32

999

преди 5 години

ГОРЕЩА НОВИНА В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ !ОТНОВО СЕКС СКАНДАЛИ В ЦЪРКВАТА - ТОЗИ ПЪТ В ПОЛША !ЕЙ ТУЙ ХРИСТИЯНСТВОТО И ЦЪРКВАТА ГОЛЕМИ УЧИТЕЛИ И ЗАКРИЛНИЦИ НА ПЕДОФИЛИЯТА СЕ ОКАЗА БРЕЕЕ!

31

Анонимен

преди 5 години

До 999Не се коси, приятелю!Всичко това, дето го споменаваш, ни го донесоха ПАГОНИТЕ под ХРИСТИЯНСКИТЕ РАСА на БОЛШЕВИШКИТЕ СЛУГИ НА МОРДОР У НАС!

30

old man

преди 5 години

Поне половината бяха като мене от любопитство,църния турчин няма да спечели на първи тур.

29

приятел на Путин

преди 5 години

До ФутурологТогава също е и наш приятел! Да си прибере раята у нас!

28

Анонимен

преди 5 години

Когато Тиквата събере и 10 човека, на които не им е платено предварително и не са им поръчани кюфтета, елате ми се обадете.

27

Анонимен

преди 5 години

Ако им стиска да не се събират.

26

...

преди 5 години

Значи първо ердоган е нещо като диктатор! Само, че той иска да е новия султан на новата османска империя! Сега ясно е, че нема как да стане! Нито в икономически нито в географски нито в никакъв смисъл, но пък като всеки себеуважаващ се диктатор ердоган преувеличава! 1 милион!? раздели на 10 или повече и сметките могат да излезнат и коректни!

25

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Ердо собствения си народ. Мачкай, яко мачкай, той точно теб заслужава. Коато съвсем го смачкаш, ще си получат заслуженото.

24

Българина

преди 5 години

Турция е новата саудитска арабия кандидат член за ес и член на нато. ЕС са олиго френи че се занимават с турция, а нашите предатели че ни държат в тоя *** отски ес. Една ракета само беше нужна снощи на площада да намалеят ордите с 1.3 млн

23

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Ердо гьотверени те

22

аз

преди 5 години

Волен Сидеров е русофил колкото аз съм марсианец)

21

аз

преди 5 години

Забелязъл съм, че този автор пише много против Русия и суперлативи за Турция и Ердоган. Даже и името си е променила на българско))

20

ХА ХА ХА

преди 5 години

Ердоганьо и ердоганьовчетата - КАКВА ПОРЕДНА ДРАМА ДРАГИ ЗРИТЕЛИ И РАДИОСЛУШАТЕЛИ!!!!!!!!!

19

Анонимен

преди 5 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА

18

Анонимен

преди 5 години

са били инвестирани 236 милиарда турски лириМарт месец догодина това ще се равнява на около 190 000 евро :)

17

Анонимен

преди 5 години

Трябваше да се появи такава като Мерел Акшенер, да е нещо като ваксина от тук нататък за всички ислямски партии, които ще се появят. Защото досега забраняваха ислямситките партии, и когато Ердоган взе властта веднага се постара да затвори в затвора доста военни за да покаже, че той няма да допусне забрана на неговата партия. Сега обаче се появява една партия, която по демократичен начин взима от ислямистите електорат с дехните методи. Те са в шах и няма как да отговорят. Затова предсрочни избори

16

Анонимен

преди 5 години

Мерел Акшенер е хитра, защото копира модела на Ердоган и на ислямистите въобще.Партията на Мерел Акшенер, е първата, която действа като ислямистка партия, съществременно Акшенер не е забрадена, което е намигване към светски настроените турци, че тя е и тяхна, т. е. с един куршум два заека (взимат се гласове и на ислямисти и на светски настроени хора).Мерел е първата опозиция на ислямистка партия в Турция,която ги вкарва в объркване, защото и тя играе като тях (използва много религиозни термини)

15

Анонимен

преди 5 години

Вече явно си личи, че няма това преклонение пред него. Все пак 1 млн. души за 20 милионен Истанбул са нищо. На референдума той загуби именно в големите градове, ако и преди това да беше правил митинг в Истанбул тогава пак.

14

Анонимен

преди 5 години

Вьшшките са по малко от турчите. Тьй че, няма за какво да се чудите за какво има толкова много фесове на митинга.

13

Анонимен

преди 5 години

Е както Волен е руски агент, така и този е арабски агент (на СА).