96

Анонимен

преди 5 години

Кои Служби или Институции контролират онлайн Медиите в България?НИКОЙ нищо не контролира , затова се краде на 100% от други Медии

95

Анонимен

преди 5 години

Махалото достигна връхната си точка и започва да се връща назад.До 2 години скоростта му ще е добра.Германците имат добри традиции в товаренето на конски вагони..Лошото е,че ще ни върнат синеоките скандинавци.

94

Володя

преди 5 години

До ЦиникГраничните ни войски не могат да удържат германците,опитващи се да влязат в Русия.Обявил съм пълна мобилизация.

93

Анонимен

преди 5 години

MASONOZIONIZKIAT SATANIZAM SHE PADNE KRAIYA MU E BLIZO

92

Циник

преди 5 години

Преди минута колега немец ми прати през Уотсап:"Въпрос от викторина:Кой е най-големият хирург в света?Отговор за 100 000Ангела Меркел - направи от сърцето на Европа...*** на света!"

91

Циник

преди 5 години

Част от клетвата полагана от немския канцлер:"Да предотвратявам беди ( от немския народ ), и да множа благата за него..."Едвали десетките гробове на изнасилени , и удушени студентки , и изпомачканите с камион на Коледния базар в Берлин..на гаврите със стотици празнуващи в Кьолн немкини - се вписват в тази дефиниция! Да не говорим за милиардите на данъкоплатците потъващи в ненаситните морди на мюсюлманската *** от цял свят! Меркел е "природно бедствие" като африканските скакалци und muss weg

90

Володя

преди 5 години

Западната система е нежизнеспособна и нормално ще отиде на бунището на историята.Някакви са против Меркел и тя им се моли. Вместо половинчата да бъдат разстреляни а другата половина вкарани в затвора, както се прави.

89

ПроСоТо

преди 5 години

е дай Боже днеска Шмеркел,утре евнуха й Боко!Но отвори ли се "бутилката",ще настане "Великата Суматоха":-Чорбаджиите на Шмеркел няма да останат със "скръстени ръце" и ще измислят нова,още по-лоша дивотия..Дойчовците ще се оправят,но ние ще духаме яко супата от Тиква,защото вече цели ДЕСЕТ години у нас властва СЛУГИНАЖА и всяка,макар и малка НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА, беше стъпкана и хвърлена в кошчето от гробарите.Сега ще се залутаме на кого да слугуваме,защото политици НЯМАМЕ.Нито Национални инте

88

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitDeutsche Welle НЕ Е анти-Меркел медия. Така, че анализът в случая е верен. Може би, с прискърбие. Разбираемо, другите немски медии ще "омекотяват" конфликта; Меркел все още е канцлер, никой няма полза от нестабилност в ЕС.

87

фактипораждащивъпрос

преди 5 години

Хорст Зеехофер пренебрегна важно заседание на правителството, председателствано от Меркел, за да пътува до Австрия и да разговаря с политиците, срещали се преди седмица с Путин. Онзи ден Ангела категорично отказа да посети световното по футбол в Русия и днес вече говорим за нейната оставка. Дали между тези факти има логическа връзка и дали Глобалният Предиктор тази година не се е обърнал с лице към Государя Путин?

86

анонимен

преди 5 години

няма ли прокурори в европа да я дадат на межд сьд

85

Анонимен

преди 5 години

Зелке хем крадеш хем триеш като ти напишат че си крала Текста

84

popa ot razgrad

преди 5 години

демокрацията се срива...и причините са разбираеми...

83

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die Wahrheit8=====о > (I) Hafen die Wahr(en)heit.

82

Анонимен

преди 5 години

До дедо Ташунко"Меркел едва ли ще изкара до край мандата си. Недоволството от нея ще я бутне ..."Надяваме се, тогава да повлече със себе си и пуНдела си Боко Банкянския Тиквун.Крайно време е и "Дамата с кученцето", и кученцето да си ходят.

81

Дейвид Линч

преди 5 години

Само със сваляне няма да стане работата, ще трябва да се извади и въжето.

80

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

По немските медии, се говори само и единствено за противоречия между Меркел и Зеехофер. Но втория изрично е подчертал, че р за азпад на коалицията не може да се говори. А това че DW си прави свои умозаключения си е въпрос на информационна хигиена!

79

Анонимен

преди 5 години

ЗЛОТО В ЕВРОПА,САЩ И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ,ЗАЕДНО С ВОИНИТЕ ,КРЪВОПРОЛИТИЯТА ,МИЗЕРИИТЕ СИ ИМА ИМЕ И ТОВА ИМЕ Е ЦИОН.ДОКАТО НИЕ СЕ ОПИТВАМЕ ДА СЕ БОРИМ СЪС СЛЕДСТВИЕТО ,А СЛЕДСТВИЕТО СА ТЕЗИ БЕЗГЛАСНИ КУКЛИ НА КОНЦИ,КАТО ТАЯ ШМЕРКЕЛ,НАШЕНСКИЯ ***,ЮНКЕРЧЕТА,МАКРОНЧЕТА И ПОДОБНИТЕ ИМ ,А И В СЪЩОТО ВРЕМЕ НЕ ТРЪГНЕМ ДА СЕ ПРЕБОРВАМЕ НА ПРИЧИНАТА И СЪС СЪЩНОСТТА НА ЗЛОТО ,ЦИО0НИСТКИЯ САТАНИЗЪМ ,КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА ДОКОПА ЦЕЛИЯ СВЯТ И ДА ПОРОБИ ВСЕКИ ЧОВЕК. ДОКАТО НЕ СТОРИМ ЛИ ТОВА НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ

78

Анонимен

преди 5 години

До #129:Преди да дойде Хитлер на власт,ситуациата в Германия е била подобна на сегашната,с някои нюанси,но по същност,същата - със статут на победена страна в ПСВ,икономически разрушена(сега не е),но политически под силното въздействие на "запада"(тогава главно ВБ и Франция),сега САЩ.Цялата западна политика е била насочена към конфликт между Германия и Русия -сега,също,като под "Германия" се разбира ЕС!Със съответното количество окупационни американски войски,държащи населението в пат!!!

77

Име

преди 5 години

вижте ги, кои цензурират по форумите от името на "демокрацята" и африканските ценности! виждте ги! те слагат денонощно и минусите си проклети, сякаш че ще победят истината на Бога! антихристи, време ви е да ви приберат във ада!