119

Анонимен

преди 6 години

Да бяха го убили, един комунист по-малко.

118

Дървен Философ

преди 6 години

Само за информация на всички повтарящи как било в Германия - първо в Германия не ти вземат точки, а ти дават точки за нарушение - като натрупаш определен борй ти вземат книжката и почва да те удря в гражданската. Второ - за съжаление и тук се напълни с ***, която си кара както си знае та коментарите колко хбаво е в Германия да караш бяха валидни преди 10 години

117

лъоловци

преди 6 години

Ясна е работата типична БГ комплексарщина. Шкодата е карала бавно, но е заемала лявата лента дълго време щото сме тежки, Мерцедеса е карал бързо и тоя със Шкодата е пречел на тежкарите с 200, те са го осветкали той пък е набил спирачки да им покаже кои е по тежък, в един момент са се изравнили, тия са го препсували, тоя е извадил картата да им се обяснява в любов и тия от безсилие са извадили патлака. Да се бяха ударили и да приключим с комплексираната им историика, нищо другия път....

116

???

преди 6 години

Извадили са платлака за да вразумят и респектират разпищолилият се дУпе-тат***********************************************************************Това би трябвало да кажеш на близките си. Като те отстрелят някьде в родината, да не хабят пари за адвокати....

115

Анонимен

преди 6 години

До ???Извадили са платлака за да вразумят и респектират разпищолилият се дУпе-тат, преди да е направил някоя беля със себе си, или с друг.....

114

Анонимен

преди 6 години

До ???В дясна лента може да задминеш някой само в града, и то при наличие на няколко ленти в една посока и при ограничение на скоростта до 80 км в час; На магистрала имаш право да се движиш в лявата лента само докато изпреварваш друго МПС.Тоя гомньо едва ли е изпреварвал, след като той самият признава, че е карал бавно, най- вероятно е решил да се прави на гъзар, ама се е насрал при вида на патлака.Има си правила и Закон за движение, които просто трябва да се спазват.

113

???

преди 6 години

Защото в дясна лента не им е разрешено да го изпреварят, капиш?*************************************************************С две думи хорицата спазвали законите и за това са извадили пищов, просто да подкрепят законодателството в Бг. Та така капиш.

112

Анонимен

преди 6 години

До ???Защото в дясна лента не им е разрешено да го изпреварят, капиш?

111

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

110

очовидец

преди 6 години

До USAА ти за къде си се разбързал...за РАЯ ли? На пътните значи са Ви указани максимално допустимите разрешени скорости, което не значи минимални такива!!! В закона всичко си е описано, кои превозни средства нямат право да се движат по магистрала в зависимост от категорията на водача...които конструктивно не могат да се движат с по-висока скорост от 50км/ч...всичко останало са интерпретации, просто защото на Вас така ви изнася, че накой видиш ли карал бавно и после...ама що така стана?!

109

Анонимен

преди 6 години

Куцо, кьораво и сакато е почнало да се изживява като мутри....Пълни палячовци, веднъж ще попаднат на грешния човек, ще ги бият и ще ги *** тия пишман мутрафони.

108

USA

преди 6 години

Често бавното шофиране предизвиква катастрофи. Защо в някои държави редом до знака за максимална скорост, стои друг с задължителната минимална скорост а в БГ го няма?

107

апо

преди 6 години

Типично активно мероприатие на червените другари.Не вярвам и грам на този *** , но за да се издигне в партийната ерархия трябва да направи нещо и очевидно капацитета му позволява само толкова - да го возят в шкода.škoda - жал , жалък

106

Анонимен

преди 6 години

Щом са от гр.Левски ясна е работата,тия са 100% "кубински питиета"!

105

Какво става тука бе

преди 6 години

В тая държава останаха само престъпници! Дали са депутати,бизнесмени или ромбове все са за куршун. Най добре е взаимно да се изтребят ,че да се почне на чисто в тази окрадена държавица!

104

Анонимен

преди 6 години

"ако го бяха свитнали туй дупетатче, щеше да направят едно добро на света."Още по добре за България щеше да бъде, ако се бяха изпозастреляли взаимно.

103

Анонимен

преди 6 години

Ами като толкова бързате го изпреварето отдясно бе амуджи. И без това с този пистолет не сте си и помисляли да спазвате закона, поне се дръжте като истински мутри.

102

Анонимен

преди 6 години

Скандинавците от Левски няма как да не казват истината.Наскоро чух един подобен да казва,"..тъй де из съм хора, жената щастлива децата и той"

101

Анонимен

преди 6 години

Който си позволява да присветва, заслужава стопове. Ако ще и да умира в колата.

100

Марсианец

преди 6 години

Ще ви разкажа личния си опит от шофиране по 10-та магистрала в САЩ. Шофирам в лява лента с ограничение 55мили пред мен има два автомобила в лява и дясна лента които се движат със същата скорост посочена в ограничението. Никой не пресвятква ,не свири и така в продължение на 10-15минути! Въпросът ми е ,такова нещо може ли да се случи в България?! Друг е въпроса с разбитата магистрала Тракия по която ограничението е 140км/ч. ?!