96

Име

преди 6 години

на ваше место аз бих се замислил за бъдещето на меркелска европа, която е изтъкана от еврейски лъжи, ценура и еврейска диктатура!

95

Анонимен

преди 6 години

След световното по футбол и толкова мнго неплатени "репортери"-запалянковци, зелените *** направо ще изглеждат смешни със твърденията си за "мизерна" Русия . Но нали това са им казали да повтарят до побъркване...

94

чичо

преди 6 години

Ами по американска телевизия какво друго може да се каже.

93

русская кочину

преди 6 години

Там животът на обикновените хора никога не е бил хубав ,няма и да бъде !YouTube - Жизнь в России

92

Анонимен

преди 6 години

стига сте промивали канчетата на хората бре пишете какво става в българия и че вече сме за никъдетръгнали да плачат на чужди гробищато ако не бяха тия пияните руснаци още щяхте да носите чалмищото никой от любимата ви европа не ви е броил за народ

91

Име

преди 6 години

звучи много лицемерно и по сатанински това, че онези, които най-много мразят русия и руснаците и отявлено им искат затриването да са най-загрижени за нея и тях. колкото до технологиите и фирмите, които ги развиват, те отдавна са в китайски ръце. или вие си купувате ай-фони маде ин уса? и роботи на "кука" маде ин германия... хахааа

90

Име

преди 6 години

да наречеш гей-8 "сериозен формат" е напълно несериозно и граничи с най-нелепия хумор. добре знаем, че решенията не се взимат на тези "сериозни формати", а в евпейските глави, където е пълна kаша. събирането на клоyните в гей-8 само доказва, че това са поредните жалки марионетки, които оповестяват решения, взети на други места. но щом взема пари, нека говори каквото си иска, "спецялистът" "аналлизатоp"

89

маче

преди 6 години

Русия тества новите си оръжия, армията и получава боен опит, връща си самочуствието на велика сила, продава си оръжията и т.н.

88

Анонимен

преди 6 години

Населението е готово да пожертва част от жизнения си стандарт, заради това Русия да има значителна роля на световната арена".=====================================А у нас населението пожертва целия си жизнен стандарт без България да има никаква роля нито на световната нито на местната арена. Само щото американците чрез разни фондации казаха на населението че така било прилично.

87

Петров

преди 6 години

Русия се намеси във войната в Сирия само заради утвърждаването си на международната сцена.============================================А в България ни управлява соц. пожарникар, ядем кренвирши с хартия и караме 20 годишни коли за да може САЩ да са утвърдени на световната сцена.

86

РАША НАША

преди 6 години

СТИГА С ТЕЗИ ПРОПАГАНДИ ВЕЧЕ МИ ОМРЪЗНАХТЕ.ПРЕДИ МАЛКО ЧЕТОХ ЧЕ РАШКИТЕ КУПУВАТ НЕДВИЖИМ И ИИМОТИ В БГ И СА МНОГО ЧЕСТНО КАЗАНО ХИЛЯДИ ПЪТИ СА ПОДОБРЕ ОТ НАС С СВЕТЛИНИ ГОДИНИ НИКОГА НЯМА ДА ГИ СТИГНЕМ

85

boor

преди 6 години

До Анонимен А в интернет си ти на бойно дежурство !!

84

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 97Мудозвон

83

Факт

преди 6 години

До АнонименВсъщност вече Азия движи Световната икономика в производствената и част.В науката и технологиите напредва страшно бързо,а до финасова независимост и остават броени години.За Запада остава старата слава,ще се превърне в музей....Ако не го опоскат тара.мбуките,междувременно.

82

Ха-ха

преди 6 години

Апологетите на глобализацията от Обамово(всъщност Соросово) време глътнаха водица-пропагандата им вече не върви,трендът е друг!То не че се отменя,а просто тръгва по друг път.Либерализъм вече е мр.ъсна дума,нещата си идват на мястото,тъй да се каже.Западът направи огромна грешка изолирайки Русия от себе си-първо влиянието му върху Света прогресивно намалява и Русия само би помогнала да го закрепи и второ-тласкайки Русия в обятията на Китай го изстрелва напред!Русия ще понесе щети,но и Западът ще

81

глад и мизерия

преди 6 години

Това е положението в руската *** от както съществува и така ще е за винаги !

80

99

преди 6 години

"четвъртият мандат на Владимир Путин няма да промени нищо в страната."=====================================Така е. Този експерД и такива предатели на националните интереси като него разбират промяната като отказ от борбата за суверенитет на РФ, пълно подчинение пред западните елити, разпарчетосване на Велика Русия и разграбване на богатствата и от глобалните трансконтинентални хищнически корпорации. Западът иска да се спаси от системната криза като употреби Русия в качеството и на донор.

79

Анонимен

преди 6 години

Много точно си казва човека, колкото и да тролите и да величаете.

78

Анонимен

преди 6 години

руските фашаги при хитлер

77

Анонимен

преди 6 години

Просията е изостанала кална локва на север от Монголия населена с одеколонаджии и леки жени за износ.Да се самозадоволяват в азия и да не припарват по белия свят.