25

Анонимен

преди 5 години

Как ще изглежда Сузанина на 30? Като автомобилна катастрофа

24

До 16

преди 5 години

Тези които я аплодират ми се струва че не са тийн, а по-стари чичковци. Кой младеж би слушал подобен блудкаж? Много далеч е от всякаква музика! Пошлостта на петнайсет не е израз на провокация, а е проява на лошо възпитание и лош вкус. Да си провокативен не значи да си евтин. А това момиче изглежда така!

23

Анонимен

преди 5 години

> Пушенето на марихуана също е противозаконно, независимо дали Сузанита го имитира или неЪммм, моля? Ако имитирането на вземането на наркотици е незаконно, значи и всички филми в които показват убийства са незаконни.Кой ги пише тези *** статии?

22

Анонимен

преди 5 години

Прави си музиката момичето на никой не пречи. Нито краде , нито лъже. Занимавайте с тея дето ръфат кокала , а не деца които се оправят в живота с работа.

21

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Обаче от р(и)дакцията са отделили една от най-обширните статии написани днес, точно за тая.

20

Анонимен

преди 5 години

До Куха лейкамного хубав никнейм си си избрал, много ти отива! Остави ни да си носим тежките глави, и се радвай, че с твоята не можеш да потънеш в морето!

19

Анонимен

преди 5 години

До Семейно близъкАко ще и Магнаурската школа да са завършили,щом са възпитали такова недоразумение на природата,нека да се гръмнат!Тотален провал и за двамата!

18

...

преди 5 години

Едно лапе ви върти на малкия си пръст. Какво я отразявате изобщо ? Това ли е заглавна новина наистина ? Пълен смях сте! Айде трий... мишок!

17

Куха лейка

преди 5 години

До Мурхан Сурат: поговорката е обратна...... Бързата *** слепи ги ражда....!!!???? Кой провокираш!?????

16

Куха лейка

преди 5 години

Искам да попитам , как хора с толкова много мозък , си държите главите изправени???? Не ви ли тежът?????

15

Анонимен

преди 5 години

Мноо важно, дайте нещо по така - някой рок фест, джаз вестивал, арт изложба. Това дете го манипулират явни и се е замаяло.

14

Майка

преди 5 години

Докато това момиче и подобни на нея са по медиите- много ясно,че ще разпространяват глупостите си на ляво и дясно.Само че аз съм майка на тийнейджъри,около мен има и поддържам контакти с приятели на децата си,вярвайте ми няма нито един млад човек,който да я харесва.Сигурно общувам с умни и разумни деца, затова.Радвам се,че е така.Тези, които я аплодират,явно са от по-ограничените,тези безмозъчни бъдещи плеймейтки и фолкаджийки. Всеки сам избира.А родителите й ги съжалявам.

13

Мурхан Сурат

преди 5 години

Личи си, че момичето бърза да се наживее. Да не се учудваме, като на всички ни е известно, че "Сляпата кyчкa, бързи ги ражда!".

12

Семейно близък

преди 5 години

Орхан е магистър по музика, майка й е завършила филология в Триполи, Либия. Семейството е достатъчно образовано. Сестрата на Сузинита, която е от друг баща, в момента следва в Лондон музикален мениджмънт и е много скромно момиче. Сузанита също ще стане човек.

11

Бай Иван

преди 5 години

Малкото Айше вече го е минал цял взвод ,днешните младежи наистина са масово слабоумни ;) !!!

10

Льоли Ло

преди 5 години

Живея близо до нея и мога да ви кажа, че тая смени, сигурно 20 гаджета, за една година. Бая хора я минаха

9

10 камшика по г*за

преди 5 години

Сузатита е туркиня. Щом се разголва трябва да се накаже. 10 камшика по г*за.Да и дойде акъла иначе как ще се омъжи? И да изтриете коментара пак ще го напиша.

8

Куха лейка

преди 5 години

Личице.... Пи.,,,!!! Че продава.... Стара народна мъдрост. Да му мисли Гущеров.... Но!!! Да видим и Васко , Азис имам в предвит..... Едно е на екрана друго е в живота... Артисти....времето ще покаже кой, кой е...!!!!

7

ТИто

преди 5 години

Ами пишете повече за онези...другите. Те носят медали и отличия от олимпиади и състезания. Те прославят България.

6

да,да

преди 5 години

Спрете се ве, спрете се вече с туй миризливото л....