127

Анонимен

преди 5 години

146, защо не питаш Борисов? Как стават тия работи? През 2013-та даже още не го бяха вкарали в ареста, само протести му спретнаха и вече цъфна в Правителствена с високо кръвно.

126

4321

преди 5 години

На плондера този път нещо не му вървят номерата

125

Анонимен

преди 5 години

Така е *** на Позитано, като нямаш аргументи и си свикнал в този сайт собственост на Пеевски да пускаш всякакви позиви изфабрикувани в централата на БСП.Мъка, нали?

124

Анонимен

преди 5 години

Много яко са ги натопорчили гербавите *** да реват. Ми има защо. Цялята тая гнилоч комунистическа дето се събра в ГЕРБ се защитава яростно.45 години ги учеха на плюене, как да оплюват Запада, как да се мазнят на СССР. И сега по същия начин и със същите приказки защитават грабежите си. Всичко долно и смрадливо от БКП се намести в ГЕРБ.МОГАТ ДА ИМ ДАДАТ ОСКАРИ ПО ОМАСКАРЯВАНЕ.

123

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕстествено че ГЕРБ и Пеевски управляват заедно, но зад кулисите, за да може такива *** като тебе да дрънкат врели-некипели!Да го сложа на *** между другото--------Комунистите от БСП, когато нямат аргументи и ги сложат до стената винаги псуват като овчари от село, каквито са или като Иванчева се правят на болни или като Орешарски като му зададоха въпроса КОЙ е назначил Пеевски за шеф на ДАНС отговори: "Следващият въпрос.".

122

Анонимен

преди 5 години

Гебраво ***, казвай ЗАЩО МЕДИИТЕ НА ПЕЕВСКИ ЗАЩИТАВАТ ГЕРБАВОТО ПРАВИТЕЛСТВО! КАЗВАЙ МAЛОУМНИКО ДОЛEH???-------------Ми, тази медия е на Пеевски и ти в нея защитаваш Нинова и Радев и плюеш по ГЕРБ с пари платени от Позитано 20.Т.е. това, което ти казах - Пеевски е от вашите, не случайно Станишев го преложи за шеф на ДАНС по време на вашето управление на БСП!

121

Анонимен

преди 5 години

Я някой гербав хубавец да каже с чии пари в момента Валери Симеонов е на екскурзия в Бахрейн?------------Ама, ти в момента с него ли си в Бахрей, че знаеш?А, кажи Нинова с какви пари прати сина си да учи в САЩ, да не е с парите от Техноимпексимпорт?

120

Анонимен

преди 5 години

За 10 годишното гербаво управление, БЪЛГАРИЯ СТАНА НАЙ-БЕДНАТА, НАЙ-ТЪМНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ДУПКА НА ЕВРОПА!--------------Това ли е пълният текст, който са ти написали от Позитано 20 или има и още?

119

Анонимен

преди 5 години

Червените се чудят как да защитят подкупната си другарка.

118

Анонимен

преди 5 години

А Иванчева човечна ли беше като вземаше парите? Стига сте ме занимавали с фризьорката. Да търка наровете и толкова.

117

Анонимен

преди 5 години

До ПацuTя и оная мръcна куpвa - ***, вчера силно цвърчеше докато я късах от секс! Това какво трябва да означава?

116

Професор

преди 5 години

Точно мазния адвокат ли ще говори за човечност,пфффф?? Дали е възможно да я защитава безплатно от човечност , а ???? Ще ти се върне адвокатееее !!!

115

Анонимен

преди 5 години

До 130За 10 годишното гербаво управление, БЪЛГАРИЯ СТАНА НАЙ-БЕДНАТА, НАЙ-ТЪМНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ДУПКА НА ЕВРОПА!А Валери Симеонов на Бахрейн с милионите заграбени от народа, докато гербави *** като тебе се радват на жълти стотинки! Хахахахахаха

114

До 104

преди 5 години

Ало, гарван гарвану вади ли око, бе гербовистки другарю? За какви белязани джобни пари говориш? Тези двамката + компанията им, окрадоха дружно и по гербовитски- МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ, КОИТО ЦЯЛ НАРОД ЩЕ ВРЪЩА, НЕЗНАЙНО КОЛКО ВРЕМЕ! И това всичко, заради некадърни и *** уж гербовитски *** е факт.

113

До 109

преди 5 години

"А КТБ? Да продължавам ли? Не мога да изброя всичките му продобвки по времето на ГЕРБ периода 2009 - 2018.". Пак куп лъжи на едро (заблуждавай червените бабички): КТБ - фалирана и разграбена от БКП/БСП и протежето й Цветан Василев през 2014 г. От 2009 до 2018 - ГЕРБ управлява само 6.5 год. През останалото време БКП/БСП + ДПС. Само за 6.5 г. управление на ГЕБ - пълен възход на България и излизане от блатото. Десните партии трупат пари за държавата, после идват червените и изхарчват всичко

112

Анонимен

преди 5 години

Я някой гербав хубавец да каже с чии пари в момента Валери Симеонов е на екскурзия в Бахрейн?За това че направихте мултимилионер тая бургаска мутра, въобще няма да коментирам, това е един от най-големите грехове на ГЕРБ!

111

Мнение

преди 5 години

Това е най-мазният и отвратителен адвокат продаващ душата си за пари....

110

Анонимен

преди 5 години

117 много удобно звучи уж с Орешарски и БСП пък подкрепят ГЕРБ че назначил техен човек. :D И не разбрах тогава какво лошото беше за Пеевски? До тогава не го бях чувал, но бях чувак за Бойко и Цветанов. За ''охранителната'' им компания, че бяха известни мутри още 2008. Кое е повече шеф на ДАНС или шеф на шефа на шефа на ДАНС да е мутра? Логика убиец гарантирана от ГРОБ.

109

Васил Илиев

преди 5 години

На тия адвокатите това им е работата.Тоя под 10 хилки дело не поема.Затова сме на това дережде.Корупция.Не важат законите там където няма морал

108

Анонимен

преди 5 години

117 кратка памет, беше пред фалит, и така месеци докато не дойде ГЕРБ тогава официално фалира. Я прочети стенограмата пусната от Радев да си припомниш. На Боко му предложиха 3 отделни инвеститора от чужбина да подкрепят банката отказа и на 3то. Герберите много кратка памет имате, като вожда си от сутрин до следобед.Е щом толкова не ги харесва защо пиеха кафенце? Аз с хора които са ми неприятни не ходя на кафе. Всички знаеха, за Пеевски, а защо ДПС се събра с ГЕРБ да свали Орешарски?