30

ГЕРБаджийски кратуни

преди 5 години

До *** сляп БългаринТо се види кой е тъпия - ти ! ако беше карал по магистралата скоро щеше да знаеш какво е състоянието и особено около пловдив че и до стара загора - коловози които тресат и не можеш да караш ако не преливаш ту в едното ту в другото платно. Виновно е правителството и поддръжката която осигуряват за магистралата на смърта ! Защо поне не сложат знаци - ограничение на скороста до 70 км ч. ? По висока скорост за тази магистрала е убийствена ! *** , да ви се върне всичко !

29

тъп сляп Българин

преди 5 години

Еми така е , при комунистите нямаше магистрале , магистрале има от три мандата - ах ха ха ха ха , хората откъде да знаят как се кара по магистрале , Бойко да вземе да им обясни на избирателете му , как се кара по магистралете дето Бойко и Павлова им напрай !

28

Ужас

преди 5 години

Тук гледам някои пишат, че аварийната била единственото читаво място за каране, че 160 не се усещали. Абе вие нормални ли сте? Има си правила - не се кара в аварийна, 140 макс скорост, при изпреварване се оглеждаш, даваш мигач, ускоряваш за да направиш бързо изпреварването и се прибираш! Това е! Толкова ли е трудно? Ама ежедневно виждам тъпоъгълници, пълни с комплекси и без грам рационално мислене! Повече мъже ли стават? Не знам. Шашава работа. Ама и опасна за нормалните.

27

До 20

преди 5 години

Ти от къде знаеш че ТИР-а е спрял за цигара?Спиеането в аварийната лента не е забранено, забранено е движението.

26

до Ужас

преди 5 години

Ами Ужасе,то аварийната лента е най-читавата от Гербавия АУТОБАН.

25

Непонятно

преди 5 години

Е как така със светещи фарове ще се удари в ТИР!?

24

До 22

преди 5 години

Ами скоростомера не е за красота..

23

Специален

преди 5 години

закон за `по-новите` лимузини. Позволява се скорост +100 над законната, както и до два трупа на месец.

22

Ще се молите

преди 5 години

вие за комунизъм и ред и сигурност, но ще получавате едни ухилени тикви, докато мрeте по пътища и болници. Be careful what you wish for because you just might get it.

21

До 20

преди 5 години

В по новите лимузини, особенно ако са от големите и мощни, скоростта не се усеща ,както в обикновен 25 годишен автомобил с 90 коня. В новите коли ,ако се движиш с 160 почти не ги усещаш в колата.

20

Да ви светна

преди 5 години

тази простащина, коята си отглеждаме и обучаваме от най-ранна възраст, няма да седи само по чалготеките. Тя неминуемо ще проникне във всички сфери на живота. Ако сте мислили, че вас няма да ви засегне, вече виждате колко грешите.

19

Анонимен

преди 5 години

Единия спира за пауза на неправилно място,а другия тарикат се забива в него, защото кара по по гладкия път в аварийната, пак в нарушение.

18

Ужас

преди 5 години

Ако написаното е вярно, то не мога да се начудя, що за човек би карал в аварийната?! Какво трябва да ти е в главата, за да използваш аварийната да караш в нея?? Вчера и аз пътувах Бургас София. Карам на темпомат 135км/час. Като изпреварвам да вдигам макс 145, за да се прибера бързо. Поне 100 коли ме изпревариха с над 160км/час. Някоинпоне с 200. Предимно БМВ и Ауди. Святкат, мигат, Батки по потници и джапанки, с кифла, гледат лошо, слушат бясна чалга. Та така...

17

Saki

преди 5 години

В статията пише ,че камионът е спрял в аварийната лента. Ако не е аварирал е в нарушение. Но остава въпросът ,защо не е сложил триъгълник за авария и защо автомобилът се е движил в аварийната лента. Отговорите май си ги знаем всички.

16

На тоя с фаровете

преди 5 години

и да не му стане довечера, пак дневните светлини ще са му виновни :) :) :)

15

Мизерник

преди 5 години

крушкаджията пак изплува :))))

14

просто минаващ

преди 5 години

Все някой друг ви е виновен... я магистралата, я кат, я винету, я бкп... Истината, е че се е напълнило с полу-човеци... ***.. ***... крет3ни... както искате ги наричайте.юНе знам генетичният материал ли е лош... социалната система ли ги прави такива... но е това е истината - един чувал биологична маса, с празен поглед и глава, в която няма една рационална мисъл! Грубо или не - не! не ми е жал за самоубилите с в тир в аварийната лента! Даже се радвам, че е било тир, а не кола.

13

Ганя

преди 5 години

вече и да шофира му е трудно. Иначе икономиката в подем, свободни сме да пътуваме по Европа, пък едни коли не можем да караме като хората. Нещо някъде куца и то много.

12

Много вожд

преди 5 години

Може, може, четем по една книжка и ни стига за цял живот, най-умни, най-смели, най-бързи, най-умиращи

11

Анонимен

преди 5 години

Пълен фейк! Магистрала Тракия не минава през Раковски. Тази снимка е от второкласен път. Много бързо (по милиционерски) се реши, че проблема е скоростта.