113

ДА

преди 5 години

До Башка ЛудА,може и през терминал 1,там са по-евтините полети!

112

БПФ

преди 5 години

Защо тия пари не са инвестирани съобразно закона? Ако това бе сторено 2011-2012 година - досега да са се удвоили или утроили !!!! Не трябва ли тия, дето не са си мръднали пръстът да ги управляват, да бъдат съдени за престъпна небрежност? А въобще налични ли са тия пари? Защото не мога да си представя да има някакви милиарди скрити някъде в БНБ и бойкоборисов да не ги открадне !!!

111

Анонимен

преди 5 години

До Unufri 119Не зная какво си се закачил за моите постове, ама ми е писнало от големи разбирачи като тебе, с голяма функционална грамотност, които си мислят, че всичко знаят и това им е достатъчно. Обаче не разбират, че перфектната им схватливост, не е достатъчна, за да се променят нещата. Нищо няма да се промени без посочване на причините и отстраняване на нередностите. Докато се пише преразказ с елементи на разсъждение, СФ ще си остане празен. Сега разбра ли ме, умнико?

110

Анонимен

преди 5 години

До Unufri 116Цитирай черно на бяло! Ама не чети между редовете с догадки и завоалирано, а чети редовете! Това е черно на бяло, аланкоулу.

109

Анонимен

преди 5 години

Сега пък имало 2 бюджета. Единия национален, другия държавен. А може да има е трети - народен, и четвърт и пети... мамят ни както си искат.

108

АХЕ

преди 5 години

А да питаме ББ и Горанов къде отидоха едни около 200 000 /двеста хиляди/ конфискувани биткойна???????????? В добрите ми времена се равняваха на около 2 Милиарда Лева!!!! Сега са около 1,5 МИЛИАРДА ЛЕВА!!!! Няма ли финансов инструмент /има, ама това е друг въпрос/ чрез който така прехваленото ни министърче финансово да ги пренасочи към Сребърния фонд, например, може би, едва ли не, или предпочитат да са по други джобчета, например???????????????????????????????

107

Unufri

преди 5 години

113 как да не е ясно бе аланкоолу. Ти можеш ли да четеш на български език?Написали са ти черно на бяло откъде трябва да идват постъпления във фонда, защо няма такива и накъде има пренасочени пари.

106

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 112Може и така да е. Ама черно на бяло не го пише.И ако парите от СФ са отишли за метро и магистрали- кой и на какво основание ги е пренасочил там? Парите от Метрото и магистралите защо не отиват в СФ? Какво се случва с възвръщаемостта? Може да съм ***, ама пари се влагат, за да има възвръщаемост(печалба).

105

Башка Луд

преди 5 години

Още ли си мислите, че Винету ще ви оправи? Че ще промени нещо към по-добро? Или се надявате на оная възторжена, охранена лелка, дето мени партии и идей, според интереса, да промени нещата? Еле пък продажните ПАРИоти? Още ли се надявате на достойни пенсии?Няма леви, няма десни, има безнаказаност и далавера! Кога ще дойде времето, да потърсим отговорност от всички търбуси, дето се гаврят с народ и държава?Продължавайте да роптаете пред компа и наистина спасението ще е само през терминал 2!

104

Анонимен

преди 5 години

До Unufri 111Нищо не са написали. Ясно написаното е че постъпления няма. Защо няма, не е ясно. И само за тази година се оправдават с БДЖ. А защо и кой е решил с парите от Сребърния фонд да се финансира фалиралото БДЖ, също е неясно.

103

Анонимен

преди 5 години

Дянков ги открадна за метро и магистрали.

102

Unufri

преди 5 години

До 109 - ами те са ти го написали кратко, точно и ясно къде са пренасочени парите, но ти явно искаш статията да е от едно изречение и в него да пише - Дянков и Борисов откраднаха парите?

101

АМА ЧУДЕСНО БЕ !

преди 5 години

Нали целта бе да ни управляват не случайни хора . Ето ви ги сега тези хора - прависти икономисти финансисти . . . Не е като преди да ни управляват случайни хора . Сега трябва да сме доволни и щастливи от управлението на хората с висше образование и ценз . Задължително да сме доволни .

100

Анонимен

преди 5 години

Много усукано, завъртяно, замазано с много приказки. Напишете конкретно- точно и ясно, КЪДЕ са отишли парите, предназначени за Сребърния фонд! Кой, как, кога ги е изял!С такива лакърдии, че Дянков искал да ги пренасочи другаде(неясно къде), че постъпления нямало(неясно защо нямало), че това, че онова, няма да мине номера.

99

Анонимен

преди 5 години

Ясно , инвестирали са фонда в биткойни

98

Fallschirmspringer

преди 5 години

Ако продължи глобалното затопляне ,то в обозримо бъдеще нивото но световния океан ще се повиши с метри.Много "бяли"държави като Холандия с плътност към 580чов/м2,Англия,към 280-290 чов/м2, част от Дания,част от Германия ,част от Италия ще загубят значителни площи,а не говоря за Бангладеш където са към 900чов/м2.Ами никой няма да ни остави да се ширим с 68чов/м2,в този много добър климатичен пояс,водни ресурси,почвени условия,надморска височина.Просто страната трябва подходящо да бъде обезлюдeна

97

АМАН от бандити

преди 5 години

Помним как мазните на власт преди години принудиха милиони Българи да плащат данък на Иво Прокопиев и компания уж за "втора пенсия"..

96

Цецо

преди 5 години

До Анонимен 99Това е много добро решение, но дали тогава изобщо ще има такъв резерв...

95

София възмутена

преди 5 години

НАгли престъпници менкащи на власт нарочно създадени доказано престъпни групировки маскирани като партии вкл ГЕРБ ,БСП,ДПС ограбват годишно от народа над 21 000 000 000 живи кървави лева .Това при над 5 700 000 гражданина България без доходи за оцеляване и над 2900 000 бе з никакви доходи/ООН/

94

Бай Миле

преди 5 години

Всички от властта са в кюпа, не се заблудавайте сини, червени, зелени... Пример: Бисер Петков пише КСО-то от много години насам при различни управления и всяка година по зле и по зле, а народа да плаща липлаща... Трябва си народен съд за всички