34

Ала-Бала

преди 5 години

Цялата работа е "наши фирми" да прявят регистрацият и да се сменят табелите за по 50 лв. Герберите я разбират тази работа.

33

House M.D.

преди 5 години

Защо предметът Вашингтонски още не е в затвора?

32

Реалист

преди 5 години

Хайде да погледнем в близкото бъдеще. До година-две, КАТ няма да го има на това място. А на терена голяма строителна фирма ще построи луксозен комплекс за по 3000 евро квадрата. Да видим, дали кристалната топка ми работи?

31

хаха

преди 5 години

абе тва да не е станало портал за научна фантастика))):

30

Кит КАТ джънки

преди 5 години

Браво само така още по лесно си купуваме книжките. Чух че вече ще караме без книжки още по яко. Това викате че е фейк нюс ама като го чуете по телевизора мале тази кутия как ви промива мозъците и ви пленява е смешно. Хората които не гледат тв новини нарушават законите защото те не искат да са пленници , роби. После робите ги псуват и викат че са нещастници просто не можете да ги разберете защо нарушават закона. Животът е кратък и затова всеки прави каквото може за да му е лесно на него.

29

Анонимен

преди 5 години

В австрия, застрахователя ти дава рег. номер.Няма как да се движиш без гражданска. С един куршум два заека

28

Питам

преди 5 години

До ДаноДобре, но за кои/кой?

27

Анонимен

преди 5 години

По - глупава работа от тази няма... толкова проблеми ще се забъркат за в бъдеще, от които ще спечелят само адвокатите . То и сега висят в съда със спорове заради пренабити номера, крадени коли с неизяснена идентификация на автомобили незнайно как придобили регистрация - а сега - айде - всичко с табели...после - да му мислят прецаканите купувачи...

26

Стратиев

преди 5 години

Значително ще се увеличат катастрофите, има окръзи със много слаби шофьори, всеки опитен водач ги знае и се пази от тях.

25

Джак

преди 5 години

Баси въшките, не се напиха с кръв. Да се задавят дано!

24

Анонимен

преди 5 години

Супер, значи няма нужда да купувам апартамент в София, за да изкарам софийски номера. Един разход по-малко :)

23

Анонимен

преди 5 години

Леле мале. Е сага вече коруцията ще е на 100%. Ще пускат по улиците всякакви катастрофирали трошки.

22

158

преди 5 години

поредното пълнене на герберските гушки.. *** стадото дето сме..

21

Анонимен

преди 5 години

Че то, ако не се получи далавера, в случая от регистрацията на автомобили, държавата нямаше да е България!

20

Оборете ме с факти

преди 5 години

Как на крайно опорочени във времето властимащи им дават да коват закони и наредби. войновски е във всички схеми в ИА АА, московски също, попов също. Имат и заведени дела срещу тях за незаконни действия. и схемата е такава, изваждат примерно регистрацията от държавата и отива в частно лице, познайте на кой е това лице (жокер московски, войновски или попов) и да не забравяме, услугата става още по-скъпа. И пак ще има рев. Аз нямам против частника, но не и по начина в БГ.

19

Жоро

преди 5 години

Ей,писна ми от гепаджии,сега някой ще се напълни с пари,кой ли ще е той??

18

врата в полето

преди 5 години

Регистрация на автомобилите в частни фирми _ ами хайде и митниците ги дайте на частници ,че да дойде сърце на място....................

17

Анонимен

преди 5 години

До Бен ГанНе и в този случай!

16

бг

преди 5 години

В Германия регистрацията става в общината не в полицията, нито в частниците. Рискът с частните фирми в този бранш е че могат да улеснят кражбата на автомобили.

15

Анонимен

преди 5 години

Невероятни предложения,страшни мозъци. Единият попов подсъдим за корупция, другият пък си уби детето с моторна шейна собственост на превозвач от Пловдив, в явен конфликт на интереси.