54

Олег

преди 5 години

До Анонимен 56Не ровят в кофите щото няма и одеколон в тях!

53

до44 олег

преди 5 години

абе пич, стига с твоя земен рай. Това че някой ходи и си харчи парите нскъде и се кефи не значи че идва от ада. Значи 200000 българи тръгващи към Гърция по празниците бягат от Бя. ***, стой си в украина и хейтвай от там.

52

Демократ

преди 5 години

А Путин защо избра Тръмп за президент, а?

51

Анонимен

преди 5 години

Средната продължителност на живота в Куба е колкото в САЩ и е по висока от Дания.

50

до54

преди 5 години

просто казано , дървени философи

49

Анонимен

преди 5 години

В Русия пенсионерите не роват в кофите за огризки от храна.

48

ИСТИНАТА

преди 5 години

ТРЪМП = КОМУНИСТ

47

Анонимен

преди 5 години

*** панелни таласъми се загрижили за икономиката и пенсиите в Русия :))))Преди това пък съветваха Гърция за дълга, критикуваха Великобритания за Брекзит, даваха акъл на Америка за президентските избори, коментираха търговската политика на Китай и тн. Тука само геополитически и икономически спецове събрани, дето обичат да дават безплатно акъл, нищо че живеят в най-бедната държава на ЕС.

46

Анонимен

преди 5 години

Населението на Сибир генетически не живеят дълго, те са като ескимосите. И в Япония да ги пратиш да живят пак няма да живеят дълго, просто генетиката им е таква, така са програмирани.

45

Олег

преди 5 години

До Анонимен 50И аз това се питам? Нали вие *** избрахте Тръмп за президент?!! Какво чакате, още?! Кажете му да го отмени!

44

Анонимен

преди 5 години

В Саудитска арабия средната продължителност на живота е по ниска от България.

43

Анонимен

преди 5 години

Впрочем какво стана с визите за САЩ, отмениха ли ги? САЩ и ЕС имат безвизов режим a България нали вече 11 г. е пълноправен член на ЕС, или?. Спазват ли САЩ договора си с България или най-нагло xрачат в лицето на българите и България?

42

Олег

преди 5 години

До Анонимен 48Еми средната продължителност на живота при мъжете е 64 г. щото е такъв земен рай там, че небесния рак се явява естествено продължинеие на живота на друго ниво :) Но Путин, понеже супер мног обича народа и страната си ще си остане долу на земята до 100 годишна възраст за да се мъчи за народа си!

41

Анонимен

преди 5 години

Средната продължителност на живот при мъжете в Русия е 64 години, като трябва да се каже че има региони в които този показател е под 60 години, в тая връзка да ввдигнеш пенсионата възраст на 65 години си е направо отказ от плащане на пенсия :)

40

Олег

преди 5 години

До Анонимен 45Aaa че богатите българи вие откъде ги знаете къде ходят! То и вие и аз сме от бедните българи!

39

Олег

преди 5 години

До Анонимен 42Ами не просто във Варна под пъд и над път виждах руснаци избягали от земния рай!

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен39Тапирски,Виж колко живеят германските мъже.Виж колко живеят българските мъже.Виж рейтингите на всички диктатори като Путин.Бензинът дори е скъп в Русия на фона на ресурсите и.С новата пенсионна възраст руските мъже ще вземат пенсия само 2.51год. по официални прогнози за 2018г. На практика ще умират преди да стигнат до пенсия.Сега бягай да лижеш руските ***..

37

Олег

преди 5 години

До Анонимен 39Каква е цената на бензина? В Русия има само газ и бензин?! Съответно нямат и акцизи на горивата или са им символични?! Ти знаеш ли, че тука примерно от 2.20 лв/литър гориво оголо 1.25 поне отиват директно в бюджета на страната?! И после ви викат - няма пари за пенсии и ще ги вдигнем от 200 лв, на 201.23.

36

Олег

преди 5 години

До Анонимен 26Като е напротив марш натам ***! Не се прибирай изобщо, че това е най-големия ужас на тая клета България!!! Такива дето от 1878-*** година твърдят, че в Русия (и СССР е супер и е най-най-страхотната страна на света) и постоянно се прибират тука, а и не само това, а и туземното население бяга като не видяло от тоя рай не само в Западна Европа, а и в България!Ей ***, що бягат от там и идват тука руснаците като е толкова хубаво бе??!

35

Анонимен

преди 5 години

а каква е пенсионната възраст в Германия? До 2022 щяла да бъде 67 години разбрах. а каква е пенсионната възраст в България? А какъв е рейритнга на Меркел? А на Макрон? А на Тръмп? А на коня Тереза Мей?А каква е цената на бензина в Русия? А каква е цената на бензина в България?Абе като кажете 2, кажете и 200, ***!