49

Анонимен

преди 5 години

Европа е в цунгцванг. Или цръни тарамбуки от Африка или бели такива от източните провинции.

48

Кой

преди 5 години

А защо трябваше да унищожават Либия и да убиват Кадафи,който пазеше Европа от хуните?кой ще понесе отговорноста за тази катастрафа която Европа сама си направи?

47

Аликзандър

преди 5 години

Абе ще ви научим на толерантност и Истанбулската конвенция ще се приеме и от езика на омразата ще ви отучим. Колкото повече се дърпате, толкова по-трудно ще бъде за вас.

46

аз-ът

преди 5 години

Ама и франсетата са си виновни, като мислеха техните *** за по висши от белите от Източна Европа, е на ви сега---не е точно така. Те отлично си познават своите циг..ни, както ние нашите. Знаят за кво иде реч. Въпроса е, че когато ги вкараха имаше желязна завеса. И нямаше как да вземат от Източна Европа. Щото па ние имахме изходни визи. И те си взеха от своите. Мислеха си, че ще влязат в пътя, а тези които не искат да влзат - ще им писне и ще си тръгнат. Ама не стана така.

45

црън арабин

преди 5 години

Вкарвайте още църновци в Англия и Франция бе!! Тия дето си ги имат са им малко!!

44

Мда

преди 5 години

Тея джен.дъри никакъв проблем не могат да решат!Въртят се като муха без глава!Хеле Бабо.бецът и Баб.шкерът-те ли ще ни оправят?Ай си*****!

43

аз-ът

преди 5 години

Просто немеца има много странна философия. Ако не си живял там не го разбираш. Тов е РАЗГЛЕЗЕНА нация, която е свикнала на 100% да се уповава в Райха. И когато канцлерката каже "нека идват, ще се справим" немеца вместо с шутове да я изхвърли от Райхстага казва ... *** щом ома Меркел го казва значи е така. И затова я преизбират дъртия у.руд. Ще дойде време , ще се усетят но ще е твърде късно и тогава отново ще се лее кръв по улиците.Дано пукне тая дърта мъст...я.

42

аз-ът

преди 5 години

И как въобще си я представяте тази работа? Тези които имат умения - те не идват със кораб. Те са си дошли вече по други пътища. Това е напаст, *** от 20-годишни лежбери, които са дошли да моцат, да папат. В Берлин Ной Кьолн е пълен с 20 с мюсляци млади мъже по кафенетата , които по цял ден чоплят в телефона или играят билярд. И какво ще стане като ги нашибаш в лагера? Гето? Докога ще ги раниш, те не желат да работят? Отде пари? А лекари, храна? Тези НЕ ЖЕЛАЯТ да живеят нашия живот!

41

Анонимен

преди 5 години

щом Юнкер ги привиква...

40

Анонимен

преди 5 години

Евролидерите са бавноразвиващи и интелектуално негодни. Много години бяха едни трафиканти на хора от Африка към Европа и се чудеха откъде и защо идват бежанците. Сега май са се сетили, че те сами си ги стоварват у дома. Може някой да им напише съчинение, че трябва да връщат и издържат мигрантите в Африка и да спрат войните в Близкия Изток, за да се върнат хората.

39

аз-ът

преди 5 години

Има една особена категория хора по фирмите мушмурок-бюрократ. Не знам до колко сте ги виждали, много е разпространена сред младите хора в момента. Значи той/тя нямат никакви умения да решат проблема, но за сметка на това са адски позитивни, послушни и извиращи от енергия. В ЕС само такива ги избират. Като нашата женица-зълвица на председателя на ЕК. Абе вие луди ли сте, първо кой ще се навие да прибере тази с.*** и второ те не искат в Албания. Те искат Германия, Австрия и Холандия!?

38

Анонимен

преди 5 години

Боко, внимавай как казваш да, че няма да разбереш как си си подал за последен път оставката... Карто наизлезем, свят ще ти се завие! Не стига, е вдигна всички цени, сега и ***...

37

Анонимен

преди 5 години

алоу рашките, прекалявате тука! Абе я кажете как заработват рускините на световното, Путин очаква милиарди приходи))):

36

Анонимен

преди 5 години

До ПедросоНе става Африка ще ни превземе за 2 дена, ако не оставим престъпниците им в Европа, а може и Шорош да се обиди.

35

Анонимен

преди 5 години

тая *** не смее да се опъне на Италия, иначе наказаха чрез орязване на бюджета Вишеградската четворка! Така трябва - с твърд отпор - праща' им мамуните франко Германия, да се оправя с тях! като излязат германците по улиците, че й премалеее...

34

казаХ

преди 5 години

Дреме ни на нас българите дали ще падне правителството на Меркел.Да пада бе.Няма за да се спаси кожата на лудата канцлерка да плащат всички европейски народи.Вън заедно с мигрантите,към Африка,и тя и всички евролидери която натресоха тази напаст в домовете ни.Да им направят африкански съюз и да им го ръководят.Начело на ЕС-Виктор Орбан и Вишеградската четворка.

33

Факт!!!

преди 5 години

Европа=двигател на луберализма.Е това ми стига време е да напускам ефропейския ке.еф.Аз не мога да трая либераслизма а тия ще стават двигатели.Като цял Африка е опасна тоест няма да могат да върнат никого.А и оня кат си е изхвърлил документите къде ще го върнат.ЕС е бита карта!

32

КПЕС

преди 5 години

Само корави тояги ще решат демографския проблем в България набийте си го в расистките глави с размер на орехчета, ако не ще бъдете превъзпитани !

31

Божил

преди 5 години

Затова сега червените лидери трябва да ги изпратят обратно с хляб и сол и да им обяснят защо равенството,което те им обещаваха е невъзможно!

30

Анонимен

преди 5 години

какво има да умуватда осъдят тия дето разрушиха либия ирак и сирияи да подкрепят всеки немюсилмански - имам предвид светски той пак ще си е мюсулманин - управник в тия страните като си бяха нормални държави - имаше ли бежанци- нехитър американски номер за скапването на европатаи ако не се усети населението да издуха тия подкрепяни от краваршингтон управници като меркели други подобни- европа е пред затриваневижте иран 60-те години преди да го вкапат в ръцете на аятоласите- светска държава