180

Lan

преди 5 години

Бежанци бяха преди години - семейства с деца - уплашени, жални, болни, с благодарност в очите, че просто са живи. Тогава организирах помощи за тези хора, защото това е човещина. Сега НЕ са бежанци - то те гледа все едно иска да те убие...това НЕ е човек търсещ сигурност и закрила. Сага са нашественици!

179

наблюдател

преди 5 години

Франция да си ги взима всичките и да им осигури добри условия. После да си носи последствията от зулумите и атентатите направени за благодарност от мигрантите. Явно дотук не са им малко и мигрантите и атентатите щом искат още.

178

ШМАТКА

преди 5 години

Тази фитка да не ми пише глупости с тонове ,ами да ми отговори само на един въпрос! ЗАЩО ТЕЗИ ХОРА СА ИМИГРАНТИ,ЗАЩО НЕ СА В ДЪРЖАВИТЕ СИ, АМИ СА ПРИНУДЕНИ ДА СКИТАТ ПО СВЕТА?На ид.иот му идват тези простотии на ума да разбърква целия свят и да страдат милиарди?

177

Анонимен

преди 5 години

Дъска Килър, а какво беше отношението на френските власти към милите мигранти в Джу.нглата край Кале? Аз предлагам България да внесе иск в Хага срещу Франция за брутално отношение към "бежанците". Лично на мен ми разказаха, как френски полицаи са ги рязали на рендето Вьорнер там!

176

Анонимен

преди 5 години

Поне четете ли си статиите? "...взела всичките им вещи и пуснали кучета. Групата била отведена в къща, където бежанците били държани без храна, докато не дали пари на полицаите." Даааа... То, че полицаите не са много умни - така си е. Ама чак пък да им вземат парцалите и да им оставят парите... Дааааа беееее!

175

Tret

преди 5 години

Има и българи които се самоубиват по причина на мизерията...но за тях е политнекоректно да се пише...не е в тредо!

174

Тия Имигранти,

преди 5 години

никой не ги е канил у нас! Защо за ни? Само пари лапат, пък и с претенции!!!А що се отнася до Зелените - те самите да ми обяснят, ЗАЩО НА САЙТА ИМ ИМА ЦЕНЗУРА! ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, ТЕ ОТ КАКВО СЕ ОПЛАКВАТ??? ТЕ ИЛИ СА СЕКТАНТИ, ИЛИ СА ***!!!

173

9899898989

преди 5 години

не знам какво са очаквали мигрантите / не че останаха много от тях тук / Но в България много прослойки от населението са подложени на геноцид - работещите бедни , пенсионерите с пенсии под прага на бедност / сигурно над 85%/ , хората с уреждания и получаващите инвалидни пенсии , възрастните хора по обезлюдените села , хората нуждаещи се от скъпоструващи лечения или транспалнтации . 4

172

шматка

преди 5 години

А възможноста гагамугите да лъжат с цел оставане във Франция явно въобще не е облисляна.

171

Тъй тъй

преди 5 години

Правилно са разбрали афганите , че тук не са желани, и ще бъдат бити ограбвани и глад и мор, не сме ги канили, фа си ходят в Германистан и Францистан

170

Додо

преди 5 години

Бесните кучета на Исляма бяха докарани и пуснати в държавите ни без граници и митници от Соросоиднатa Ционистка върхушка. Сега, когато палачинката се обръща и в Европа на власт идват още и нови родолюбиви лидери освен Орбан, като Матео Салвини, Себастиан Курц и Джими Акесон (в Швеция), соросоиднитe ционисти реват като за последно и използват всички средства да попречат на нормализацията и изчистването на континента ни!

169

anonimen

преди 5 години

Във Франция дори имало опит за самоубийство на един от имигрантите, който не искал да се върне в България.

168

Анонимен

преди 5 години

Да се връща където си иска. В Кабул, зад Кабул, на Луната ако ще, само да не се връща тука, че предния път направо мме се е разминало, ама тоз път може да няма този късмет. Достатъчно наши си мравки и скакалци си имаме, че и чуждите да прибираме. Да ходи в Германия, тя Меркел там ги осиновява....

167

Тоягата

преди 5 години

Що не кажат как е в турция. Там и бият и плащат и пак е тая...

166

АК-47

преди 5 години

Ако се наложи, готов съм да го използвам, въпреки че съм почти на 60. Две години Средец, бивето Грудово са ми дали добра подготовка. Поздрави на всички родолюбци от един стар кашик !

165

wild horse

преди 5 години

Никой не е канил бежанци тук. Войната в Сирия свърши. Това са професионални,потомствени просяци,които като свински черва се влачат с години. Французите щом толкова иска,да си ги вземат при тях. Ние имаме,деца-инвалиди,онкоболни,пенсионери и въобще бедни българи,за които никой не се грижи

164

Aнонимен

преди 5 години

Няма бежанци от Авганистан!Това са икономически мигранти.Ясно ли ви е зелени еврогейци.В България всички умираме бавно и мъчително,затова много се изнесоха вече,но никой не плаче за нас.

163

хюго бос

преди 5 години

Стана ли ясно в кой отбор са зелените- в отбора на ислямския башибозук, модерните еничари. Уж природа, уж това-онова, а това е либерлфашизма в най- чиста форма.

162

БУНТАР

преди 5 години

До АнонименДРУГИЯ ВАРИАНТ Е---СВЕТОВНА РЕВОЛЮЦИЯ ПРОТИВ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКОТО РОБСТВО НА ЕС И САЩ ПОМИРЕНИЕТО Е САМОУБИЙСТВО КОЕТО ВЪРВИ В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ СЛЕД 20 ГОДИНИ ВЯМА ДА ИМА И ПОМЕН ОТ Т Н ---БЪЛГАРИ ШОПИ ШВЕДИ И ТУРЦИ ЩЕ СА В ПАРЛАМЕНТА МАЛЦИНАТА БЪЛГАРИ ЩЕ СА ЕКЗОТИКА

161

Анонимен

преди 5 години

Те какво искат вили ли да им почват да строят,при запада е пълно колкото си искаш