16

Стамат

преди 5 години

Джипа се е натикал под ремаркето, преди 30 минути минах от там. Камионът си е карал в дясна лента. Много тъпо изпълнение от предполагам повярвали си бизнесмени.

15

Пак турски тир

преди 5 години

Пак турски тир ....Не искам никого да оправдавам, но е много лесно един тир движещ се с максимално разрешенато скорост от 100 км/час, да засече автомобил, вкл. Порше Кайен, движещ се с максимално разрешената скорост от 140 км/час по магистралата. Предполагам, че това се в случвало на всеки шофьор, шофирал по магистралата - да бъде засечен от товарен камион, обикновено без ПТП заради внимателното шофиране от българските шофьори, които очакват такава маневра и са готови за нея.

14

Кукуруку

преди 5 години

Хах от тази смешна статия излиза че тира е карал бясно, може би с над 140 км/ч и ударил невинното порше което кротко си пъплило към Софето с има няма 100тина. :)))))

13

Тим

преди 5 години

Точно така джипа се отдарил отзад на тира при бясна скорост и неспазване на дистанция има и снимки в другите информационни агенции

12

до 14 от знаещия

преди 5 години

Ти пък, в какви дълбини навлезе ! Абе народа иска хляб и зрелища !

11

Анонимен

преди 5 години

днес, по стандартите на ФБ и ЕС заглавието е фалшива новина. Очевидно е, че тира трудно може да размаже порше на магистралата, освен ако не се е движел в насрещното. Ама не е . Новината така разказана просто няма нищо общо с истината. Т.е. е лъжа.

10

Анонимен

преди 5 години

Интесно, от много време насам, когато се пише за ПТП внешуниетао е че колите сами едвал ине се управляват. Ролятана на водача липсва напълно в смисъла на изречението. "Турски тир удари Порше..." А преди беше водачът на тир с турска регистрация предизвика ПТП на магистрала Тракия, примерно.Особено много се набляга на думата ДЖИП, сякаш е живо същество , деева....Недобре скритото преклонение пред мутренските изпълнения най-малкото изнервя, а да не говоря, че подценявате интелекта на публиката

9

Знаещ

преди 5 години

Важното в случая е, че тия /ранените де/, имат право на втори дубъл ! Ще го чакаме с интерес и, ... може би следващият път с X5 ?

8

Анонимен

преди 5 години

Двама млади мъже от Пазарджик на възраст между 30 и 40 години са препускали бясно с джип Порше Кайен по магистрала Тракия. Това съобщиха разследващи. В района на 75-и километър в посока София, неспазвайки дистанция, те се забиват с адска скорост в турски ТИР, който се е движел пред тях. На място веднага са пристигнали екипи на полиция, пожарна и Спешна помощ. Ето това се е слу4ило с поршето а не 4е тира е ударил поршето/.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Та в случая, дрОгарю, ТУРСКИЯТ ТИР може би е СПАСИЛ някое НЕВИННО БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО...в което тия олигофрeни можеше да се забият и да ги смажат!Понимал?

6

Анонимен

преди 5 години

Т.е. тира ги е застигнал и ударил?Или тея са хвърчали с близо 250км/ч и даже не са разбрали как се е появил тир от нищото?

5

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно как тира е натигнал поршето и го е ударил. Защо не кажете 4е поршето настигна тира и се завря под него.

4

Леко уточнение

преди 5 години

"Двама млади мъже от Пазарджик на възраст между 30 и 40 години са препускали бясно с джип Порше Кайен по магистрала Тракия. Това съобщиха за БЛИЦ разследващи. В района на 75-и километър в посока София, неспазвайки дистанция, те се забиват с адска скорост в турски ТИР, който се е движел пред тях."Разбира се, имената и снимките на тия синковци нема да ги научите...Зер, както и на Оня, дето попиля 9 коли на "Иван Гешов" с джипа си, фиркан!!!

3

zeus

преди 5 години

Това е малко като оня виц:Отива ченгето при шофьора на тира и пита:-А кажи сега как първо изпревари Поршето, после го засече?Реално дебеловратите с Поршето са се размазали отзад в ремаркето.

2

Анонимен

преди 5 години

Тия ТИР-ове не спряха да карат с двеста и да блъскат невинните Порше-та, дето определено си карат в ограничението...

1

О Господи

преди 5 години

Ей избиха ни тия турци. Това е ново магистрално робство.В Турция последната седмица три пъти стеляха по наши санародници на пътя, а в България за един месец това е трета катастрофа с жертви.Робски народ ли сме питам аз ?????????????????????????????????????