121

Защо ли

преди 5 години

БСП иска да остави Борисов в история с Четери кабинета

120

ЩО НЕ ЩЕШ ВЛАСТТА МА

преди 5 години

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ, ЗА КАКВО ОБАЧЕ НИ Е ТОЗИ КАБИНЕТ. Т.НАР. ОПОЗИЦИЯ ЯВНО НЕ ИСКА ВЛАСТТА, ЗАЩОТО ГЕРБ ИМ Я ПОДНАСЯТ НА ТЕПСИЯ. КОРНЕЛА МАЙ НЕ СИ ДАВА СМЕТКА, ЧЕ ВЛЕЧЕ БСП ЗАЕДНО С ГЕРБ КЪМ ДЪНОТО НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БЕЗСРАМИЕ. СЛЕД КАТО ЕДИН ***, АМА МНОГО *** ЦВЪК ГИ ПРАВИ ЗА СМЯХ, ЗНАЧИ НЕЩО НЕ Е КАКТО ТРЯБВА В САМАТА БСП. НАПРАВО СА ТРАГИКОМИЧНИ И ЖАЛКИ.

119

ognyanz

преди 5 години

До 121: Ромите познавали само БСП? Не се заблуждавай. На последните избори ГЕРБ се измъкна от поражение именно с гласовете от ромските махали. Ромите познават тези, които плащат най-добре, а Цецо събра доста пари от р'екет и контрабанда.

118

Иван

преди 5 години

Без икономическа криза правителство много трудно се сваля.

117

марин

преди 5 години

Вотът е просто намек за някаква работа , някаква дейност от страна на турско-червените , затлъстяха от бездействие и по тяхному трябва да покажат свършена работа , пък макар и ЯЛОВА !!!!

116

До 120

преди 5 години

"Затова и ромите така са се разпасали, щото знаят, че вота без тях няма да мине." Много грешиш и лъжеш! Ромите винаги гласуват само за бащицата БКП/БСП, защото те друга партия не са чували и не познават. Представяте ли си, ако и ромите гласуват за ГЕРБ, то тя директно ще получи болшинство в парламента. А топящата се БКП/БСП ще бъде тотално отсвирена...

115

Анонимен

преди 5 години

В държавата на мафията кой ще гласува за ГЕРБ - то е ясно мафиотите, държавните служители, да не си изпуснат скъпоценните местенца - тях ги водят да гласуват под строй, и ромите.Това ви е безценният електорат. Затова и ромите така са се разпасали, щото знаят, че вота без тях няма да мине.

114

Анонимен

преди 5 години

ТИ СЕ МОЛИШ ЗА БОРИСОВ А ПЪК ДРУГИ СЕ МОЛЯТ ЗА КОРНЕЛА,ЗА ГАДЕВ,ЗА НЕКОЙ ФТЕНТИЧНОДЕСЕН,ВЪОБЩЕ ВСЕКИ ТУКА СЕ МОЛИ ГОСПОД НЯКОГО ПО-БЪРЗО ДА ГО ПРИБЕРЕ,НЕ СЕ БОЙ НЕ СИ САМО ТИ ПРО..АКА В РЕПУБЛИКАТА.

113

Анонимен

преди 5 години

До Били бедни,слагаМ ти ++++++++++100000,не само не са бедни МАСАТА ами са злобни не за друго а че не могат да крадат колкото депутатите ИЗБРАНИ ОТ САМИЯ "МЪДЪР БЪЛГАРСКИ НАРОД"!!!!Темата въобще не става за вот на недоверие,виж ако беше за политиката на излишните бюджетни излишъци за сметка на стандарта тогава по можеха комунярите да успеят!Иначе аз лично вече между Борисович и Корнела не виждам,двамката са путинисти!

112

Анонимен

преди 5 години

няма мухобоико трябва да се измете време е

111

Анонимен

преди 5 години

114, В България от 30 години има една партия и тя се нарича посткомунистически елит. Те вземат политически решения, те държат държавните институции и те са крупните капиталисти. Цветовете и абревиациите са заблуда за невежите.

110

Handel

преди 5 години

Най-хубавото за България е да продължаваме да не даваме абсолютно мнозинство на нито една партия. Така участниците в правителството взаимно се контролират. Ако Герб беше сам на власт сега вече децата в училище вместо "Аз съм българче" щяха да се учат да декламират "Аз съм джендърче". Само нещо за електриката тоя път се сдушиха повечето управляващи - явно париците за делкане са действително множко.

109

Били бедни

преди 5 години

Не виждам бедни в България. Повечето имат по 2-3 коли. Държава с най-много скъпи коли. Пътищата и магистралите пълни (бензинът им бил скъп???).Пълни кафенета, пълни ресторанти. Никой от безработните не иска да работи!!! Работа има колкото искаш, но ги мързи и чакат на държавата. Никой не иска да работи на полето. Работа колкото искаш...Повечето фирми са на червените милионери, които ни ограбиха. Пред тях се оплаквайте за заплати, ако смятате, че са ви малки. Питайте леля Корни за милионите!

108

Искаме си БКП/БСП

преди 5 години

БКП/БСП бяха 10 г. на власт след 1990 г. и вече увеличиха доходите на хората.Мин.заплата стана 2000 лв., мин. пенсия - 1000 лв., мин. помощ за хора с увреждания - 1000 лв.Доволни сме и пак ще гласуваме за най-любимата ни социална партия, за да ги увеличи още!!! Каквото можаха да направят през това време, го направиха. Вдигнаха ни стандарта и станахме първи по доходи в Европа. Благодарни сме на БКП/БСП!!!Пак ще гласуваме за тях и само на тях разчитаме...

107

Анонимен

преди 5 години

Единственият доказан комунист, който се хвалеше с това е самият Борисов.Сигурно затова толкова обича комунистическите похвати.

106

Анонимен

преди 5 години

При царя - вдигане на пенсиите с 40% за 4 години /по 10% на година/.При БСП - вдигане на пенсии с 30% за 4 години /7,5% годишно/.При тройната коалиция - 30% за 4 години /7,5%/При Борисов 1 -първи мандат - 0%! накрая на мандата дигнаха по 2% годишно само да определена категория пенсионери, за другите 1,5%При Борисов 2 - 2,5 %При Боисов 3 - 3,8% от юли.

105

До 69

преди 5 години

"Мда... БСП нямат търпение да се прегърнат пак с ДПС." Точно така! Никога повече БКП/БСП + ДПС!!! Бате Бойко си подавяше сам оставката и все печели изборите. Добре, че е той, та да изплуваме от блатото, в което ни вкарват всеки път комунистите и все започваме всичко отначало. След 1990 управлява само 6.5 год. и направи безброй хубави неща, а комунистите управляваха 10 год. и какво направиха - едно голямо НИЩО!!! Заплати, пенсии, помощи за хора с увреждания, здравеопазване, култура???????

104

Анонимен

преди 5 години

Е при бсп си бе добре смях свалки живот весел а сега кво само болести и сбръчкани мутри

103

Анонимен

преди 5 години

Точно така, мислиш ли, че нямаме подкрепата на народа?Какво да прави този народ, като гледа как безогледно се купуват избори?Какво да прави този народ като избира Патриоти, плюещи по ГЕРБ, а те се оказват продажници?Почти няма ден през който да няма протести пред НС. Но всички заедно не излизат - истина е. Всеки се е свил в черупката си и се опитва да се спасява поотделно. Затова и терминалите са пълни с хора. ГЕРБ Е ГОЛЕМИЯТ ПРОВАЛ НА БЪЛГАРИЯ.

102

Анонимен

преди 5 години

По-късно Борисов вече като Премиер се похвали как е обещал на американците докато е на власт да няма руски енергийни проекти у нас.Точно руснаците го държат за орехчетата с това, което е окрал покрай тия проекти. ЮП щеше да е грандиозно крадене, при това дългогодишно и съвсем легално. То затова сега някои хора са като треснати - хем пАток няма, хем руснаците си искат парите.