11

Българин

преди 5 години

А Бойко Борисов и ГЕРБ защо не дават пари за болници и за здравеопазване, а?

10

Анонимен

преди 5 години

Ако не стигнат от дарения, да се въведе и прогресивен данък, ама само за работещите на заплати, както е навсякъде с прогресивния данък, ония с милионите от дивидентите, акциите, лицензните прави си остават на 5% плосък данък, а в някои страни и с 0% данък за финансови спекулации.

9

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД КАТО БУДА НЕ ДАВА ПАРИ И ФАЛИРА БОЛНИЦИТЕ ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БУДА НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ЗАСЛУЖАВАТ НАРОДЕН СЪД КАТО БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ!

8

Бате Гойко

преди 5 години

На младоженците- браво!!!"в Бг остана само селянията,простотията и чалгата" - коментиращият е потвърждение на тезата си!

7

Демократ

преди 5 години

Браво! Ето едно истиснко демократично семейство за пример! Хората трябва освен здравните осигуровки които плащат да помислят и как допълнително да дарят пари за здравеопазване! Само така можем да построим демокрацията.

6

Бай Шиле

преди 5 години

Истинските дарители никога няма да ги видите. Такива само искат внимание.

5

Анонимен

преди 5 години

Държавата за последните 15 г. е увеличила 5 разходите за здравеопазване, въпреки това болестите са нараснали. Бъглария е на едно от първите места в света по сърдечно-съдови заболявания, първа по смъртнос в света, първа в Европа по детска смъртност.

4

Burzum

преди 5 години

А на Тасос .... ха-ха-ха....направо ми се драйфа ...."София, ден и нощ"

3

Къв пример?

преди 5 години

Що бе, нали плащаме данъци и осигуровки за болниците. Ако ще издържаме болниците от дарения дай да не плащаме осигуривки.

2

Слав

преди 5 години

Това е новина!!! Хубава.. Стига сме слушали за Бочко Безумний! Много щастие и късмет за младото семейство!

1

Анонимен

преди 5 години

"не са търсили публичност " - ха ха ха ! и що им гледаме грозните човки от тасос?в Бг остана само селянията,простотията и чалгата