109

сб

преди 5 години

До й Не си пожелавай това, което е в щатите! Това означава, че ти разрешават шест години живот след общоприетия край на работоспособност.

108

rd

преди 5 години

щом. не може да реши проблемите на страната, да си ходи това правителство!

107

Анонимен

преди 5 години

До Левски 108Срам ме е, неприятно ми е да го кажа но по всичко изглежда че си прав!

106

Левски

преди 5 години

Българи, присъединете се към Турция! Проблемите ще свършат.

105

Анонимен

преди 5 години

Искам само да знам колко пъти Живка излезе на протест през своите 60 години? Може ли цял живот да бичиш като животно и на 60 да се сетиш, че ти се живее?!

104

Анонимен

преди 5 години

До 101 - Ако това беше реалност, щеше да сина кървави Бургас това по улиците. Това да не ти е България!!?

103

Анонимен

преди 5 години

До Един от Северозапада------------------------Братчед не ми хвали бай Тошо.До 1989 година всичко беше на командно дишане.Държавата беше фалирала и дъртите комунисти знаеха това.След разпада на СССР/които уж бяха непоклатими като ЕС/в българия дъртите комунисти натовариха всичкото злато и държавния резерв и едни духнаха в Говедария другите останаха у българето и станаха демократи.

102

Анонимен

преди 5 години

Цяла Дупница вземат ЕС пенсий без да живеят на запад! Изкарват им ги децата като декларират че живеят при тях. Така е и с детските!

101

Анонимен

преди 5 години

До й 101Тия ги разправяй на неинтегрираните българи киснещи пред българската телевизия! Може и на тия където спят пред залите за да видят Слави, Азиз, Гергана, Мария и Джена!

100

преди 5 години

добавки за инвалидност няма !!!нито в САЩ нито в западна Европа !!!дават целеви помощи да си купиш инвалиден стол, карта за транспорт, кредит за кола или да си наемеш човек да ти помага - пари на калпак НЕ ДАВАТ !!!

99

й

преди 5 години

До Анонимен"Скапаната ни държава няма нищо общо със запада! Там социалните пенсий са съвсем достатъчни, лекарствата -безплатни и консумативите за социално слабите - субсидирани!"ГЛУПОСТИ !!!в САЩ изобщо няма пенсии - цял живот плащаш осигуровки и когато станеш на 67 имаш право на 6 години пенсия, след това отиваш на улицата !социалната пенсия в Европа варира - между 500 и 600 евро е - зависи от държавата социалната помощ е същата - 500-600 евродобавки за инвалидност няма !!!

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 99Един арабин не сменям за 10тина нашенски селяка! Приятно посрещане на мигрантите!

97

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 97Приятно изкарване при арабелите!

96

Анонимен

преди 5 години

Срам за такава държава! Като тази жена са хиляди българи. Мълчат и гладуват, защото се срамуват, а и страхуват от отношението на много от сънародниците си, което се вижда и тук. Всъщност, каква част от богатите днес българи са придобили парите си само с труд и умения? Ще си признаят ли честно как са започнали, какво стои в началото?

95

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 95Гордея се че съм извън Тралалария! Приятно потъване!

94

Анонимен

преди 5 години

Ами, като гласувахте за Орешарски навремето, който фалира напълно държавата естествено, че сега няма да има пари. Като се гласува трябва да се мисли!

93

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПрав ти път в чуждата "държава' при джендърите и арабелите!

92

Анонимен

преди 5 години

До k 92Скапаната ни държава няма нищо общо със запада! Там социалните пенсий са съвсем достатъчни, лекарствата -безплатни и консумативите за социално слабите - субсидирани! На запад нямат право да ти отрежат тока и парното защото се води жизнено необходимо. На запад съдия-изпълнителя няма право да ти вземе хладилника, печката, масата/столовете, леглата, гардероба, компютъра и дрехите защото това са неща от първа необходимост! България е много далече от западните хуманни стандарти.

91

БОКО-ТИКВОКО

преди 5 години

Защо ривете бря,ес ми писа отличен, пък вие все сте неблагодарни

90

k

преди 5 години

"12 ways to cut your food billwhether youre single or a big family""12 начина да пестиш от храна - за семейства и за ергени"статията е от днес и е публикувана в MarketWatch - официален орган на еврейския заговорето до тук стигаха САЩ водени от еврейския алогизъм и толерастия- пестят от храна !и за твое сведение бабе, в САЩ на инвалидите им дават един среден пръст, дори и да си инвалид от войните - ето това е запада към който се стремихте !