47

Честито

преди 5 години

Депутатите си го направиха, за саните тях и след пенсионирането си, да крадът държавата.

46

Таван

преди 5 години

Младите пенсиониране НИКОГА!

45

Анонимен

преди 5 години

Или таван за всички,ако няма достатъчно пари,или-за никой.Но разбира ли ти св..я от кладенчова вода и гербер от справедливост.Отново разделят хората с очевадна несправедливост.

44

Анонимен

преди 5 години

може ли НОЙ да ми изчисли пенсията ако при така въведен таван се осигурявам на пълната заплата която е 6 цифрена годишна заплата, сега съм на 30+ години.Колко пари ще взимам когато се пенсионирам???А да, и забравих най важното, австралийски гражданин съм, живея в Сидней Австралия и не мисля да се връщам.Благодаря предварително.

43

Анонимен

преди 5 години

Таван на осигуряването продължава да има -за всички.Таван на пенсиите-само за някои.Боковите набори пак се уредиха.И това ако не е дискриминация-здраве му кажи.

42

Анонимен

преди 5 години

ЕДВА ЛИ ИМА ПО-ПРОСТО СЪЩЕСТВО ОТ ТОЗИ ЦИКЛОП. АМЕБА.

41

Анонимен

преди 5 години

298 лева СРЕДНА пенсия..........Ша са гръмна.....

40

Анонимен

преди 5 години

Значи, като вдигат възрастта за пенсиониране със спестените /откраднати/ от народа пари си вдигат техните пенсии! Канибали! Дойде ред да се пенсионират и за тях вече няма таван! И са запазени и живеят поне до 95 години като търтеи! А народа работи до 60 г., осигури техните пенсии и заминава с нозете напред!

39

Анонимен

преди 5 години

Относно Циклоп - спамер или с памперс? Сигурно и двете! Типична истерия на отчаян ***!

38

Пук

преди 5 години

Ще има повече пари за мятане през балкона

37

Fck

преди 5 години

Ето един въпрос с повишена трудност. Работиш на тая държава 37 години почваш на 20г с прекъсваниците ги събираш до към 64 години ставаш пенсионер и взимаш 260 - 270лв пенсия от който 100 веднага влизат обратно за сметки остават 160-170 с който си биеш главата всеки месец как да ги смяташ да ти стигнат за ядене. Та въпроса е простичък.Работиш 37 години ,но ще взимаш ли 37 години пенсия?Значи схемата е направена след ,като си пенсионер вече да те затриват, колкото по-бързо си пукнеш толко по добре

36

НЕ.....

преди 5 години

НОИ ЛЪЖАТ МИНАЛАТА ГОДИНА КАТО УВЕЛИЧИХА ПЕНСИИТЕ ОТ 1 ЮЛИ МОЯТА НЕ БЕШЕ УВЕЛИЧЕНА С ПРОЦЕНТА КОЙТО БЕШЕ ОБЯВЕН ХАДИХ В НОИ И МИ ОБЯСНЯВАХА ЗА КОЕФИЦЕНТА МИ КАКЪВ БИЛ И Т.Н. А АЗ СЪМ С 45 ГОДИНИ СТАЖ И НАЛИ УЖ ЗА ВСИЧКИ ПЕНСИИ ЩЕ Е 3.8 ЩЕ ВИДИ ТАЗИ ГОДИНА И АКО ПАК МИ ИЗЛЯЗАТ С НОМЕРА ЗА КОЕФИЦЕНТА ЩЕ СИ ТЪРСЯ ПРАВОТО ПО ДРУГ НАЧИН - А ЗАЩО НЕ СА НАПИСАЛИ ПО ГОРЕ ПО КОЛКО ЛЕВА ПРЕМИИ ИЛИ НЕЗНАМ КАК ГО КАЗВАТ СЕГА ВЗЕМАТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА НОИ ВСЕКИ МЕСЕЦ??????????? ТЕНЕ СА ЛИ ОТ НАШИТЕ ПЕНСИИ

35

заслужил милиционер

преди 5 години

"Край бърлогата на шесторния убиец от Нови Искър намериха нов труп!Гъбар се натъкна на ужасяваща находка в гората над село Луково"-ЗАЩО АГЕНТИ НА ДС -КГБ ПОЛУЧАВАТ ПО ЕДНА ФУРАЖКА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ.ТЕ НЕ СА СЛУЖИЛИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ, А СА РАБОТИЛИ СРЕЩУ ТЯХ???

34

отъ електоратъ

преди 5 години

може ли да познаете кои ще взимат тези пенсии??????....дано за лекарства ги харчат!!!!

33

да

преди 5 години

Дойде време търтеите и гробокопачите на хората да се пенсионират и таванът на народните душмани на пенсиите ПАДНА! ГОСПД ДА ГИ НАКАЖЕ!

32

Бизнес с кражби

преди 5 години

Дн-ес.бг краде по 20 Статии на ден , тва нормално ли е , Бизнес с кражби от интернет , Симеонов да започне да прави проверки на всичките Медии в България

31

Анонимен

преди 5 години

Това правило не трябва да важи за държавни служители , тъй като те не са се осигурявали от своите заплати

30

Анонимен

преди 5 години

Ами то от догодина ще намалее броя на пенсионерите по обясними причини! Четете 'Египедска книга на мъртвите'!

29

АЗ

преди 5 години

Аз Работя в Частна Фирма - тя е 100 % на *светло* , предпочитам да се осигурявам на Тавана и след години да взема Тавана или над Тавана Пенсия . Тарикатите Работодатели и Глупаците Работници ще взимат колкото са внесли - и да не ревете че са ви малки пенсиите или сте Инвалиди с малки Пенсии .

28

Кроки

преди 5 години

На 32 съм и предпочитам да не ме осигуряват на цялата сума, а да получавам повече кеш.Преди това служих в държавната администрация и съм виждал за какви търтеи и пенсионири, назначени повторно на държавна хранилка след като са прибрали и 20 заплати накуп. Не искам да им тъпча гушите на такива дето цял живот яхат държавното...а аз я се пенсионирам, я не