59

Олег

преди 5 години

До 59. Пише се Сграда, не Зграда. В хубавия малък град, явно няма и безработица щото си личи липсата на учители по БЕЛ.Иначе като си бил в София, кой те спря да живееш примерно в Елин Пелин и селищата в околностите, а те задължи да спиш в гр. София?

58

Анонимен

преди 5 години

София е с най - мръсния въздух и с най неадекватната архитектура на ново строителство!!! Пълен хаос, липса на улици паркоместа, зелени площи отстояние на згради и куп други простотии. .. Живял съм 10 години в София, но се радвам че вече съм в хубав малък град .

57

Uijar

преди 5 години

Kva i taz 100lichna panelka, miaza na petnista pantera...sofiisko safari...v afrika horata jiveiat po dobre

56

ха ха ха

преди 5 години

я идете в Англия и си наемете стайче 2м на 2м за 650 паунда с обща баня с 5 стайчета , та да видите що е то лукс.аз имам два празни Луксозни и нови апартамента до Пирогов ,ама не ги давам под наем , веднъж дадох единия и сИлянина от Кнежа ми остави 2000лв парно, 400лв вода ,новата кухня счупени стъкла и насечен плот и 1 наем не платен .

55

Анонимен

преди 5 години

И аз искам в Монте Карло, но ми е скъпо. Затова си седя в центъра на София.

54

Анонимен

преди 5 години

Ако ви е скъпо просто не нмаемайте. Ако няма търсене цените ще паднат. Докато има търсене, цените ще растат и това е съвсем нормален, пазарен принцип.

53

До 53

преди 5 години

Много ясно, че ще си седя на село.Имам си голяма къща с всички удобства, включително локално парно и слънчеви батерии на покрива.Двор с ливада и цветя, барбекю и люлки за децата.Да не съм луд да ходя в София и да се бутам в някоя панелка по-малка от хола ми?

52

Анонимен

преди 5 години

На който му е скъпо да си седи на село. Пазарна икономика, никой не ги кара на сила...

51

Анонимен

преди 5 години

Цените се формират на пазарен принцип. Щом цените са такива, значи се сключват сделки на тези цени. На който му е скъпо да се насочи към други населени места. В Монтана, Враца, Лом, Горна Оряховица, Плевен... цените са в пъти по-ниски. Насочете се натам.

50

Анонимен

преди 5 години

Селяните да си стоят до нивите.

49

Рентиер

преди 5 години

До До РентиерЗа качествено жилище трябват и подходящи наематели, на които да може да се разчита, че няма да счупят или откраднат обзавеждането и няма да оставят неплатени сметки. Вече не са малко и намодателите, които също имат изисквания към наемателите и не дават под наем на кой да е и на всяка цена. Аз примерно в момента имам два апартамента, които стоят празни точно защото не ми харесват хората, които идват да ги наемат. И не е проблем да си стоят така, докато не се появят подходящи хора.

48

Пешо

преди 5 години

Давам под наем тристаен в изток с гараж, до Интерпред. Цена 200лв за да може *** да си го позволи

47

Олег

преди 5 години

Повечето хора живеещи в София явно преминават границата на околовръстното само в почивните дни. Само да питам дали осъзнават, че Витоша има чист въздух, пространство и градски транспорт?

46

Анонимен

преди 5 години

София е неприятен град. Много мръсен. Архитектурно е пълен хаос. Прииждат хора от всички краища на страната, защото там вече няма поминък и всичко умира. Зелените площи се топят, превръщат се в бетон и грозни сгради. Канализацията е под всяка критика. Около София "баровските" квартали все още нямат канализация. Опитайте се да се изкъпете в Панчаревското езеро и ще разберете.

45

Анонимен

преди 5 години

В сравнение със София останалите градове в България са като Мумбай. Това обяснява и цените на жилищата, и нивата на наемите. А да живееш в Перник и да работиш в София....Вечер се прибираш при кюмюра и винкелите. По "Винкелщрасе",разбира се....

44

Moghul

преди 5 години

За какви луксове говорите? Живеем в град, в който западноевропеец не би живял и за пари. При 15 минутен дъжд се стига до бедствия, наводнения и жертви. Какви високи наеми, какви 5 лева коментирате?

43

субективност да има

преди 5 години

в живота всичко е относително ,само в София всичко е субективно ...:Д

42

...

преди 5 години

Абе вие луди ли сте кое му е нормалното за двустаен в Изток 600 евро???? Вие парите не познавате ей. Изедници искате милионери да станете докато си драпате мъдите

41

Анонимен

преди 5 години

София още преди 1990г беше мръсен и подтискащ град.Сега не е по-различно.Не бих живял там ако ще и пет пъти по-висока заплата да вземам.

40

До Рентиер

преди 5 години

Ако мебелите са качествени и добре запазени, не виждам какъв е проблемът.Лошо е, когато се иска не много висок наем за жилища, които не са ремонтирани от 40 г., обзаведени са с разпадащи се мебели, а хазяите са с малки пенсии и не могат да си позволят да оправят каквото и да било, защото от наема живеят. Прибави и некоректните наематели, които си "връщат" за лошите условия, оставяйки неплатен ТЕЦ за цял сезон или присвоявайки малкото качествени вещи - това е реалната картина в 50% от случаите.