30

Пацu

преди 5 години

Ha дpъвника!

29

Анонимен

преди 5 години

хахахах таз изпусна хилядите евро подкуп и ще е опита пак да си ги вземе легално като съди държавата.. гласувайте пак за нея

28

Анонимен

преди 5 години

То е толкова нескопосано и нагласено, че най-големия *** да си веждаш от 100 км, колко беше фалшиво всичко с ареста и.Това, че дигнаха такъв огромен шум, че куцо и сакато се изреди да я плюе и обвинява без да има най-малка представа от доказателства, говори пак за некадърността на постановчиците на това смешно, жалко и тъжно шоу.

27

Пацu

преди 5 години

Иванчева явно си е купила тpoлове :DHa дpъвника!Kpaдла!!!

26

Анонимен

преди 5 години

До ЦураЦветомир Паунов ли ти рече тъй ва Калинооо???

25

Анонимен

преди 5 години

Иванчева казва невинна съм, на местата на които прокурорите я обвиняват че е угаваряла подкуп - някакъв мол не е била, иска да се сверят записите от камери и да я пускат. Това не се прави два месеца и прокуратурата не прави изявление че я има там. Детектор на лъжата на всички замесени и истината да излезе, ако е постановка, да излиза, кмет на София, а другите да влизат на нейно място, нека правосъдието възтържествува а не гербосъдието.

24

Анонимен

преди 5 години

нА КОЙ ДА СИМПАТИЗИРА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД - НА иВАНЧЕВА, КОЯТО Я СМАЗВАТ А ТЯ ИМ СЕ ПРИСМИВА, ИЛИ НА ШАЙКАТА, ТАКАВА КНИГА БЕ НАПИСАЛ АНТОН ТОДОРОВ ПРЕДИ ДА СЕ ПРИЛЕПИ КЪМ ШАЙКАТА И ДА И СТАНЕ ТРУБАДУР А ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ Е УЧАСТНИК В ЦИРКА СРЕЩУ ЖЕНАТА НАРЕЧЕН ПРИНУДИТЕЛНО ВИСЕНЕ ПРЕД КАМЕРИ ПЕТ ЧАСА. АРЕСТУВАТ Я ТАМ КЪДЕТО СА ПРИВИКАНИ ЖУРНАЛИСТИТЕ ЗА СЕИР. Как арестуват техните - Дюлгеров, Боршош, или никак или на скрито и покрито.

23

Cиганин

преди 5 години

К'во мрънкя?На ГМ-то се ше се намери некой братчед дето да я натаковa.A y Cливен има да шляпa жaбaта caма барем 10 годин!

22

Анонимен

преди 5 години

Питайте който юрист си щете, да ви каже подкуп как се хваща - парите да се пипнат и по тях да има отпечатъци или най-най-най-малкото парите да се вземат от човека. Не да се тикнат от Дюлгеров в колата и и не да свети ръката и щото Дюлгеров е мешал в тях и се е ръкувал с нея, оттам и боя малко по външната страна на дланта и където са пръстите на Дюлгеров. От 20 хиляди адвокати и набутаха личния адвокат на Бойко. ГОЛЕЕЕМ СТРАХ ОТ ТАЯ ЖЕНА. .

21

Анонимен

преди 5 години

Охо!Ще осъди България и още как! И няма да е нито първата нито последната.И всички тия циркове с ДАНС, МАНС, телевизионни екипи и полиции, които бяха струпали до колата и, за да изиграят театъра `Хващането на великия престъпник,, пак ние ще ги плащаме. Защото вместо да си вършат работата изпълняват театрални постановки с режисьор Цецо Цветанов.

20

Анонимен

преди 5 години

До Еднозъб ромнИКА ТИ Е ТАКЪВ ЧЕ ДА ЗАРАДВА ОСНОВНИЯ ВИ ГЕРБАВ ЕЛЕКТОРАТ. Само те от електората ви даже вярват че Иванчева може да има някаква вина. Оплюхте я на пресконференция, а не и давате право на отговор - а медиите свободно се шляят в арест и затвор и дават интервюта с убийци и изнасирвачи. Боршошите никой не ги арестува никога за нищо. Боршошите са хиляди безнаказани.

19

Гюро Михайлов

преди 5 години

Пратете я в Сливен, там е лукс!

18

i'm

преди 5 години

Съди и ще осъди България! Защото нашите хрантутняци са кухи като хралупи. За 30 години не се научиха как се събират доказателства, как се предсатвят пред съда така, че да няма тън-мън и как се прави процес в който да се стигне до ефективни пръсъди. Като започнеш от оперативните работници, минеш през следователите, прокурорите та свършиш със съдиите...все отбор юнаци. Като последните са най-хитри и умни, и винаги успяват да хванат пропуските на предходните, ако поискат това.

17

Анонимен

преди 5 години

Питам, след като Боршош Герберски не е извършил престъпление, къде са милионите които ги нямаааааааааа??????????????????? Българи, вие само на *** протести на Бойко ли за 60 лева ще излизате. Докъде подигравките ще ги търпимеееееее???????? Корнелио, патерицо гербава, нали щяхте да правите телевизия на БСП че и нещо различно да се чуе,ааа? Айде правете я, какво чакате 3000 година ли да дойде? Изключете си общинските съветници в София, всичките са се продали на ГЕРБ ДО ЕДИН СА ПРОДАЖ

16

Пацu

преди 5 години

Не се спазвали условията за тоалетна...Че тя може ли да се нaaка повече от това?

15

Анонимен

преди 5 години

тази крадла за каква се има ощте. Откъде и идва самочуствието. Разбира се от натрупаните преди това откраднати пари чрез изнудване не разбра ли вече че е господин никои. Никои не обича крадлите а даже се прави и на нагла УУУУУ

14

Анонимен

преди 5 години

Боршош, гербавия, днес следствен за десетки милиони беше тихомълком оправдан!!!!!!!!!! Тоя е един от многото гербави, които са следствени само на книга и не са задържани за минута даже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Иванчева спрямо нея се действа другояче!!!!!!!!! Затова български народе, ако искаш нещо да се промени - застъпете се за тая жена. Ердоган в него има повече човещина отколкото в родните Вакли олигарси.

13

оставка

преди 5 години

Искам незабавната оставка на ръководствота на Българската национална ГЕРБОВИЗИЯ. Също така оставка на ръководството на гербоновините на националната гербовизия. Вече не издържам да търпя всяка вечер отвратителната гербава пропаганда по телевизията, издържана от българския народ. Скандално е да се каже БСП иска вот на недоверие. Точка. Обаче от АБВ такава патерица няма избирателите я закриха казват че не трябва да има вот и пет минути Румен Петков, пикаещия във фонтани лее възхвали на герб.

12

Иванчева

преди 5 години

Фризьорката може да не е много умна, но веднага щом я махнаха, веднага багерите влязоха в Младост. Домусчиеви, Ваклиновци, Гаранти кози...всички почнаха веднага да копаят градинките. Мафията в България е силна. Особено в София.

11

Burzum

преди 5 години

Съд до дупка!