10

Жо

преди 5 години

До ВарненецПЛАЖНАТА ивица не е собственост на варненци, както планината Витоша не е собственост на софиянци. Концесионерите са длъжни да чистят навсякъде обектите, взети на концесия.. Аз не съм виждал варненци да чистят Витоша, няма да видиш и софиянци да чистят плажа на Варна..

9

Край

преди 5 години

Безплатно може да е само на село на барата или на язовира между шаварите.

8

Край

преди 5 години

Всеки ограничен ресурс на света - като почнеш от златото и стигнеш плажа трябва да бъде ПЛАТЕН за да го потребява този който най-много го иска и може да си го позволи. Гърция има десетки хиляди километри плаж - проблеми няма. Ние имаме 150км. САМО. За това в България не трябва да има безплатна зона. Някой трябва да я чисти и нея и това не става без пари.

7

Варненец

преди 5 години

Ванина какво е искала безплатен шезлонг, чадър, и няколко безплатни коктейла ли? Аман от хора невежи и живеещи във вътрешността на страната.

6

Анонимен

преди 5 години

Ванина много претенциозна, бе какво като е на втора линия. Тя какво иска краката в морето и гърба на слънце. Да се радва на това което има. Като не желае да си плати за да е на първа линия така ще е. Аман от претенциозни.

5

Анонимен

преди 5 години

Оставка за недоразумението Ангелкова!!!

4

Анонимен

преди 5 години

На всички вече е пределно ясно, че министърката работи за интересите на мутро-хотелиерите.

3

Анонимен

преди 5 години

Тази Ангелкова министър на България ли е или представителка на мутрите по морето. За нея по-важно е рахатът и рекетът на концесионерите, явно е на добра хранилка при тях. От миналата година още от юли имам ТРИ сигнала за неспазване на равенството между платена и неплатена зона в Лозенец И ОЩЕ НЯМАМ ОТГОВОР, Тази пишман министърка Е ПОРЕДНАТА ГЕРБЕРАСТКА КАЛИНКА!

2

Boko bo

преди 5 години

Въпросът не е дали има нарушения? Това е риторичен въпрос. Въпросът е дали има нещо, което да е както трябва и според законите и концесионният договор. И това е повече от ясно. Въобще България. Закон и ред няма и няма и да има като престъпници са начело на Държавата.

1

annybody

преди 5 години

За "проверката", разбира се, е назначена една правителствена, и още една - парламентарна комисия, която да проверява ефективността на правителствената комисия.За определянето и впоследствие - назначаването им, е необходимо технологично време, като междувременно и Парла-ментата, и правителството излизат в законен 45-дневен отпуск.През септември влизат в процедура на проверка, анализи и предлагане на конструктивно решение като предложение за дебат в Парламента.Коментари?