45

Информатик в чужбина

преди 5 години

9000 деца не са много нито 100+к желания. Просто са некадърници

44

Балък

преди 5 години

На дъщеря ми най слабата годишна оценка е 5 но бала и за 7 у-ща е 260 от 500 няма такава корупционна система каквато сте измислили. Досега седях в България заради децата ми ама вече сериозно ме карате да емигрирам...

43

Хер Вернер

преди 5 години

Всички подобни сайтове /държавни/ са на това дередже. Лошо структурирана навигация, търсачките не работят и да изровиш нужната информация е мисия невъзможна. Работил съм много с програмисти - на 20 има 2-*** читави които вършат всичко останалите мажат сопололи по клавиатурата и взимат за това 2500-3000 вместо да земат по една мотика и да свършат нещо полезно.

42

:(

преди 5 години

Този некадърник не би минал интервю и за ниско ниво IT специалист в частна фирма. От него лъха наглост, простотия, безотговорност и нисък интелект. И този наглец ми харчи трудно изкараните пари, които плащам на държавата кто данъци!Нямам думи за анархията царяща в тази територия в последните 7-8 години. И преди беше много зле, но сега е страшно. В същото време от Европа влизат милиарди евро - по европропграми и от гастербайтерите. И вместо да вървим напред, затъваме все повече.

41

батко ви

преди 5 години

и аз така им викам на НАП стават грешки, кво са да не търсим кой какво. А те 5 бона глоба и ревизия за 5 години назад..

40

Анонимен

преди 5 години

По какво точно е експерт този, тъй като го гледам ни акъл ни образование, нищо чудно, че МОН удари дъното.

39

WTF????

преди 5 години

Следете случая! Ще видите, че няма да има наказани и уволнени! Тези харчат милиони, а получаваме ***! Не ви ли писна, хора????????

38

Задайте си въпроса

преди 5 години

Колко ли е заплатата на тази Калинка? Залагам на нещо от сорта на 4-5 000! Без подкупите и бонусите за "добра работа"!Цял ден кафенце и философстване, секретарката, пак кафенце, обяд с друг дебелосерковeц от администрацията, малко фейсбук, няколко лични разговора и в 17.00 е в колата на път за вкъщи.

37

:(

преди 5 години

Най-важно винаги е КОЙ е виновен! В частния бизнес, когато стане такава мега издънка следва уволнение (най-малко). В държавния апарат няма проблем. Нали парите ги дават балъците данъкоплатци. Когато всички започнат да си търсят правата в България, само тогава ще се оправи страната. Дотогава разни Калинки като този във видеото ще крадат нагло и нищо няма да върви. 25 човека били?!?!? Ако в частна компания има отдел 25 човека, ще стават чудеса! Даваме само за заплати над 500 000 лева!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Този човечец е много, много П Р О С Т!!! Обработили малко под 150 000. Какво е това бе...г л у п а к? Какво да кажат специалисти, които обработват 10,100 пъти повече данни!

35

Анонимен

преди 5 години

СОЦИАЛИЗМА Е ВРЕДЕН ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО

34

Анонимен

преди 5 години

Типично по ГЕРБерски замитане под килима.Не било важно КОЙ. А после се чудим защо държавата ни е ***.

33

Анонимен

преди 5 години

А така! Готови сме за Нобел. В България сътвориха изкуствен интелект! Оправданието "техническа грешка" означава точно това!

32

az

преди 5 години

на държавната администрация отива понятието Колективна Безотговорност - виновни няма никога. И да стане гаф , не е важно кой го е направил ,защото аз и останалите българи ще го платим с данъците си. А пък случайно ако някой се разрови и открие КОЙ е виновния - еми просто ще го преместят на друга длъжност да си живурка до пенсия.

31

Men

преди 5 години

Точно там е проблема, парите са откраднати а системата работи с ръчно вкарване и проверяване на числа и формули. Би трябвало всичко да е автоматизирано, да има 10 формули за различните варианти и всичко да става автоматично.. но явно системата е направена от някого когото не си е свършил работата като хората..

30

10

преди 5 години

Грешки в системните структури стават винаги.Лошото е когато никой не понася отговорност за това.Безнаказаността поощрява нарушитилитеда ги повтарят.Но техничиската грешка е най-малката в МОН.Да изреждам ли другите?Знаете ги.И кога Кастрева, Дамянова и сие ще продължават да стоят на постовете си,въпреки купищата от безобразияв образованието,които "сътвориха"?Оставка!Идете си с добро!

29

?!!!

преди 5 години

Така ли? И защо да не търсим "кой и защо"?Докато не бъдат изхвърлени тези, които не си гледат работата и не разбират, но пък са назначени само защото са с връзки или си плащат, все така ще е - всяка година - грешки на всяка матура, а сега - и на цяло класиране!Вън виновните!Искаме да знаем кои са и да бъдат изгонени!

28

Нов

преди 5 години

Какъв е този експерт дето не може да смята по три :) И защо качват резултати преди да са се проверили.

27

Анонимен

преди 5 години

Индианци с компютри и не били компютри, а компоти. Като чуя за "система" в БГ (дали на МОН или МВР) и почвам да се кръстя.

26

Анонимен

преди 5 години

Кой в случая не е ли синоним на защо... или аз нещо не схващам тази велика мисъл.