77

тоти

преди 5 години

Ti dragi ne si naroda a samo edna pe6ka s golema gre6ka ,koito iska starata si dre6ka .

76

Мкд

преди 5 години

Ами да балгаре ДГД това сте ха

75

Анонимен

преди 5 години

Евала Георге, само така.

74

M

преди 5 години

Нема по *** злобен и завислив народ от бугарскио мразещ всички и всичко мразещ и себе си и мразещ и държавата си

73

1

преди 5 години

До АнонименТе и Гърците са кръстили Василий Втори - ***/Βασίλειος Β΄ Βουλγαροκτόνος/, но защо ли? Самуил нали е бил македонски цар, нали е имал македонска войска, защо тогава гърците са го нарекли така? И аз живея в област Тракия, трябва ли да имам претенции, че не съм Българин, а Тракиец или Македонец, за това че потеклото ми е от Източна Тракия, където е основана ВМОРО?

72

Анонимен

преди 5 години

Тези дето мрънкят даже и те признават, че името е Македония, а не северна, южна и незнамси ква, понеже казват Македония това, Македония онова.

71

Анонимен

преди 5 години

Между 1919 и 1941 не са съществували македонци, а южни сърби. През Втората световна българската армия е избивала само титовисти и комунисти. Между другото, сръбските четници също са трепали комунистите.

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен...........приятелка на времето женена беше за македонец........*** напълно я разбирам. То, асъл, за македонец може да се ожени, не да се омъжи.

69

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа, така е. Този го прави денонощно за рубли и динари. Колхозник отвсякъде.

68

Анонимен

преди 5 години

До62...ти на македонски ли пишеш в момента защото аз Българинът те разбирам идеално...

67

Барселона

преди 5 години

Георги Иванов не можел да се примири с мисълта че се променяла македонската идентичност и Македонският език...какви глупости ръси този...езика ви е диалект на българският...Криво дърво може да се изправи но крив човек...никога...

66

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВика се Охридски, защото градът по това време е бил БЪЛГАРСКА книжовна столица. Ама това човек, който най-вероятно живее на улица, кръстена на Тито няма как да го знае.

65

Анонимен

преди 5 години

...е длъжен да го подпише, отбелязва МИА.... Абе, не е баш така тая рабОта. Верно, че е чужд язик, ама като чета чл. 75 от Уставот се оказва, че тоя *** е длъжен да подпише само ако вторият път е гласуван с 2/3 мнозинство от общия брой депутати. Заев с албанците имат 59 места (58 ! - един заяви категорично, че няма да гласува за договора), а ВМРО - Валяво имат 51 места (52 ?)

64

Анонимен

преди 5 години

Един горд и достоен човек никога няма да плюе по дедите си.

63

Горди народи

преди 5 години

Те такива работи с имената на държавите се прави с референдум т.е. демокрация ,а не някой гащник /гащници/ , на една маса си подписват чуждоземно вмешателство.Нас така ни наместиха и в ЕС и НАТО като овце....

62

Анонимен

преди 5 години

Имах една приятелка на времето женена беше за македонец 18 години. Та тя казваше, че който издържи с македонец 20 години трябва да му дадат орден за борба против фашизма. Това са хора, с които не можеш да се разбереш и винаги са недоволни. Та мисълта ми е - по далече от Македония и македонците. Да се оправят

61

Анонимен

преди 5 години

Свети Климент зашто се вика Охридски, а не Софийски. И зашто си кръстихте университетот во София со крадено име.

60

Анонимен

преди 5 години

Абе на царот Самуил дека го кръстихте светкат ли му още очите или му се свршия батерийките.

59

Анонимен

преди 5 години

Българите и македонците са най-пр ост тите жители на Балканите. Ще се самоизядат, докато всички им се присмиват.

58

До 56

преди 5 години

Значи казваш, че цар Самуил е имал българско гражданство?Интересно защо тогава самият той се е определял като македонац. И истинското му име, с което е кръстен е Самоил. Самуил го прекръстиха българите.