194

Анонимен

преди 5 години

Испания от първия си мач на това първенство показаха, че не заслужават дори да прескочат групите. Разчитат единствено на Иниеста, който горкия вече не може да издържи и едно полувремел След кански мъки срещу колоси във футбола като Иран и Мароко, напълно логично отпаднаха. Де Хеа е най-голямото разочарование в този отбор. Игра спосредствено и напълно неадекватно. Може да погледне вратарчето на корейчетата каква патнтера беше и да се моли да го оставят още един сезон в Ман.

193

до 222 анонимен

преди 5 години

каква воля какви 5 лева ти кой мач си гледал и на колко пърцуци ??? 1000% дузпа в края на мача за испанците подмината от съдията. Не не е побутване а направо набутване на грозно и безидейно играещите руснаци. Ама дузпата била в края на мача ами сменете правилника за играта когато има дузпа за особено ако е за домакините след 80 минута да не се свири.

192

Анонимен

преди 5 години

една измислена дузпа за русия, две не дадени за Испания, като цяло руснаците бяха паркирали автобуса в наказателното си поле и правеха всичко да рушат играта и да докарат до дузпи, нагласен мач, винаги съм се дразнил на това побутване на домакините, ама на това световно всичко е на път да прхвърли всякакви граници, започна се още с гласенето на групите

191

Анонимен

преди 5 години

до 217 И кое му беше купеното в мача бе ***? Руснаците с много воля си извоюваха победата. Испанците ги превъзхождат като футболни качества, но братушките просто умряха на терена за да изстрадат победата.

190

до 216

преди 5 години

Да живее Куба либре!

189

а

преди 5 години

пътя на бг отборът през ,94 беше аналогичен. не подценявайте руснаците.

188

руснаци,

преди 5 години

шапки долу пред игнашевич и акинфеев. това бяха бойци ветерани които не се дадоха и играха като за последно. накрая младежта на сборная не можеше да стои на крака от схващания, а 39 годишният игнашевич стоеше като скала уверен и непоклатим, и нито веднъж не подгъна крак от умора, а игралите тази игра знаят какво е да си защитник и колко бързо се скапваш в сравнение с останалите на терена. а акинфеев е за паметник.

187

Анонимен

преди 5 години

Шахматистите ще матират Русия.

186

Анонимен

преди 5 години

Многото кеш прави чудеса

185

Активист на БКП

преди 5 години

Социалистическите идеи побеждават и на футболния терен !!! Слава на КПСС !!!

184

Анонимен

преди 5 години

Повечето от големите играчи в света отсвириха и това световно ,големите им пари идват от клубните им отбори и като ,че ли се отекчават от още 30тина тренировки и мачове на ,,живот и смърт"Има и изключения като амбициозния К.Роналдо и играчи в отбори с патриотичен дух,като хърватите ,японци ,корейци ,е и сърбите но те имат самочувствие на големи без покритие!

183

Поручик Ржевски

преди 5 години

Радвам се за Русия, имаха добри контраатаки, но като цяло са под силното ниво отбори.Голяма глупост направиха с ненужен автогол първите минути..Но се радвам че победиха испанците, които не знаеха къде се намира вратата, добре че дойдоха дузпите и съдията им показа къде е туй чудо.Съдията даде малко рамо на братушките, но това е нормално - сега сме пазарна икономика, винаги се пуска малко гювеч на домакините.

182

Анонимен

преди 5 години

210 До финал няма да ги пуснат. Всички знаем че винаги домакинът го бутат до някъде, не че съм против Русия, лични наблюдения. Помня Гърция тази супер сила във футбола с тъпата си стратегия тогава докъде стигнаха.

181

УХА

преди 5 години

сега джендърите в България ,подплатени с центове от козяк ще надигнат вой до ....марс...хахахахахахааааааааа-БРАВО НА РУСИЯ!!!!

180

до 210

преди 5 години

Русия-ХЪрватия е само 1/4-финал, колега, ще има и по интересни мачове!!

179

Анонимен

преди 5 години

За мен финала ще е Русия - Хърватия...

178

Анонимен

преди 5 години

Нямат кой знае каква класа руснаците, но се радвам за тях, че пратиха надутите испанци да си ходят!!!Така става с големите надути фаворити в Русия!!!

177

Анонимен

преди 5 години

Руснаците компенсираха липсата на класа и футболни качества с много дух , енергия и себераздаване.Няма да им е лесно на хърватите !

176

Анонимен

преди 5 години

Джендьрите пикат газ,нафта,бензин хахаха

175

Анонимен

преди 5 години

На вас-русофобите, все Путин и съдиите са виновни!!!Успех на Русия, дано стигне до финала!!!