14

Анонимен

преди 5 години

Шапка и свалям на Нинова, само нея не можа да я купи тиквата! Всички други се продадоха или продават при първия удобен случай на ОПГ-то Волене, много твои избиратели разочарова, като свърши далаверата кво ше правите се чудя, освен да се влеете в шайката не виждам друг ход за вас - обединените *** на ОПГ-то

13

Анонимен

преди 5 години

Аз пък съм уверен че повече няма да гласувам за теб, след подкрепата ти за шайката, а ще гласувам за най-големия им враг, тоест за БСП ! Много пъти шайката ви даде поводи на вас - *** от ОП да спрете подкрепата си към ОПГ-то, ноо явно кокала много ви се услади! Ръфайте като за последно, това ще ви е и на вас и на магарешки

12

Башка Луд

преди 5 години

Волен-златното пръстче!Всички знаем, колко "праволинеен" и "неотстъпчив" от идейте си е Воленчо.Всички знаем за афинитета му към луксозни стоки и ухолен живот. А това струва скъпо!Пръстчето му златно, бая лукс му е донесло!А и от братска Москва го потупват по рамото, чисто алтруистки, естествено, та нали е чист патриот!

11

Анонимен

преди 5 години

Особено умно постъпва Волен като си трае за вдигнатите цени на енергоносителите. Направо ум шурти от ушите му. Га ревеше за българското злато май беше глупав.

10

Анонимен

преди 5 години

Не знам за Москва, ама че от ГЕРБ цица е сигурно. На 100 партии метреса. Трябва да се усигори бъдещето на наследника. Отврат.

9

Анонимен

преди 5 години

Волен постъпи умно с тази коалиция за пръв път в живота си ...Недоволни от коалицията и от Волен са селските патриоти с руски знамена, пропутинските фашизирани зомбита ... лузърите асоцииращи се с Русия, защото само лузърите се асоциират с русия. Тези са против правителството, тези са против запада.

8

Мислеща

преди 5 години

Всички много добре знаят откъде си получава парите Воленчо- от Москва. Въпреки неприязънта му към Валерчо и Каракачанов, той беше натиснат /защото който плаща, той поръчва музиката/ от своите господари в Русия да се обедини в коалиция с другите "патриоти", иначе нямаше да види парламент. Задачата му е да лобира за руските енергийни проекти АЕЦ "Белене" и Южен поток. Като цяло управляващата коалиция е като орел рак и щука и в крайна сметка ни влече към дъното на блатото!

7

Анонимен

преди 5 години

Волене, и ти стана като Борисов. Колкото пъти се появите по медия, толкова пъти напъните за повръщане у българите се умножават.

6

Гвендор

преди 5 години

Това недоразумение е нагледен пример за изкачил докрай стълбата на Вапцаров....

5

Анонимен

преди 5 години

Волене, ти не се вече Волен а предал се. Нима забрави как ти спретнаха делото от НАТФИЗ - Румето и нейния антураж? Всеки има право да влиза във фоайе на сграда а теб те биха, докато ченгетата те държаха за ръцете. После биячът ти беше развеждан като герой в Бойковите телевизии. Как не те е срам????? Патерицооо! Поне осъдиха ли бияча ти, страхливецоо приклекнал???

4

Анонимен

преди 5 години

Втори Яне Янев.И той ще свърши като него.Фурнажийски лопати.

3

Анонимен

преди 5 години

Барато усладияти се мандракулките на филията с мас. А. Нещо не те гледам по улиците да протестираш против високите цени на тока и парното. Що така бе ямболията. Залапа кокало и забрави за беднотията. Ах ти ямболски тарикат от седенките. Дръж кокало заедно с русенскио македонец и долно 4ифлик4иискио кабелар хотелажия 4е ще вие за последно.

2

Патреоджендър

преди 5 години

Няма коалиция-няма папу.Има коалиция-няма на корем.България-кучета я яли...

1

Анонимен

преди 5 години

И на тоя властта му се услади доста. Не пуска кокала.