138

Ф.С.В

преди 5 години

Работил съм с *** и мога да кажа едно-- Покаже ли се слънцето към 09 00 часа - те стават безкрайно мързеливи и едвам се влачат - като главната им цел е да спят- Това са мързеливи създания които не си дават никакъв зор и въобще не им пука на работа ли са или не са - Португалия изгуби работната ръка от Балканите- Много ферми измамиха над 10 г млади хора от Бг и Балканите с пари-Пример Судобери Португалия- Сега там има само афганистанци и собствениците плачат по миналото и Бг работниците!

137

Христо

преди 5 години

Рачоооо, Рачо. И ти си за Португалия!

136

Ала-Бала

преди 5 години

Тези колониалисти имат стари дългове. Идва времето за разплата.Господ забавя, но не забравя!

135

Анонимен

преди 5 години

Кому е нужна Португалия? Да си приемат и по 10 милиона годишно, ако искат. Африканска държава в Европа обаче не е добре

134

Анонимен

преди 5 години

Това е ненормална работа, бе, повече от 90% от бежанците са мъже, откъде ще им намерят жени, за да има възпроизводство?! На всяка португалка ще зачислят зорлем по няколко ли??????????

133

mamina kukla

преди 5 години

До АнонименRe:Нека им дарим поне половин милион мигранти от едно прочуто с трудолюбието си малцинство. ===Бях на едно място (в Сиатъл) и един мъж ме попита от каква националност съм. Аз отговорих както винаги 'От България'. Мъжът каза, 'Аз работех с българи. Тези хора работят здравата, не ги е страх от работата.' Трябва ли да кажа, че ми стана много драго.

132

Блек Ин Уайт

преди 5 години

В Столипоново е създадено гето от кумендатата .Трябше да се облагороди тази държава, като се създаваха резервати за индианците .Обаче сега държавата стана резерват от индианци .Скоро време и ЕС ще е само с индианци... а белите ще са малко и безпомощни .Белите хора допуснаха грешка, а тя е фатална за ЕС .Меркел куку- мунистката от ДДР прецака ГЕРМАНИЯ и ЕВРОПА !

131

Ох ох ох

преди 5 години

Те тия ако можеха и ако ИСКАХА да работят, във всяка една държава щяха да с добре дошли.Това обаче е дива африканска пaплач, която не може да работи нищо престижно, в има претенции до небето и само клечат по цялрзев по улиците да чакат социални помощи и нещо ако могат да откраднат или да продават наркотици.

130

Анонимен

преди 5 години

Как сте зомбита. ..

129

Факт

преди 5 години

Комунистите след 1945г събраха всичките роми на Балканите в България-пролетарий.

128

Северна Звезда

преди 5 години

.Португалия. Какво ще правят в Португалия? Всички имигранти се трупат вече по руската граница и напират да влизат в Русия. Някои опитват и отсевер през сибир но замръзват по пътя до Москва.

127

Радио Ереван

преди 5 години

В Англия бачках с португалци не са ок заплатите в Португалия викат.А тия двамата долу дето се плюнчат на етно вълна да се вземат накрая не сме длъжни да им четем любовните послания...

126

Анонимен

преди 5 години

Е да нормално.Бивши комунисти чертаят светло бъдеще,лечение от рак,вечна младост,възкресяване на умрели и всички стандартни и нестандартни чудеса събрани само благодарение на африкански и арабски мъже на социални помощи.Всъщност единственото което ги интересува е как да си спечелят гласове за изборите.Проблемът на социализма е че някой трябва да спонсорира цялата работа иначе ясно е че никой няма да работи нито да плаща.

125

Анонимен

преди 5 години

Оффд, що не ги разфасоване за органи Тея ???

124

Анонимен

преди 5 години

Ако е само за население, един милон индийци можем прати веднага. До 15 години ще са се удвоили. Но, португалните искат работна ръка, което е проблем. Нашит не са от ръботещите. Никога не са били, затова и са изгонени от родната си Индия, понеже не обработват земя и не отглеждат животни, и живеят като номади. Поради което не могат да им вземат данъци. За сума си векове, няма промяна.

123

Иван

преди 5 години

***, стига с тези многоточия в заглавията, че заприличахте на клюкарски сайт, от най-долнопробните.

122

Анонимен

преди 5 години

Давай адреса - да го пребием с аверите

121

Анонимен

преди 5 години

До Анонимно 159Бог да се смили над това което е останало от теб

120

Пепо

преди 5 години

На този са му платили за тези действия, няма логика иначе!

119

Анонимен

преди 5 години

До РоумингарТогава беж да те няма. Няма да съжаля и толкова малко за тебе.