56

nojcheta.au

преди 5 години

Няма нормален човек да си поръчва бръсначи по интернет. Ето ти причината:- Жените си ги купуват от магазина за козметика- Мъжете от супермаркетаНулево усилие. Никой няма да си купи самобръсначка по интернет, освен ако няма някакво психическо отклонение. Смени нишата с двеста.ИСТИНАТА.

55

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ

преди 5 години

Дойче Веле ако ви каже да рипнете от петия етаж, ще го направите. Толко сте им верни.Айде моля.. ще прочета няколко противоположни източника на информация и тогава ще преценя. Баща ми така ме е учил. Почивай в мир, тате. Благодаря ти!

54

НЯМА КАК

преди 5 години

Няма как в Германия да дойде нещо, което народа иска. САЩ имат законово право 100 години да определят кой ще им е канцлер след загубата на 2-рата световна война.НАЛИ не си мислите, че с манипулирани статии ще приемем идеите, които ни насаждате? АБЕ TЪПИ МЕДИИ... НИЕ ЧЕТЕМ ИСТОРИЯ И ПОМНИМ БЕ.. АЙДЕ БАСТА.

53

Анонимен

преди 5 години

д..ърта лъж..жкиня . време е да я пенсионират

52

Анонимен

преди 5 години

До *** до 59Те са тук - за да направят Европа - Същата *** като тази , от която идват!.това го знаят всички, че умишлено бяха натикани тук, но ... ние не ги щем! точка! имат си родни места, на широко им е там, топло ... тук няма място, а и не са желани от нас - белите хора! В европа хората са бели, в азия - "жълти", в африка - "черни". Виж колко хубаво е направила природата, като ни е разделила, като видове! КОЙ си позволява да се прави на по-велик от природата, за да смесва видовете?

51

Анонимен

преди 5 години

Най-естественото нещо е бежанците просто да бъдат върнати по родните места, а ако те са разрушени, в съседните градове или прилежащите държави. какво толкова умуват, въртят и усукват : вокзал - чемодан - сирия , либия , мароко , египет или откъдето са ... какво ще ти гъчкат като сардини, във вече тясна европа - африка е празна откъм площ. Марс ще покоряват, търсейки "срещи от третият вид", една пустиня не могат да облагородят... няма да е по-скъпо от Марс!Връщайте ги откъдето са дошли!

50

Анонимен

преди 5 години

Ами тя ги извика, сега иска да се оттърве от тях.

49

до 55

преди 5 години

факта, че вече 35 минути пресконференцията се бави и още няма никой на подиума, показва че нещо се готви в последният момент, дано ударят Изперкел и да я сидят и нея и придворните й клоуни от България!!!!

48

немски емигрант

преди 5 години

Селям Аилекюм от Харманли....От вчера сме вече тука в новата родина . Алах Акбар -Бойко , който се съгласи да ни приюти от Германия ....Днеска в Харманли а след като подготвят терена в Странджа и заразят всичко живо , още 500 000 братя и там ......

47

До коментиращите

преди 5 години

Зеехофер си подал оставката но само Медиите казват , говорителка на Бундестага отрече по Медиите за такава Оставка ....следва

46

лошо братя

преди 5 години

не се радвайте, слуха е, че Зеехофер ще си подаде оставката, мафията е много силна, а ако наистина за това е пресконференцията, с нас братя е свършено, мирно по политически път решение няма да има. Всички са впили погледи в екрана, пресконференцията още не е почнала, но сърцето ни е свито.... мафията на Сорош е много мощно!!

45

Циник

преди 5 години

Хорст Зеехофър си е предложил оставката!Дъртото чудовище Меркел - ЛЪЖЕ целия свят, и ще мине през трупове - да остане на власт!Гъзомийниците от SPD и Die Grüne я подкрепят!Няма толкова долен и мразен политик като тази!Само с Макарон се конкурират!Трябва да я съдят!Ама надали!

44

до 50

преди 5 години

да, един мустакат чичко, в момента вика ун цвайн драйн на микрофоните да ги тества! 12 без 1 на 1-ви Юли 2018, май ще е краят на Анхела!

43

Адмиралъ

преди 5 години

Кога ще спрете с това "бежанци", това са нелегални емигранти!!!

42

екшън

преди 5 години

каква вечер, до минути започва пресконференция на Seehofer, всички медии, уважаващи себе си, вече включиха картина, но подиума е още празен. май тая вечер революцията започва...

41

kukla

преди 5 години

В следващите минути или часове може би ще се реши съдбата на Европа. В Мюнхен днес цял ден тече събрание на коалиционната партия на Меркел. Масата германски и европейски медии коментират в стила на нашето някогашно "Работническо дело", че съпартиецът й Зеехофер имал някакво свое собствено мнение, но днес партията му щяла да намери път да се прегърнат отново с Меркеловата партия. И после изведнъж новините казват че тая вечер ще излъчват директно новини от Мюнхен. Интреесна нощ се очертава

40

Европейка

преди 5 години

Меркел пратила писмо за договори с 14 държави.Някои вече отрекоха.Ако се окоже,че официално е излъгала ХСС,какво ще правят?Всички от Северна Африка казаха,че при тях лагери няма да има.Пак сметка без кръчмаря.И какъв е успехът от срещата в Брюксел?

39

Анонимен

преди 5 години

Западът разсипа Близкия Изток и Северна Африка, те да се оправят сами!

38

Юнал Джемилов

преди 5 години

До Вижте в тубатаКъсно е вече Зайчо европа вече пренадлежи на ИСЛАМА, БИСМИЛЛЯХ

37

Анонимен

преди 5 години

Защо ЕС на скочи на тези, които воюват в държавите, от които идват мигранти, а ще се изтрепем помежду си.Ако Меркел се сдърпа и каже нещата в очите на Доналд, Владо Путин, Краля на Кралството с жените шофьорки, и онези с Брекзита, току виж я преизберат и се постигне единодушие в Европа.Ама май не ни стиска, щото може да ни ошамарят и нас...типично ***.дал.ско поведение.