4

Анонимен

преди 5 години

Путин е впрегнал конерваторите и торите да мътят водата в ЕС със тез Брекзити. Льо Пен, Курц, Орбан, Марк Помпейо, Джупузе Конте, Елон Мъск и Пучдемон и Тръмп са двойни агенти на Путин.

3

Титаник

преди 5 години

Дори алкохолизираните англосаксонци разбират, че ЕС е обречен като Титаник който пръв си намери място и избяга от потъващия кораб ще оцелее, другите ще потънат заедно блъснати от американската подводница, но за масите може да е било и парче айсберг носено от спокойното море и наълно невидимо пробило стоманенета броня на кораба.

2

Анонимен

преди 5 години

Абсолютна твърдост и от страна на Европа. Никакви компромиси. Да си стоят на острова изолирани без никакъв пряк достъп до европейските пазари, да си търсят други начини за печалба. И визи, като за всички държави извън ЕС. Тия явно забравят, че вече не са доминион и няма колонии от които да смучат. Не им се съобразява с другите, но ще им се наложи.

1

Анонимен

преди 5 години

Браво поредния голям удар на Мей по недоносчето. Мей, Скрипал и Путин спретнаха голям номер на всички триполови. Юнкер е в шок и не знае откъде ще му дойде поредния голям шамар дали от Тръмп или от Британската кралица. Всички са шпиони на Путин курдисани със манипулирани избори от хакера Путин. Пуутин дори е хакнал консервативната партия и там е пълно с руски шпиони Курц е руски шионин също и италианците ха-ха-ха