396

Анонимен

преди 5 години

Едно просто ''Съжалявам. Сбърках. Извинете'' от щерката щеше да е достатъчно. Всичко останало, включително и това, блъвнато от майката, идва вповече. И само влошава положението.

395

Анон

преди 5 години

Илиянче, простено ти е да не виждаш, че дъщеря ти е със манталитет на скот и без капка милосърдие. Простено ти е защото Нешка 15 години (най- важните за развитието на един човек) ви гони по залите... станахте златни момичета, но сте прости патки- като всички спортисти посветили живота на тялото а не на интелекта си. Затова ти е простено. Но имай едно на ум. Защото си... ***.

394

Най-проклети

преди 5 години

Са грозните патчи като тази, защото искат, но знаят, че не могат да бъдат нищо. Остава им само безсилна злоба, която да споделят със света.

393

Анонимен

преди 5 години

РАева винаги е била проста и неграмотна, а очевидно и доста злобна. Още помня как кълнеше Петър Стойчев, когато го избраха за служебен министър.... защото видиш ли, тя заслужавала повече. ПроЗда жена.

392

Файл

преди 5 години

Простотията им прогресивно нараства с количеството празни думи.

391

Гергана

преди 5 години

Поствам част от текста,защото може да има хора,които не са прочели гнусотията:,,. Идва един момент обаче, в който се сблъскваш със собствените си недостатъци, посредственост и егоизъм. В този момент естествено посредствената ти природа е готова да обвини всичко и всеки и да си проправи път...- Истината е, че от такива "майки" ми се повръща! Или изоставяте децата си (виждам го всеки път, когато ходя в домовете, които се нуждаят от подкрепа), но сега го видях, заради цялата ви патардия! След като сте решили да давате живот, ще се научите да намирате максимално полезен начин да сте преди всич

390

Гергана

преди 5 години

Мале, току-що успях да прочета целия пост на Дъщерята..Леле,тази жена явно е толкова бездушна,колкото майка си...аз нямам думи...каква емоционалност,няма я...това е наистина шокиращо ...

389

456

преди 5 години

Всяко едно дете с каквито и да е увреждания е предпочитан член на българското общество, в сравнение с вашето потомство, еле пък какво дете щеше да се пръсне между твоята дъщеря и порно актьор, айде малко по - скромно , а ? Не така с бутонките, че е смешно :)

388

Серж

преди 5 години

Аз виновен за възпитание на Славея когато то бе малко .Аз много чуках негово мама Илаинче с черно голямо ланга и то нямало време го възпитава

387

Учител

преди 5 години

Въпреки дългия пост на госпожа Раева,която изключително много уважавам съм на мнение че е голяма глупост написаното от дъщеря и. Жалко...голям гаф.И поста и не ме трогна,не ме разчувства,не го усетих като нищо....просто не е ок да ти се гади...И благотворителността не трябваше ли да остане скрита за нас и обществото!? Нали в противен случай е самоизтъкване? Както и да е... Стана ми сконфузно...И неудобно. Това е срам и позор за едно развито общество. И да не забравяме,че правото е избор!

386

Анонимен

преди 5 години

То това, което е написала госпожата си е цял роман. Как не я домързяло? :(30534

385

Гергана

преди 5 години

Точно така ,Авицена!Никога не е късно да станеш инвалид и никой не е застрахован от това!Работя на място,където постъпват катастрофирали,пребити и т.н.и виждам ,как здрави до този момент ,остават инвалиди,как за един миг живота се преобръща,така че да не й се повръща много,че не се знае ,дали на някой няма да му се повръща от нея някой ден!

384

Авицена

преди 5 години

Илияна ти си забравила селския си произход.Сега си намерила нос,но колелото се върти.Може и ти са изпаднеш в същото положение.Вместо да си съпричастна и са подкрепили клетите майки вие с глупавата дъщеря сирене най обидни думи срещу тях.Срамота.Никога не е късно да станеш инвалид.Господ бави но не забравя.И твойте номера не са малко.Не мисли че хората не те познават.Влез в час.И дъщеря ти също.

383

анонимен

преди 5 години

Дъщеря ти е *** , като тебе !

382

Анонимен

преди 5 години

Кифли . С мармалад.

381

кропо

преди 5 години

по-добре да разкаже за Йофу

380

Monster

преди 5 години

Ало Илиянке, внимавай и ти и дъщеря ти с думите. Само не ми казвай че е права и че всички жени си иьоставят децата. Само не каьвай че държавата дава достатъчно. Да не станете бедни утре и Вие и да ви се случи да нямата пари ако имате инвалид в семейството. Не се случва само по рождение а и в последствие.Нормално е хората да я нападнат. Това че сте богати и известни Бог не ви пази. Внимавайте!!!!

379

Вуте

преди 5 години

Славея и майка и във биг брадър!! Да ги погледаме и да се посмеем на простотията им.

378

Една жена

преди 5 години

Госпожа Илиана винаги се изказва така, сякаш е капацитет по всички теми и въпроси. В поредния и, не до там художествено и стилово изпипан пост отново личи, че тя се разграничава от масата, от простолюдието. Но в тази маса има и хора образовани и мислещи. И техните иказванията срещу Славея са продиктувани НЕ ОТ ЗЛОБА А ОТ ВЪЗМУЩЕНИЕ от липсата на каквото и да било съчувствие и състрадание към едни тежки съдби. От наглостта на жена, която ще бъде майка един ден. Не вие сте жертвите г-жо Раева!

377

Кирилов 25

преди 5 години

Явно ,,глупавите"мъже, които ги храниха са на изчезване, затова искат сега да използват, нещо от децата си. Колкото повече...толкова по добре. ....