26

Анонимен

преди 6 години

Тези поне имат избор. Другите са на полуфабрикати със соя, кожа, кости, обезки и отпадъци....

25

Роб на влаЗта

преди 6 години

Поредната простотия за крадене на пари от властимащите.Какви права на тази зган-те да те са питали някое момиче докато го изнасилват"искаш или не " ....Трепане за тежките престъпления а за леките -филия хляб и чаша вода на ден.Как с турнир по ММА възпитаваш затворници ....а не с народни танци ..

24

Анонимен

преди 6 години

"Класическата" храна не върви без класическа музика уви...

23

Замислен

преди 6 години

1.Агресор на пътя ви предизвиква. Засича ви. Спира пред вас. Излиза от колата си. Идва да ви *** на стъклото. Отваряте вратата. Той пък, се оказва епилептик. Пада и си удря главата в ръба на тротоара. Умира. Сори - отивате в затвора!2.Прибирате се с жена си. Наркоза напада жена ви, за да и вземе чантата. Реагирате. Удряте го в гръкляна. Адамовата му ябълка хлътва в трахеята. Той умира. Сори - отивате в затвора.3.Ограничение 50. Вие карате с 40. *** се мята под гумите ви. Умира. Вие - затвор.

22

Бойко

преди 6 години

Работа им намерете! Сами да си изкарват прехраната! Само с лежане няма да се превъзпитат!

21

Българин

преди 6 години

Хаха...до сега всички са яли месо, а сега изведнъж - постно.

20

Затворника

преди 6 години

Някак, с умиление ви чета коментарите. Милите, даже не допускате, че частица от секундата ви дели от присъда и затвор, нали? На вас просто няма как да се случи, а ? :) Само, че ... съдбата понякога е в особено гадно настроение, да знаете. Дано не ви се случва.

19

Т. Иванова

преди 6 години

Добре де, дори и тук не мога да напиша истината, хайде да се пробвам т. 3 Ром.

18

Т. Иванова

преди 6 години

За да живееш добре в Бг трябва да си едно от всичко това: 1. Политик.2. Престъпник. 3.***. 4.Куче. 5. Мечка.

17

Анонимен

преди 6 години

А на месоядните ке осигурят сигурно двойни порции от кебапчета и пържоли!?

16

Анонимен

преди 6 години

Това е добре, мнозина се каят сигурно за това, което са извършили и след като излязат трябва да се влеят пак в обществото и да се социализират, което започва още от затвора. Всеки трябва да има избор какво да яде, този който иска да пости трябва да може да пости, този, който е някой от видовете вегетерианци има право да бъде такъв.

15

Анонимен

преди 6 години

сега и по една разкрепостена психоложка да им предоставят..

14

баба пена

преди 6 години

а ако затворникът е ***?

13

Анонимен

преди 6 години

Затвора се оказа по-добро място от детска градина и училище - безплатни театри, за децата по 3 до 6 лв, разнообразна храна, за децата купони от 2.70 до 3.50 без право да избират, безплатни занимания по спорт, за децата от 50 до 250 лева месечно и отделно такси за участие на състезание, безплатно лечение, психолози, образование! Що за приоритети имат в управлението, потресена съм!

12

Gogo

преди 6 години

Егати филма....значи оня ще изнасилва и убива и за това ще го хранят като в ресторант.....

11

Анонимен

преди 6 години

Да му се не знае!А аз бачкам по цял ден и често изпускам обедните поръчки, защото трябва да предаваме нещата в срок, обещан на клиента....Да си убия шефа ли, че и мен да ме глезят?

10

Алекс

преди 6 години

Егати несправедливостта! Престъпниците биват хранени и обгрижвани, а възрастните хора, бездомните и бедните ровят по кофите с отпадаци, за да се нахранят!

9

Анонимен

преди 6 години

Веган ако попадне в затвора, ще яде шпека всеки ден.

8

Анонимен

преди 6 години

Вегани..мегани..телевизори..наркотици..телефони..цигари..пиене...сеекс..пищаци..ножове...чистачки..камериерки!Направо пансион!А ще ги спрат ли да си излизат свободно през портала не става ясно!?

7

Анонимен

преди 6 години

А гейовете сигурно ще искат общи килии с още 20 затворника.