173

Анонимен

преди 5 години

Комунизмът явно е потискал предприемчивите и е издигал в култ работническата класа. Сега е обратното, другата крайност. Палачинката се обръща, както се казва.

172

Анонимен

преди 5 години

И ръстът на пенсиите се бави, ито - много!

171

Анонимен

преди 5 години

грубо сплашване на политически опоненти, купени журналисти, управление чрез насилие, цял набор от сервилни инструменти, робски покорни органи за насилие и принуда, чистки, конспирация за заграбване на законодателната изпълнителната и СЪДЕБНАТА независима власт по конституция, злоупотреба с властта, куха но креслива пропаганда, изкарване на показ на изкупителни жертви, които да бъдат публично осмивани, преследвани, очерняни, клеветени, пълен и неогроничен контрол над страната, народа и, изборите,

170

Анонимен

преди 5 години

"Няма друг начин за увеличение на доходи, освен чрез увеличаване на производителността на труда."Значи, в западна европа /с малки букви/ при 10 пъти по-големи заплати, работят 10 пъти повече от нас. Отива Стахановеца, и за 40 минути отнася нашата 8-часова смяна. Там хора ли живеят, или извънземни от съзвездието Стрелец.Престанете с омалата, никой не ви вярва вече.

169

Производителност?

преди 5 години

При ниво на сивата икономика около и над 30% от време оно, как се изчислява производителността на 1 лице? Доста е занижена, но е добър аргумент да не се вдигат и заплатите, и пенсиите, нали?

168

Човек

преди 5 години

Каролев ли точно говори за производителност? Нагъл та нагъл - живее от дадени пари, далавери и телевизионни интервюта? Какъв му е стандарта за тази производителност? Защо в нормалните държави разликата между доходите на мениджъри като тези и работниците е 20-25%, а тук в пъти?

167

Анонимен

преди 5 години

Като ми липсват т.нар. "лидерски качества", за да бъда предприемач и да имам собствен бизнес, какво трябва да направя - да се самоубия ли?

166

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 190Защото у нас капиталисти са хората ,които наложиха и диктатурата на пролетариата...Тц! Те отдавна измряха ... тук-таме все още има останали някои други родени 70-те и това са последните мохикани. Другите са просто ..."партийци" - диви, ненаяли се капиталисти! Но палачинката ще се обърне...

165

Анонимен

преди 5 години

Тук повечето се самоопределят като подтиснати работници, тормозени от лошите чорбаджии. Надделява мнението как държавата трябва да се намеси, да определи минимална заплата от поне 1000 евро, и някак всички проблеми изведнъж ще изчезнат и всички ще потънем в блажено харчене. Колко била проста работата :))) За това даже и Бай Тошо не се беше сетил :) С това елементарно мислене драги работници не е чудно как цял живот ще си останете на заплата при някой лош чорбаджия.

164

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 179Който може да изгледа филма - Where to invade next на Майкъл Мур и да види как е в другите държави ! Много добър филм препоръчвам горещо !..Уникален филм! Браво! Има какво да учат т.н. бг "работодатели"

163

Анонимен

преди 5 години

Колко много глупости само!

162

Анонимен

преди 5 години

Защото у нас капиталисти са хората ,които наложиха и диктатурата на пролетариата.

161

Анонимен

преди 5 години

Не може всички да бъдат предприемачи и работодатели. Ясно е, че трябват и работници. В една нормална държава и едните, и другите заслужават да бъдат уважавани.

160

Анонимен

преди 5 години

Добре е още от сега "работодателите" да се позаинтересуват за езикови обучения по български език на персонал от Азия и Африка , или да си изнесат производствата нататък . За консултантски услуги взимам 200 Е /час .

159

Анонимен

преди 5 години

До Работодател-КаролевВъпрос Пич така като те гледам си около 80кг. когато си тръгнеш от този свят и си станал 100кг. с колко би увеличил производителността на онези гадинки наречени Бели червеи!

158

Яяя

преди 5 години

Че колко са милионерите в Бг?

157

Мето

преди 5 години

Заплатите ще растат защото хора няма. Работодателите са с килийно образование, но търсят висшисти. Смях в залата!

156

Анонимен

преди 5 години

Тоя Каролев не знае какво е да бачкаш по 10-12 ч,за мин.заплата,само лае по телевизиите,добре,че никой не го слуша.Проблема не е в ниската производителност ,а в голямата алчност на работодателите.Щом сме едни от най-бедните в Европа,значи имаме една от най-ниската производителност на труда.Тогава защо имаме толкова много милионери ?И техния брой се увеличава всяка година!Трябва да се увеличава мин.заплата спрямо инфлацията,и да се премахне плоския данък.

155

До 178

преди 5 години

В България - да, защото държавата им позволява, но в нормални държави - цифрите са други, валутата също

154

Анонимен

преди 5 години

Който може да изгледа филма - Where to invade next на Майкъл Мур и да види как е в другите държави ! Много добър филм препоръчвам горещо !