13

pipo

преди 5 години

..."но си мисля, че се справям, защото слушам премиера и председателя на вътрешната комисия в НС Цветан Цветанов и усещам техните знаци, коментира той." Ти си там, защото слушкаш! Бъчварова беше там, защото слушка! Всички в това МВР сте послушковци и половина, затова сте на това дередже. А дереджето е: "гола вода"!

12

сега

преди 5 години

Цялата система на МВР и полицията е атрофирала и не работи,всичко е проядено от корупция,престъпления,мързел,безконтролност,некадърност,какво то поискаха им се даде а те пак не работят е до кога така,на народа му писна да плаща на тези търтей.

11

Andreshko

преди 5 години

След като вътрешния министър и министърът на правосъдието не си подават оставките,оставка на целия кабинет,заради корупция и вътрешна сигурност. Ето за това БСП ви иска вот на недоверие,защото сте смешници. Започнахте масово да пущате престъпниците нали сте им колеги...

10

Анонимен

преди 5 години

Гледали сме по филмите как се пазят затворниците, когато работят навън: двама- трима шерифи с тъмни очила и ръце на пушките, а ония маат с мотиките.

9

те

преди 5 години

Има резултат от вота за недоверие полицията в цялата страна започна имитация на работа и правят операции.

8

факт

преди 5 години

До ОруелС оставка на 2-3 нищо няма да се оправи,трябва тотална реформа и бързи съкращения в полицията,там са гнилите ябълки.

7

истината

преди 5 години

Б Б към министъра пуснете чистачките да го хванат!а аз пак ще вдигна заплатите на полицаите за да мързелувате и народа да ви плюе.....

6

Анонимен

преди 5 години

За макариттее ще го хванете , като отиде в някоя землянка в гората ще го хванете. Не е трябвало да го и спускат, сега пада тиквата от Власт заради този пореден случай.

5

защо

преди 5 години

На видеото се вижда че бягат двама,защо полицията крие другия?

4

Анонимен

преди 5 години

Ние ги хващаме, те ги пускат не е актулано!Ние ги хващаме, ние ги пускаме!

3

Анонимен

преди 5 години

Големите телевизионни експерти, които бяха много наясно с първия избягал и даваха акъл на полицията, сега не искат да помогнат и да дадат акъл на полицията за втория избягал. Нека питат миленчо, слави, господари и техните скъпи редовни посетители и клиенти на екрана. Нека те помогнат за втория избягал, или да замълчат гузно.

2

Оруел

преди 5 години

ОСТАВКА!

1

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ Е ТАКАВА СМЕШКА😃😃😃