13

Св

преди 5 години

Верно е, *** съм си ... Не ми е и идвало на ум, да гласуваме няколко стотици милиони и да си купя тролеи. Ще го имам в предвид - благодаря.

12

Анонимен

преди 5 години

Каква е тази срап която са докарали за милиони евро!?

11

перничанин

преди 5 години

"Чудесно, вече ще покрият почти цяла София!"Ако го пуснат и до Перник, ще ни спести много време да ходим на работа.

10

Отвратен

преди 5 години

С хвалбите за метрото се опитват да прикрият факта , че за пореден път затварят и копаят по бул. България. И то след като само преди две години правиха ремонт. Всичко това са пари от нашите джобове. София прилича на огромна строителна площадка, на която всеки се упражнява безразборно.Аман от безумия на хора, които не разбират от нищо!

9

Св до 7

преди 5 години

Не е Сливен. Но по принцип, някак все се чувстваме втора категория. Иначе да, няма смисъл по принцип да се поддържа такъв градски транспорт в умиращи градове. Но пак си се чувстваме втора категория с изгнили тролейбуси. По добре напълно да го спрат, и да разпродадат всичко на скрап и контактната мрежа, да купят още едно влакче за София и да се приключва с провинцията.

8

Човек от метрото

преди 5 години

Като знам и качество на метрото ще е като магистралите

7

До 4

преди 5 години

Аз съм от Сливен и едно време тролеите бяха пълни, сега никой не се вози с градския транспорт и го намалят постоянно, вече има едни малки автобусчета дето въртят празни, иначе има задръствания и вече има синя зона. Не знам ти за кой малък град говориш

6

Цецо

преди 5 години

Чудесно, вече ще покрият почти цяла София! Метрото е нещо чудесно, ще пести най-ценното нещо на този свят - Времето!

5

Анонимен

преди 5 години

"Бойко ни построи метро за да ни е хубаво"Бойко добре че построи магистрали, че като гледам ако не бяха магистралите, нямаше да могат сега да ни докарат влаковете за метрото от Германия.

4

Св

преди 5 години

Като се сетя че в един немалък български град, ламарините на тролеите се държат от лепенките на рекламите отвън, да не се разпаднат от ръждата, защото са на над 30 години... Но така е - всички пари вече се концентрираха в София. Едните са по - хора от другите нормално. Ако си роден със златна лъжица в устата ... Другите или пеша или гледат да не пропаднат някъде краката им като се возят. Честито да ви е!

3

Анонимен

преди 5 години

Бойко ни построи метро за да ни е хубаво.

2

Анонимен

преди 5 години

Гадна новина за червените, според тях едно време Икарусите са били по-добре

1

Анонимен

преди 5 години

Тия пък возят влаковете с камиони.