59

Умитация на работа

преди 5 години

ДА СЕ ВЗЕМЕ ПРИМЕР ОТ РУМЪНИЯ ДЕТО ВДИГАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ И НАМАЛЯТ ТОКА И ГАЗТА!!! ТУК, ВСИЧКО Е ПУНТАЖ, ИМИТАЦИЯ, ЧЕ НЕЩО СЕ ПРОМЕНЯ. СКОРО НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА РАБОТИ, ЗАЩОТО ЩЕ СИ Е ХВАНАЛ ДЪРМИТЕ КЪМ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ.

58

11

преди 5 години

На тая смешна заплата и ако болничния не се плаща (който е 70% да напомня!) Какво остава освен да им запалим парламента? Парите не стигат, няма стимул. Държава само взима. Така ще стане ,че парите в момента не стигат, а ако излезна в болничен, кво правим? За какво работим? Те да си карат джипове и ес класи а ние само да караме на кредит? Няма да стане. Съхласен съм да взимам по 4000лв на тези цени сега и болничния за няколко дни да не се плаща.

57

ние им пречим!

преди 5 години

Велев, Домусчиев и всички чорбаджии, на които работника им е трън в очите и не искат да му плащат, да освободят подчинените си и ДА СИ РАБОТЯТ САМИ или да закриват фирмата!

56

безбол

преди 5 години

ХМ! Щом а социацията на едрия капитал диктува трудовото законодателство.Работата ясна . Мутрите си имат държава.Т.е мафията.Брюксел го знаят ,обаче нали са послушни и удобни ,продължават да ни папкат.Ама скоро ще ми запапкат дръвц ето.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Измислените Синдикати не спят. Те работят за бизнеса.Нещо в полза на работещите направили ли са през последните 10 години?ВСИЧКИ ДОГОВОРКИ МЕЖДУ СИНДИКАТИ И БИЗНЕС СА НОЖ В ГЪРБА НА РАБОТЕЩИЯ!

54

Анонимен

преди 5 години

До НЯМАМЕ ПРАВА!!!Коригирам:20та дни да се чете 2-та дни.

53

НЯМАМЕ ПРАВА!!!

преди 5 години

И без това меринджея не плаща целия болничен, какво са се хванали за 20та дни, които плащат?Още колко наши ПРАВА ще ОРЕЖАТ?

52

Анонимен

преди 5 години

До ХахаТо не е понякога извънредното работене. То е системно. Масово раб. ден го обявяват от 8 часа, но се работи от 7-7:30 часа, вечер до 18 часа. Събота се работи задължително. Понякога и в неделя. Хората се прибират само да спят у дома. Месечно се събират много часове. Никой не ги плаща. Инспекцията по труда го знаят, но не правят нищо. Синдикатите го знаят, но не правят нищо. А изедниците реват, че малко сме работили. Търговия, строителство, шивашка промишленост, услуги, заведения-навсякъде

51

Да ви у сладурчетата

преди 5 години

Поредната безсмислена тъпотия, за която може да се сетят да въвеждат. Аман от умници дето ни обясняват всичко колко е добре със заплати и пенсии.

50

До41

преди 5 години

Ти четеш ли какво пише не искат да плащат събота и неделя само през седмицата ако си събота и неделя на работа ще пиеш една студена вода

49

Анонимен

преди 5 години

При мутрокапиталиста болничен НЯМА!Разни държавни търтеи със сигурна заплата от джоба ни се скъсват от месеци болнични докато през същото време си въртят частните далавери!Това трябва да се спре!

48

Анонимен

преди 5 години

Правилно един човек каза тук щом се плаща болнични за 8часа значи ако си на 12часов работен ден работодателя може да те извика на работа значи щом не ти се плаща не си болен парадокс

47

Анонимен

преди 5 години

къв болничен бе, направете закон всяка година неизпозвана отпуска да се изплаща. аз от три години отпуската не мога да си я взема и ще я загубя, те седнали почасови болнични да ми обсъждат.

46

ех

преди 5 години

1ч. пътуване до раб. място + 8ч. работен ден + 1ч. обедна почивка + 1ч. пътуване до в къщи , а може и повече, та какво точно ще смятат като се има в предвид моето лично време отрязък от моя си животец отдадено на работодателя..

45

искат да ни убият!

преди 5 години

Като ми дадат болничен за 8 часа на ден, от 8 часа до 17 часа, това значи ли, че след 17 часа изедникът има право да ме извика на работа?Въпросът ми не е т.ъп. Просто намеквам къде е заложен капанът.Болничен за цял ден и болничен за 8 часа се плащат еднакво, разликата е че душевадецът не може да ме притеснява 24 часа в денонощието.

44

гербогробаря

преди 5 години

Голям ламтеж за пари и власт на тез наще бреей. Срам от Бога нямат. Наядане нямат.Пък после в гробищата ,само им по лъскави камъните.Туй е разликата.

43

Анонимен

преди 5 години

Не можах да разбера от публикуваното досега каква е разликата между досегашното изплащането на болничните за дни и новото за часове. Някой разбра ли?

42

Анонимен

преди 5 години

Ами увеличете абсолютно, обидно, смешно, нечовечно, мизерно ниските заплати, и хората няма да взимат болнични! Толкова е просто Г'н ПредЦедател!

41

Спиро-бангията

преди 5 години

Г*зайнер в мазерати, гладен инженер в мерцедес....оператор на тутурутка, аре стига изцепнотиии бе...ние компирите ги ръбаме с калта!

40

Ф.С.В

преди 5 години

Значи днес се разболявам в 09 00 часа сутринта ,,,, и оздравявам в 13 00 часа - ХМ ???Нещо няма логика --нещата куцат !