23

анонимен

преди 5 години

иванка трьмп се беше загрижила за сирииските деца и в резултат 58 ракети кьмсирия а сега мьлчи даже и наркотици дават на децата това са убиици погенезис

22

Тръмп

преди 5 години

Брей какви злобни и гадни американцити билиии... Стойте тука хора или най-много Белград или Москва...

21

до Авторката

преди 5 години

По колко Статии ви кара Инвесор БГ да крадете от интернет ............хахаха.............вие сте като под робство в таа Медия щото се принуждавате да крадете .........хаха............смешници

20

Оруел

преди 5 години

Фашизма се надига!

19

Анонимен

преди 5 години

Освен мюсюлмани, в САЩ нахлуват и латиноси. Те пък са друга бира, но и техният тип възпитани не е добър за САЩ.Даването на такива медикаменти е необходимо зло. Първо да умирят малките темпераментни истерици, после да се опитат да ги възпитат като бели хора.

18

Какво предлагаш?

преди 5 години

До Д. Димитровбезкритично да пуснат в държавата си пълчища от необразовани многодетни семейства, в които един от основните постулати на възпитанието е "Мрази неверника, при възможност му отнеми всичко и го убий! Неверниците трябва да ни служат, защото са по-низши от нас. Не слушай какво ти говори неверникът или прави точно обратното на това, което ти казва!"Да не би да предлагаш? Да им дадат соц.помощи и да им се радват, че се размножават като на конвейр, но не им се работи?

17

Искат да са в САЩ

преди 5 години

Но защо САЩ да приема деца, възпитани според каноните на исляма? Защо да слага в пазвата си бомба със закъснител?За децата има известна надежда да получат възпитание, подходящо за градивни личности, живеещи в САЩ. Малките все още не са заразени с ислямското отношение спрямо "неверниците", а на по-големите е възможно да бъдат разяснени доста неща.Но за целта трябва да ги отделят от средата им.Психотропни вещества им дават по неволя. Как да се справят с толкова много деца, вероятно наплашени?

16

До 16

преди 5 години

До 16А в България и Европа да не би да е задължителна? Хелзинският комитет и подобните нему защо не се самосизират и отидат в САЩ? Я колко работа имат там...

15

Анонимен

преди 5 години

Емиграцията в сащ не е задължителна. Като не ви харесва, стойте си у вас. Ако отидете на чуждо място, ще правите каквото ви наредят. Баста.

14

Анонимен

преди 5 години

Американските деца масово да на "Прозак". Щом иска да си играе навън явно е свръхактивно - дават му Прозак и родителите могат да си гледат спокойно тв и да се снимат за Инстаграм.

13

Д. Димитров

преди 5 години

Това е като концентрационен лагер, само дето няма газови камери (което не е много сигурно)... Едно време немците ги разкостиха за еврейските лагери, а сега всички мълчат за трзи лагери, отворени в ЕВРЕЙСКИТЕ американски щати. Къде е ООН, къде е съда за правата на човека, къде е трибунала в Хага за военните рестъпления извършвани от ФАЩ? Няма ги, защото са създадени за да обслужват евреите и ФАЩ!До кога?

12

Анонимен

преди 5 години

Да живеят човешките права в САЩ и отеглянето им от ООН.

11

Анонимен

преди 5 години

Експериментират с лекарства върху деца с неравностойно положение, следят реакциите на организма, последствия, поносимост... Като от филм на ужасите просто. Ясни са ми такива центрове.

10

Анонимен

преди 5 години

САЩ представляват ОГРОМНА опасност за Европа, Азия и световния мир като цяло.

9

Анонимен

преди 5 години

Така е в демократичната бащица на народите, известна още като Големия Сатана. Малкия Сатана разбира се е Израел. Демократични ценности. Демократично право е също са влезеш в някое даскало с картечница. Чичо Сам мисли за децата ви -> бухаха, ще повърна

8

Анонимен

преди 5 години

Ами има лесно, да си гледат децата в техните страни и да не ходят в САЩ през чукарите и пустините щом е толкова лошо там.

7

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

ключова дума удивителен останалата част от заглавието. читалищна работа с CEO.

6

факт

преди 5 години

САЩ са тоталитарна държава, може да не ви се вярва, но дори България е по-демократична от САЩ.

5

Анонимен

преди 5 години

В Русия децата бутат автобуса като се развали а възрастните доброволно се наливат с препарати за да се отърват от гадорията

4

демократис булгарис

преди 5 години

САЩ е рай бе хора! Това само някой путинист може да е написал този бълвоч. Колкото и да мразите демокрацията тя ще дойде и тогава ще видите. Да живей свободата, равенството и братството! Да живей САЩ! Долу Путин!!!!! Крим Е Украински!!!!!