19

game1

преди 6 години

лошо, сърбите не са от най-приятните нации, предвид колко пъти са ни предавали и нападали в гръб.. въпреки това нито ги мразя нито им съчувствам - безразличие брат ми !

18

Анонимен

преди 6 години

Пенсиите не са социални осигуровки. Недейде из коментарите да намествате социалните, които са бича на всяко общество. Хранят пияници и некадърници и учат населението на мързел. Пенсията е нещо, което се дава на пенсионер в зависимост от вноските, които е правил през живота си, а тези пари идват от данъците на работниците. Като няма раждаемост - няма работници - няма пенсии. Недейте обвинява един бог знае кой за това, че сте некадърни родители.

17

Мила

преди 6 години

Госпожо "журналистка", защо има многоточие в зглавието!? Смятяш, че така е по-загадъчно! Много ниска топка е нивото на БГ журналистиката, за съжаление!

16

Анонимен

преди 6 години

Значи взема 282 лева. Жена му взема 199 лв., което по-малко от минималната пенсия в България (207). Не че сме много цъфнали и вързали ама и сърбите я закъсаха. А бяха много пред нас през комунизма защото имаха пазарна икономика и търгуваха със западняците...Защо им беше да се хващат с руснаците?

15

Анонимен

преди 6 години

Капитализъм 2018Да живей свободна европа

14

До АнаЛизатор:

преди 6 години

Напълно си прав. Всички придобивки в капиталистическите страни си заминават.Днес има протести в Австрия, където работната седмица се увеличава на ... 60 часа.Следва лека, по-лека отнемане на социалните придобивки в Швеция, Дания, Норвегия и Финландия, за които си мислехте, че живеят в рая.Истината за САЩ е, че НЯМА ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ЛУДИТЕ, ПСИХИАТРИЧНА ПОМОЩ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ САМО МИЛИОНЕРИТЕ. Затова там има толкова много масови убийства от изкукуригали, които са без лечение.

13

Киро Скалата

преди 6 години

И в нашия Северозапад е така, чувал съм фрапантни истории на хора от там, чак предпочитам да не ги споделям..

12

Анонимен

преди 6 години

144 евро пенсия не е чак толкова добре, но в сравнение с един пенсиониран мужик направо си е сума!

11

Анонимен

преди 6 години

Много е хубаво в Сърбия.

10

АнаЛизатор

преди 6 години

Искам само да ви открехна. През 1989 бе сключена сделка между номенклатурата на СССР и върхушката в САЩ, че съветските номенклатрчици могат да изнесат всичките богатсва, а ЦРУ и ФБР няма да ги пипа. С рухването на комунизма си заминава бавно и т.н. средна класа на запад. Всички държави стават като Индия - 1% супербогати, 10% средна класа, в т.ч. армия и полиция да защитава олигарсите и 89% беднюги, които оцеляват ден за ден. Това е новият световен ред.

9

Анонимен

преди 6 години

Сърбите и българите никога няма да са добре на този свят, защото са прокълнати за злините си.

8

annybody

преди 6 години

Според родните ***, всичко живо е по-добре от нас, вие си продавате карантията, а ние - не от комуниЪма, и не по рождение, а от Боко-Цвоко - какво да продаваме, като и мозък отдавна не ни е останал!Тия дни ще има избори, и като й седна на тая клавиатура, лелеей - ти да видиш!

7

Василев

преди 6 години

Какво ми се правят на интересни разни сръбски селяни, който иска го прави без много шум , има си начини!!!Правят се на жертви и на интересни, не могат да си плащат сметките!!!Вижте за какво са му свалили електромера, заради незаконно потребление!!!Агент Оуен Патерсън!ЦРУ!!!

6

Славянин

преди 6 години

Така е брато сърбине, ние се палихме с бензин пред Народното събрание българско, вие си продавате органите! Както вика един мой френд, не е ли по добре да се инвестира в АК 47,отколкото в туба с газьол, помислете и не правете нашите грешки!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Пенсията на двамата е над 500 лева, като се има предвид че там и цените са около 30 процента по-евтини и яденето им е ядене а не европейски красиво опаковани отпадъци... Да намали тоя спиртосляк пиенето.

4

Нестор

преди 6 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРНе е смешно, страшно е !!! Живеем в края на дните...

3

Анонимен

преди 6 години

в БГ това няма да му стигне, борисов тотално ни досъсипа

2

Анонимен

преди 6 години

И сърбите са готови за ЕВРОПА

1

Тъпанар

преди 6 години

Ужас! Май и ние скоро ще сме принудени да процедираме по същия начин...