59

До Анонимен 39

преди 5 години

"Е колко печелят? Дори платените ММО-та са със смешни такси като за България, задния двор на Европа."Ами печелят си да ти кажа. Ето проста извадка за приходите за миналата година в долари:Activision Blizzard - 6.5 млрд;ЕА - 5 млрд;Nintendo - 3.6 млрд;Ubisoft - 2.2 млрд;TakeTwo - 2 млрд;Square Enix - 1.7 млрд;NCSoft - 1.5 млрд;Gaming сектора е прогнозно оценен на 138 млрд долара за 2018г.PC gaming - 32.9 млрд;Console gaming - 34.6 млрд;Mobile gaming - 79.3 млрд;Правете си изводите

58

Анонимен

преди 5 години

Всеки, който върши нещо прекалено, вероятно има някаква абнормална склонност към фиксации. Което е вероятнен симптом на нарушен метаболизъм на мозъка или някаква форма на мозъчна инсулинова резистентност, често срещана дори и при слаби хора. Същото се отнася за непрекъснатото киснене във фейса, социалните прежи, пред телефона и т.н. Не съм експерт, но някак си всичко това се набива на очи последните години.

57

не съм геймър

преди 5 години

не съм геймър не

56

не лъжете

преди 5 години

ако един учител е с Библия на бюрото си го уволняват да пази децата в правият път е ,,сектант,, ,,промива мозъци,, ,,луд,, ако е с презервативи на бюрото ,,герой,, да пази от нежелана бременност ами надуват коремите и извънбрачни деца или абортират и осакатяват момичетата кой ги учи по правилата правият път

55

Геймър

преди 5 години

Тази статия ми напомни да си проверя щита във Викинги, че не съм сигурен кога свършва. Благодаря днес.бг

54

не бунта в хората не

преди 5 години

не лъжете сами себе си кое мерилото да отсява истина от лъжа не хората

53

Умник

преди 5 години

може да живееш с чист ум неповлиян от зли хора

52

Глас

преди 5 години

съвестта слушаме ама ако е прегоряла слдкото е горчиво пък горчивото сладко вещиците добри християните лоши ами живейте по правилата не как ви изнася да не следвате заблуди и лъжи на собствения ви бунт не човешка истина а истината слушайте ама нали сме модерни ти пък е затова ,,много гласове ни говорят,, които лъжат заблуждават изключете телевизора интернет зли влияния някои не

51

Анонимен

преди 5 години

Къде са ми помощите за инвалидност, тогава?Системата ме убива!

50

Тъпанар

преди 5 години

Дами и господа от СЗО!Бих се съгласил с вас, ако играехте честно! Алкохолът, цигарите, наркотиците, хазартът, лицевата книга, смартфонът, а вече и геймърството са пороци и зависимости. Ако кажа някъде, че практикувам някоя от тези дейности, ще ме обвинят като упадъчен елемент, без да има значение колко време от деня ми отнемат тези дейности. Но защо ако кажа, че работя по 16-18 часа на ден - всички ще ми се възхищават? Нима работохолизмът не унищожава семейства и социален живот?

49

не слушам лъжи

преди 5 години

изключете телевизор интернет не слушайте глупости не вярвам на лъжи не

48

не лъжете

преди 5 години

психично здрав съм знам си а вие сте лъжци

47

Victimized

преди 5 години

Момчетата играят игри, понеже като вид ние сме еволюирали съревновавайки се един с друг, за това този тип игри, където има ранг листа, където се изискват умения за да станеш по добър от другите привличат толкова много. И по този начин мъжете успяват да изразходят тази вътрешна нужда от съревнование, а тези които не го правят така, ходят по дискотеките и там печелят сърцата на силиконови маймуни, като се бият с други ***, за това кой ще доминира дансинга и търговията с наркотици и влияние.

46

медийно затъмнение

преди 5 години

Видео игрите са една от малкото останали области където цензората и политическата коректност нямат влияние, не малко хора оценят това даже и подсъзнателно и ги предпочитат пред телевизия, фейсбук, холивуд и други такива.В интерес на истината си трябва и малко интелект за да си геймър.

45

Анонимен

преди 5 години

"в десктоп игрите има много такси и ъпгрейди, които не са никак евтини."Съгласен съм, но в общия случай моделът "пей то уин" не е печеливш, никой не иска да играе дълбоко "нечестна" игра. За истинският геймър съревнованието е водещо. Това привлича основната маса играчи. Сред тях има и готови на всичко ненормалници, но те не могат да бъдат фактор в един бизнес модел - твърде малко са.

44

ха

преди 5 години

Някой за дота? :D

43

Фейсбук маниак

преди 5 години

Докато мъжете играят игри, жените им пък от скука си уреждат интимни срещи с фейсбоклук пристрастените мъже.

42

преди 5 години

Абсолютно неоснователна диагноза! На каква база можете да кажете, че дадено лице е психично болно. Ако е на тази която базирате по горе. То всички на тази планета са такива. Това е крайно неоснователна причина. Все едно да кажете, че всички които ходят на море и се къпят в него са психично болни защото не ги е грижа за това какво е съдържанието на токсините в морето. Всяка професия или хоби има също риск от изкривяване на общо приетите форми за нормално психично състояние.

41

Анонимен

преди 5 години

Е колко печелят? Дори платените ММО-та са със смешни такси като за България,Не само таксите, вътрешните ъпгрейдите са скъпи. Доста геймъри ги купуват. Не гледай само евтините смартфон игри, в десктоп игрите има много такси и ъпгрейди, които не са никак евтини.

40

...

преди 5 години

Аз пък искам да диагностицирам СЗО, като хронично алчна и корумпирана институция, чиято работа е да точи СТОТИЦИ МИЛИАРДИ от правителствата по света, измисляйки си страшни болести (птичи,свински и всякакви) и след това продавайки стотици милиони/милиарди измислени ваксини! Това е една огромна схема за пиене на кръв от човечеството! Така, че моля ви се... Никой мислещ човек вече не приема СЗО на сериозно!Карай, важното е лекарствата да вървят!