31

:):)

преди 5 години

да вкараш два дни един 500хиляден град Варна в транспортен хаос търсейки беглец който реално е на 300 км. Не старание а показуха, поне да се бяха извинили...смешни.

30

факт

преди 5 години

Никакви оставки няма да променят нещата,трябва драстична реформа и масови чистки в полицията,като в Грузия преди години там направиха тотална полицейска реформа и сега нещата са добре,но трябва политическа воля....

29

Анонимен

преди 5 години

Работливи или страхливи?! Да вземете да се поразшетате малко из *** махали в цялата страна , да видите какви коли се карат и какви къщи се строят от хора , които нямат и ден трудов стаж. Защо никой не се интересува от произхода на тези пари ?!

28

до кога?

преди 5 години

Вия тука и по цялата страна критикувате полицията и искате реформи ама те продължават да си получават не малките заплати и невиждани привилегии и не им пука за нас....

27

Анонимен

преди 5 години

Ами дайте да ги възхваляваме вместо да ги критикуваме за резултатите

26

Васил до Re zak

преди 5 години

Ти сериозно ли??

25

аз

преди 5 години

Като го хванахте - какво,баница ли да правя...А за това,че по селата не остана неразбита къща,че нормалните хора се опасяват за живота си ,че няма един реално осъден политик или бизнесмен ,корупцията голяма , че ни "свиха " мераците за еврозоната и сега Томислав Дончев ни разяснява причините ( а не който трябва) - за това никой не коментира.Нормалните хора всеки ден си карат работата,но за тях похвала - няма.

24

Анонимен

преди 5 години

Корумпираността и връзките на високите постове в МВР с престъпноста, са еднствената причина, за демотивация.

23

Анонимен

преди 5 години

Е,сега,СМИ им пречат,демотивират им личният състав...А,че са пълни смешници повечето,назначени по роднински-племенно тарикатски(тука едно наше момче има шефе) принцип и само се чудят с какво да се оправдават,не се говори,нали?Нокой не по-голям от великият Винету,б.б.,който създаде крилатата фраза:Ние ги хващаме,те ги пускат!На кривият космос,ракетите му пречат!70054

22

Анонимен

преди 5 години

Третото гербаво правителство е най-некадърното! Пропадането на биби и компания е очевадно! Оставка до дупка!

21

Оперативник

преди 5 години

Ахаах,този ne6tastnik pandiz4iqta го изкараха направо Пабло Ескобар!Хахаха,тактики,SWAT,планове-само танкове и изтребители не пуснаха,смешници!!Имате късмет,че не си пусна брада.Пък и ако беше намерил и черни очила-филма свършва!Ахахахах

20

остави човека!

преди 5 години

Бойко го турнал да МВРее, и той да си му бере гайлето.ако се окаже че службата сама е пуснала Борето да избяга и след яката шумиха да си го хванат... ееее ... ама тая сме ягледалиедин мол от тая боза Бойко няма да им трае

19

А бе

преди 5 години

Ако тия дни нямаше вот на недоверие на тема "Сигурност",едва ли щяха да си размърдат *****!Ама нейсе,като че ли не си ги знаем-за показни акции са екстра,ама за ежедневната работа-нъц.Къде бяха когато хиляди старци бяха ограбвани,бити и убити от ....знаете кои???

18

Закривай

преди 5 години

Този и за *** за зеле не става - гепаджия той толкова си може!

17

Анонимен

преди 5 години

В момента говорим дали цялото МВР да бъде закрито или само министрите да си подадат оставка!

16

Анонимен

преди 5 години

Абе я оставка! Стига си плямпал некадърнико! Марш на борсата! Работили били! Хванали един от 900 избягали и сега ще ми надува главата с бъртвежите си!

15

Анонимен

преди 5 години

мдааа, опорните ви точки свършиха ли?! НЕКА ОХРАЧВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА! ПРЕДИ БЕШЕ ПОЛИЦЕЙЩИНА И ДИКОФФ И СИЕ СИ ПАЛИХА СТАРИТЕ КОЛИ ЗАЩОТО ТРЯБВАШЕ ДА "ДОКАЗВАТ" ЧЕ ИМА ПОЛИЦЕЙЩИНА И НЯМА СВОБОДА НА СЛОВОТО, А СЕГА НЕМА ПОЛИЦИЯ, ИЗТИЧАТ НА ТОНОВЕ ОКЪКВАЩИ ОПОРНИ ТОЧКИ ОТ ЦЕНТРАЛАТА НА БСП И СЛЕД ТОВА НИ СГОТВАТ АМА ТАКА ЧЕ ГОДИНИ НЕ МОЖЕМ СЕ ОПРАВИ. ТИЯ СЛУГИ НА КРЕМЛЯ СА ОПАСНИ ЗА БГ НАРОД.

14

Старо куче

преди 5 години

Брей, много нежни били полицейски те души. Ти ги критикуваш, те се обиждат.

13

Анонимен

преди 5 години

Задържан, но след сигнал на гражданин, а не следствие на оперативно-издирвателни мероприятия. Ако го нямаше този буден гражданин, нямаше да бъдат два дни.

12

Анонимен

преди 5 години

До ден днешен, МВР не са са си мръднали пръста, за нито едно от престъпленията, в които съм бил потърпевш. Може би работят усърдно, но в някое друго измерение.