14

Анонимен

преди 6 години

Гърците са били винаги нагли и лукави.Те са откъснали големи части от България, за които страхливецът от Банкя покорно мълчи.Цяла Северна Гърция, чак до Албания е била БЪЛГАРСКА.Но това е политически некоректен факт, нашите нови партньори не искат да се споменава.А Боко Тиквата покорно играе по свирката на Меркел и Джункер.За него са важни не БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, а да бъде потупан по рамото и да му бъде дадено захарче.Такава е съдбата на пуделчетата.

13

Анонимен

преди 6 години

...Древните македонци са гърчеещи се варвари от кол и въже. Гърция е Атина, Спарта, Крит. После идват римляните и ги окупират за хиляди години.....__Изброените от теб полиси(градове-държави) нямат нищо общо с Гърция.Особено пък островите.Това са древни елински,тракийски и други местни балкански племена.Днешните гърци са етиопци дошли от Африка и присвоили си постиженията на древна Елада.Погледни статуите от елинския период и стенописите по гробниците.Да ти приличат на гърци?А ми не.Друг ген са.

12

Питащ

преди 6 години

До Анонимен 10А защо да не се обедини със старата България?

11

Анонимен

преди 6 години

Чудя се кога най-после ЕС ще арестува миризливите мазни гръцките провокатори или поне ще им спре милиардите.

10

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е Егейска Македония да се отдели от Гърция, към която беше насилствено присъдинена преди 70 години и да се отдели в отделна държава и да се обедини с Новата МАКЕДОНИЯ.

9

Анонимен

преди 6 години

Защо Северна Македония? Защо ядосвате толкава много южните ни съседи?Ние, българите нямаме претенции към вашата територия. Не случайно България първа призна Република Македония. Както истинската майка от библейския разказ, която е пуснала детето си само и само да не бъде посечено от цар Соломон, така и ние искаме всичко добро за братята ни, които се наричат македонци. Затова, братя македонци, изберете си името Югозападна България!

8

хаджи ББ

преди 6 години

Гръцката армия наброява 130 000 и могат да направят преврат! А нашата има-няма 25000 и за преврат не става и не ми дреме!

7

Ъъъ

преди 6 години

Единственият начин е да си измислят име без думата "Македония ". Гърците не се кланят на никой и знаят, че някогашните прото македонци, са се преселили в днешна Гърция. Добре, че и японците нямат претенции за знамето им.

6

родословно дърво

преди 6 години

по рода Булгаристанцибивши Югославянцинастоящи БЮРМаджистанции бъдещи албанци ....

5

Анонимен

преди 6 години

Поне заграбената от сърбите територия през Балканската война е отделно от Сърбия. Благодарение на Коминтерна и точно това помакедончване, фалшиво, но единствен вариант да са отделна република в Югославия.

4

казаХ

преди 6 години

Земята на която Коминтерна настани измислената македонска държавица е изконно българска,чак до Албания,та дори и някои земи там.Тези скопяни да се преселват у сръбско без това се сърбеят, и да ни освобожават земите.Писна ми от промитите им мозъци с безпочвени претенции.

3

Анонимен

преди 6 години

Древните македонци са гърчеещи се варвари от кол и въже. Гърция е Атина, Спарта, Крит. После идват римляните и ги окупират за хиляди години.

2

annybody

преди 6 години

Защо никой не се интересува, най-малкото пък ЕС, и не обръща внимание на боричкания от рода на "абе знаеш ли ти кой съм и кво ше ти направя"? Имаме стари корени в Македонско, и тъкмо посръбчените "македонци" претопиха и изгониха българите оттам, сега врещят гръмогласно, че били Македония с всичкото й нахалство и претенции към чужда (българска и гръцка) история и цивилизация.Да си се гушкат със Сърбия - само че вече не на нейна хранилка, само да не искат български паспорти повръща ми се такива ц

1

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-СМЕШНОТО Е , ЧЕ ГЪРЦИТЕ СМЯТАТ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ ЗА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ!!! НАЧИ НЯМА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ НЯМА СЪРБИ НЯМА БЪЛГАРИ :DНИЕ СМЯТАМЕ МАКЕДОНЦИТЕ ЗА ЧАЛНАТИ НО ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ГЪРЦИТЕ КОЛКО ИМ Е АКЪЛА!