6

Анонимен

преди 5 години

Да живеят международните отношения между северните народи.

5

Хиппократ Николаис

преди 5 години

Заеф е премиер на Северна Макаронодониа..МАКЕДОНИЯ Е ГРЪЦКА ОБЛАСТ === ОФФИЦИАЛНО И ЗАВИНАГИ !!А ГРЪЦКАТА АРМИЯ Е ГАРАНТ ЗА ЗДРАВЕТО НА СЕВЕРНИТЕ МАКАРОДОНЦИ !АЛБАНИЯ ЩЕ И СЕ ВИДИ КРАЯ АКО ПОСМЕЕ ДА ТОРМОЗИ НАШИТЕ НОВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ--СЕВЕРНИТЕ МАКАРОДОНЦИ .СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ДО СРЪБСКИТЕ И БЪЛГАРСКИ ЦЪРРВУЛИ .

4

Пирин

преди 5 години

Да не сте преместили и Пирин во северна македония? Гърците показаха как се отстоява национален интерес. За Бойко слаб 2 по дипломация. Подписа тотално неадекватен договор, като им призна езика. Сега ,след като нямат антична история ще откраднат нашата. Тотален провал отново за България.

3

Паметлив

преди 5 години

До Паметлив"Сърби,македонци и българи са обявени за неперспективни,а албанци и турци-за перспективни нации"Та 20години по-късно нещата се развиват според тая визия:първите се мачкат по всякакъв начин,а вторите се толерират.След 20г македонската нация ще е в небитието,откъдето и се пръкна.Естествено,това не е повод за радост,защото загива един християнски народ,а мястото му заема мюсулмански....И това няма да е единичен случай.

2

Паметлив

преди 5 години

Фанфарите звучат празнично,но какво следва?Македония бива приета в ЕС и НАТО,подхвърлят и се огризки,нещата вървят.Обаче след 10 до 15г шиптърите стават мнозинство и приказката приключва!Да не мислите че ЕС и НАТО ще спрат етническото прочистване?Шиптърите ще прогонят другото население,само че по по-мек начин.Това е било планирано отдавна-още през 1998г излезе доклад на ЦРУ в който сърби,македонци и българи са обявени за "неперспективни" нации,а за "перспективни" се обявяват албанци и турци.

1

Анонимен

преди 5 години

Браво на Бойко Борисов, следващата цел е да помогне на Путин да се отърси от притеснението и да си признае че харесва мъже