140

+

преди 5 години

Някои си избиват комплексите само с ромите-не че те са "цветя",но не са и това което се пише и показва по форуми и ТВ.У всяко стадо си има ***-въпроса е процентите господа,в процентите.

139

Анонимен

преди 5 години

Хем неграмотни, хем матурите пълни с отличници. Някой някъде по веригата бърка, ама кой и къде - не се знае. Не са ромите виновни естествено, българчетата също масово са неграмотни и не могат 2 изречения без грешка да вържат

138

Andreshko

преди 5 години

По вярно е не на ниво детска градина,а на ниво Венету.

137

Анонимен

преди 5 години

"Ромите знаят че ако учат български ще се претопят и си пазят ***анския"Ми да си го пазят, ама да не реват кански как България не ги обича, пък те са е*ати пича.

136

.

преди 5 години

Абе как ще са виновни ромите? ВИе луди ли сте? Кога ромите са виновни или са били виновни? НИКОГА! Виновен ром няма. Никъде в България!

135

Мързи ги

преди 5 години

А кой да е виновен? Аз като не си свърша работата, не ходя да питам: Ама аз виновен ли съм? Време ромовете да спрат да мрънкат, че ги мързи. Държавата (АЗ) плащаме луди пари, за да имат достъп до безплатно образования. Даже безплатна храна им раздаваме. НО ги мързи. Просто и ясно. МЪРЗИ ГИ!

134

бай х

преди 5 години

първите роми в България ги докарва цар Иван Асен 2 през 1218 год , те са били ковачи и са подковавали българската конница .... от тогава са изминали 800 години ... и още не са се интегрирали ...

133

ханс

преди 5 години

е по нашия край повечето ром са в германия и са грамотни и децата им зная немски дори, ходят на немски училища за да се интегрират там

132

Анонимен

преди 5 години

РЕКТОРЪТ НА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ НА СУ ПОИСКА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ПРЕПОДАВАНЕ НА БЪЛГАРСКА ГРАМАТИКА, ЗАЩОТО СТУДЕНТИТЕ БИЛИ ТОТАЛНО НЕГРАМОТНИ. ПОВЕЧЕТО ИЗЛИЗАТ ОТ ТАМ ПО-НЕГРАМОТНИ ОТКОЛКОТО СА ВЛЕЗЛИ.

131

С--5

преди 5 години

Виновна е образователната система,а тя зависи от волята на парламента.Ако няма неграмотни,то е по дтрудно да бъдат управлявани.Сега..до 4 клас не може да се повтаря.Ивландците минават автоматично в 5-ти..нищо не научили.Той не знае буквите а трябва да учи химия?-училището получава пари по 1600 годишно за ученик.Ако няма ученици се закриват паралеки и учителите бягат.Кръг от който няма измъкване.Решението- училища в които нон стоп да учат буквите ако ще и до 8 клас.И други елитни за нормалните

130

Анонимен

преди 5 години

*** понеже не му е изгодно да се сравнява с европейците, понеже там е в дъното на всякакви класации, тръгнал да се сравнява с **Гaнчo.

129

помощи

преди 5 години

помощи плюс образование не върви спрете помощите и ще има резултат

128

АХЕ

преди 5 години

ДА! Виновни са!!!! Знаят да взимат, но не са научени да дават!!!! Не са научени да работят!!!

127

Анонимен

преди 5 години

Господ е казал "По делата им ще ги познаете", а народа се скъсва да пише коментари.Думи, думи, думи...

126

Handel

преди 5 години

До Анонимен 134: Аха. А коя е столицата на Барселона знаят само тези, които се интересуват от фурбол:-)

125

Анонимен

преди 5 години

"Висшите университети са пълни с неграмотни хора и това не са само роми", отбеляза Огнян Исаев в "България сутрин".:D Ама е спецЯлист от ВиШ , а не от среден университет,ромът.

124

Анонимен

преди 5 години

Важното е да знаят къде да сложат хикса на бюлетината.

123

Анонимен

преди 5 години

Пет от десет българи, хванати от улуцата, също са неграмотни и не умеят да се изразяват. А седем от десет са функционално неграмотни - образованието им стига само да попълнят фишовете на Еврофутбол.

122

Аз

преди 5 години

Поколенията неграмотни са много повече...особено, съдейки по заглавието, което авторът на статията е написал...Май между ''7- класници'' и ''7-мокласници'' има някаква разлика...сякаш...

121

Шопо

преди 5 години

А,бе бе !!! Я СЪМ ВИНОВЕН...