45

до Стар и бъгнал

преди 6 години

Путин хвърлил 12 млрд без възвращаемост и казваш че 200млн руснаци не могат ги плати, наш боко дето дръпна същите пари и трябва да ги връщат 7млн- с каква възвращаемост са.

44

Анонимен

преди 6 години

Руснаците нали умират от глад, бе сссссоррросоидни ***? Вижте им стадионите, вижте им градовете...ние сме все едно аборигентска държава спрямо тях.

43

putyu

преди 6 години

А БГ е единствената страна в европа без нов модерен стадион.

42

Анонимен

преди 6 години

до 56 Ми то досега се проведоха и откриването и 4 мача ...досега всичко е перфектно по организация и инфраструктура. Кое ти трябва за да плюеш? Някоя муха по камерата?

41

Анонимен

преди 6 години

стига сте спорили на тема меси роналдо ..и двамата са велики играчи, а Русия се е справила страхотно като домакин на световно по футбол. тва е.-Първенството още не е започнало, ти вече прецени как се е справила Русия.Още малко заслугите на футболистите ще ги припишете лично на Путин.

40

Анонимен

преди 6 години

Със празни стадиони, рев срещу задаващите се световни рекорди по проституция и о майко, чакайте само да дойдат агитките и тогава руснаците ще покажат на цивилизования свят, как те разбират "гостоприемството". Ама направо страхотен е Владимир. Лично изведе Русия до световната титла.

39

фергюсън

преди 6 години

Путин ще даде на гея грамота за най-добър актьор на Большой театър!!

38

Анонимен

преди 6 години

Страхотен Роналдо, 3 много важни гола, особено фала, беше брилянт. При лош резултат, края на мача с цялото това напрежение и такъв съвършен удар. 100 топфутболиста да изведат и да има дадат по 10 шанса на всеки, няма да могат да направят по-добър фал от този. Освен това, при първия гол на Коста имаше фал!

37

Анонимен

преди 6 години

ай стига сте спорили на тема меси роналдо ..и двамата са велики играчи, а Русия се е справила страхотно като домакин на световно по футбол. тва е.

36

Шопо

преди 6 години

Е,футболист е житния бегач !!! Така се играе за родината !!!

35

Анонимен

преди 6 години

до 46 ***, а кой класира Аржентина в последния мач за световното срещу Колумбия? Гледа ли изобщо мача?

34

Активист на БКП

преди 6 години

До Mr.STARBUCKSЗа твое успокоение един в България открадна 4 милиарда и ги сложи в собствения си джоб !!! А децата в България се лекуват чрез събиране на помощи от СМС-и ! А от два дни спряха и лъчетерапията за онкоболните ! Да живее българската демокрация....

33

Анонимен

преди 6 години

И отново грамадна злоба срещу Роналдо и отново той ви показа, кой кой е. Меси може да е най-големия феномен, но го показва САМО И ЕДИНСТВЕНО за Барселона. Нищо подобно за Аржентина. Причината е, че на Меси му трябва помощ от черноработниците за да изпъкне, а Роналдо може да закара сам и Витоша Бистрица на финал на Шампионска Лига. Човека беше най-големия и в МЮ и в РМ и за Португалия.

32

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Искате ли да ви кажа на вас русофилите, защо сте станали толкова рано в събота ?Защото вашите самолети , са приземени отдавна, като нашите МИГове.И за никЪВ ЧЛЕН не ставате.

31

Анонимен

преди 6 години

А аз се чудех ктде са шорошите,ето ги сьбудиха се те са спали вчера са гледали мача Португалия/ Испания от стадиона в Сочи.

30

Анонимен

преди 6 години

Възтребвана ли е инфраструктурата?Ако те питам как се казва футболният отбор на Сочи, ще ли го знаеш?

29

Анонимен

преди 6 години

Сссорросите вият на умряло- значи Владимир се справя великолепно.

28

Анонимен

преди 6 години

Възвращаемост- о/zero/И за тия $12 милиарда, руснаците ще спят върху печките с *** ,още 120 години.На гол жопу, чифте Макаровци.Това го разправяи на комшиите. Така приказвахте и за Сочи зимните игри но инфраструктурата си е вьзтребвана и сега така ще бьде и след световното могат строят като моста в Крим аз лично се радвам и им правя евала на руснаците де да можехме и ние така да стройм вместо да злобеем .

27

Анонимен

преди 6 години

Абе и двамата ми харесват как играят

26

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

До Анонимен 32Ей,много сте прости това русофилите.Защо смесваш този световен празник с политиката !?Но и на това ,ще ти дам отговор:Путин за да се хареса се изхвърли с $12 милиарда. Възвращаемост- о/zero/И за тия $12 милиарда, руснаците ще спят върху печките с *** ,още 120 години.На гол жопу, чифте Макаровци.