48

Анонимен

преди 5 години

покажете документа,ние знаем да четем!

47

****

преди 5 години

Докато държим тази тиква на власт,и да ни управляват тези същите,не имигранти,а м***йм.у.н.и от Африка ще ни докарат,снощи някой попита в друг форум дали е вярно,че в безмер на летището,кацали самолети с мигранти,и дали някой има инфо ?

46

хюго бос до 8

преди 5 години

ББ и ГЕРБ нарочно говорят в Булгаррия едно, а в Брюксел друго- тайно, далеч от медиите ни. Помним кк искаха да ни натрапят тихомълком конвенцията си гейовете и джендъра. Така ще стане и сега.

45

Анонимен

преди 5 години

Луди управляват ЕС.

44

хюго бос do 5

преди 5 години

Точно така, информационното затъмнение е целенасочено. Както искаха да ни натрапят гнусната си Истанбулска конвенция, така и сега искат да ни натрапят ислямския башибозук, тихомълком, да ни посатвят пред свършен факт. затова и не пишат. какво става в Безмер? Нито дума, съвсем нарочно. Върнали са ни 4000 оркоподобни, ни дума, ни вопъл за това в медиите- изпълняват поръчка отговре да се мъчли и да се крие. Много мрази псевдодемократи да ми прилагат болшевишки методи.

43

Анонимен

преди 5 години

Жена която не е родила,отгледала и възпитала деца не може да мисли реално за бъдещето им.Меркел е точно такава.Куха шамандура.Онзи френският *** също.

42

до 42

преди 5 години

Креатури като теб , с отклонения в сексуалната ориентация - посрещаха брадатите майки от Афганистан с плюшени мечета и цветя , на гарата в Мюнхен!Единствения плюс е, че няма да оставиш гнилото си поколение!

41

до 45

преди 5 години

Много се пениш. Ще вземеш да дигнеш кръвно като Борисов.Западът сам се докара с политиката, която води от векове до тук. Напоследък към това се прибавиха и цветните революции, и изкуствено създадената криза в Сирия пак от Запада.Не можеш да докараш населението на цели райони до пълна катастрофа, както Западът направи и да очакваш друго. Най-лошото е, че сега ще ги стоварят на нас да ги отглеждаме. Което се и очакваше.

40

Анонимен

преди 5 години

След малко отивам да гледам сборния отбор на Африка и близкия изток срещу гордите Аржентинци.

39

Анонимен

преди 5 години

Цитат от великия африкански мислител Нбонго Адебайо: Ако мълчиш достатъчно дълго, ще се отучиш да бърбориш и ще се научиш да говориш.

38

до 34

преди 5 години

Нещо много емоционално го даваш.Янките и запада избиха милиони. Ама на такива тюфлеци като тебе това се нрави.Янките унищожиха индианската култура. Индианците, които останаха живи след геноцида и до днес живеят като в концлагери в най-неплодородните земи на САЩ.Западните държави имаха колонии няколко века и изсмекваха природните им ресурси.А Германия започна ВСВ, защото и трябваше `жизнено пространство` завидя на другите, че имат повече колонии от нея.Историята на Запада - море от кръв.

37

Циник до 37

преди 5 години

Убеден расист съм!Особено от 2015 насам!Сложих ти плюс!;-D

36

Анонимен

преди 5 години

СССР се бореше срещу колониализма и ние хвърлихме много грешни пари за този който духa. Сега Русия, приемника на СССР, да си ги прибере тези дето и бяха много мили.

35

Анонимен

преди 5 години

До *** до 33Чиба бе, расист такъв всичко е измислено в Африка Европейците с двуцифрено и много случай едноцифрено АЙКЮ как са измислили според теб всички достижения на европейската цивилизация ? Много просто крали са от африканците . Как двупръсточелите Леонардо,Микеланджело,Ничше,Исак Нютон,Гьоте и т.н. могат да са по от интелигентните африканци?

34

Анонимен

преди 5 години

Какво стана бе интернационалисти? Нали вие с СССР бяхте първи в борбата против колониализма. Сега като ги освободихте и те хукнаха към Европа защо пищите.

33

Циник до 33

преди 5 години

Такива идиотщини като твоите са ми дошли до гуша! Кои колонизатори направиха САЩ или Китай - това което са днес?Тъnoтии и лицемерия за "онеправданите африкански шебеци" ни докараха до този хал!Получилите "свободата" си африкански диваци - се върнаха към това , което могат най-добре - да се ши бат, и колят помежду си!Ако бяха останали колонии - сега щяха да имат заводи, работеща икономика, и бъдеще!Сега имат - коран...Боку Харам...и ИД!

32

Анонимен

преди 5 години

До ЦиникТака става когато столетия наред си крал от високо технологичните африкански страни ! Виж ЮАР по времето на апертайда и сега в момента са светлинни години напред за Родезия да не говорим .

31

Циник

преди 5 години

Какви продажници и меркантилни *** командват Европа???!!!Дали осъзнавате какво значи това?От днес нататък - тежко изработените ви пари - ( вероятно за вечни времена ) ще заминават да хранят диваците в Азия и Африка!Няма да са за децата и внуците ви!А за безконтролното размножаване на диваци!За вечни времена!Вашите пари!

30

Роб на влаЗта

преди 5 години

Те тези страни са регистрирали малко бежанци и ги вземат да кажат след това -ето ние си ги взехме ,сега да си ги вземат и другите.Не помня коя беше ,за да приеме бежанец му искаше по 60000$на човек .То и ние такива ще вземем.

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29А ние ще му сърбаме попарата.