161

ОщеЕднаИдиотщина

преди 5 години

Иван Гешев спец-ът по безумни акции става заместник главен прокурор по предложение на Главния прокурор Сотир Цацаров. Гешев ще отговаря за даването на методически указания на Специализираната прокуратура и Апелативната специализирана прокуратура, както и за взаимодействието с органите за борба с корупцията.Пържолката за Гешев идва след фундаменталното дело КТБ, по което удобничко гилотината е единствено върху Цветан Василев, след идиотската акция с кметицата Иванчева, след пъченето на спец.Гешев арогантно по медиите, като че ли е оня Гешев.И сега като ви обадим, че за нов главен прок

160

Име

преди 5 години

това е правителството на пропадналите престъпници, които управляват европа и от които избягаха британците, не че коронясаните от сатаната са по-убави ***, де!

159

Иван

преди 5 години

При вота на 25-ти януари: 103 за недоверие, 131 против. На този вот: 104 за, 131 против. С тези темпове БСП ще свали правителството след 15 години? (Или 30 - не знам един глас напредък ли да им начисля или половин.)

158

Анонимен

преди 5 години

Вие лично подкрепяте ли правителството на ББ?

157

Анонимен

преди 5 години

Имат ли законно право БСП да искат вот на недоверие?ИМАТЗАЩО ТАКЪВ РЕВ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ?По-добре ОП и Марешки да разберат, че това е единствения мирен начин да започне България да се нормализира. Преди да сме почнали да се избиваме.

156

До свободните

преди 5 години

Всеки самозабравил се, арогантен и високомерен получава шамар от народа. Министрите забравят кой ги е избрал, народните представители се вземат за суверен, народът вижда, помни и си казва тежката дума на избори.

155

Анонимен

преди 5 години

Сладурчета мамини. Патриотите закопаха България още в момента, в който се коалираха с ГЕРБ. За единия кокъл. За това влязоха - с лозунги против ГЕРБ. Те си знаеха какво може да се хареса на хората. И затова излъгаха най-нагло. А вчера Павел Шопов от Атака, който преди 89-та беше един от шефовете на ДС, и дърдори колко били стабилни и всичко било на шест.

154

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗАПОМНЕТЕ : единствената алтернатива за България предвид настоящото световно бизнес-икономическо статукво.........Много дълго бях голям фен на ЕС,но виждам какво става реално,хрантутят една келява администрация,която работи против европейските държави,а едни европейски държави ограбват всичко от други по-слаби европейски държави - неоколониализъм в чист вид!И няма да стане всички държави да се поставят в услуга на неоколонизма на ЕС,Орбан ви го каза и Тръмп ви го каза!

153

Я па ти...

преди 5 години

До Име 160 Алооо, алкохолик ли си , та си се напил по обяд?

152

Питам

преди 5 години

До daaa 158 Кои сте вие дето ще създадете специален трибунал?Ааа, онези дето съсипаха държавата със соца.

151

Име

преди 5 години

кабинетът бе подкрепен от престъпниците и бандитите, които търгуват с хора и човешки органи за израел. на меркел.

150

Мнение

преди 5 години

Всички медии коментират ,че вота ОЧАКВАНО не е минал.Ми като е очаквано , БСП за чий провеждат това упражнение? Знаем че все още са живи.Ха , ха..!

149

daaa

преди 5 години

най висока цена ще платят патериците на герб, за тях ще създадем специален трибунал със специална мислия да не остане и генче от мижитурките и слугите жадни за власт, заради които страда цял народ, заради 300000 избиратели на патриотите тези предатели управляват, затова и цената която ще платят ще е висока.

148

Съвет

преди 5 години

До Гробокопач 136 Ти вярно си гробокопач. Искаш предсрочни избори , БСП да спечели и да закопаеш България. Да , ама народа не иска нито избори , нита смешните напъни за вот на недоверие. Така няма да стане . И с гръцкия остров и с 4-те милиарда на Борисов пак няма да стане.Борисов се справя добре като цяло с премиерството и не е необходима никаква смяна.Тежко вие на вас русофилите , разбирам ви , но това е положението.Седнете си на зад..ника.

147

До 157

преди 5 години

Например помачката Даниела Дариткова

146

До тонката

преди 5 години

Тонка, не, не го правя. Просто ме е грижа какво се случва и накъде вървим. На теб ако не ти пука, е друг въпрос. На следващо място, в повече ми е арогантното високомерно държане на герберите, които, виж обективно, случайно попаднаха на тези постове!

145

Гробокопач

преди 5 години

До мДо допуснем хипотетично, че "народа" решава кой ще управлява. То тогава на 26 март 2017, "народа" реши, че никой няма право ан това, според получените изборни резултати. Следизборните коалиции са промяна волята на "народа". Иначе, Бойко, много лукаво и мошенически, тълкува изборните резултати: 'Народа реши, да направим коалиция". Не, не. Волята на "народа" е ясна - никой не може да управлява. Тогав аотиваме на нови предсрочни парламентарни избори

144

Име

преди 5 години

борисов, въпреки дивашката ви, средновековна, педофилска цензура трябва да кажа, че това не бе завоият, който имате да вземате!

143

Анонимен

преди 5 години

Втори път е предупреден, вече с емисар на човекът със сглобяваната глава, като добрият тон го няма, само заплахи за съсипване и че няма да си намери работа в България. Данъчният на 10 минута след емисарят си подава оставката. Най голямата му грешка е, че подал се на паниката не дава гласностУволнен е дисциплинарно, защото не е спазил етиката на държавния служител! Етиката, забележетеБившия данъчен от 6 месеца не може да си намери работа, даже като хамалин. Бившият данъчен в неделя заминава за Германия. И от там, ще се включи в протестите срещу мафията, която е завладяла държавата.

142

Анонимен

преди 5 години

ЗАПОМНЕТЕ : единствената алтернатива за България предвид настоящото световно бизнес-икономическо статукво е ЕС да се развие до етап общо управление,общ парламент,общи администрации,общи закони ,общи служби и т.н.Да останат само обичаите и нравите ! Едва ли скоро би могло да се осъществи подобно нещо,но докато не се осъществи,олигарсите, ДС и изобщо всичко що е мошенник ,ще управляват България,независимо чрез коя партия.Просто купуваш изборите или да ги изчакаш да минат и купуваш правителството.