72

анонимен

преди 5 години

Това отдавна трябваше да бъде направено! На мои колежки, им било трудно да намират българските букви на клавиатурата, а с латинските им било лесно! И резултата е: маймуница, която не се чете!

71

123

преди 5 години

До тттЛесно се решава този проблем, еднскрита камера и една глобичка и готово. Да т евидим ще смееш ли.

70

ттт

преди 5 години

До 123турците в златоград ще продължат да си говорят на турски в кметството, ако подобен закон се приеме, ще изчезнат брошурките на английски, не виждам какъв проблем се решава. като обикновено, българите решават сприхаво и без мисъл. *** в една Финландия и виж дали няма да ти говорят на английски в общината.. искам администрацията да върши работа, не да ми се прави на стожер на българщината, щото не са

69

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

....A ezika vi...imeto vi...durjavata vi...koy ya opazi?...Sultana!!...500 godini....imeto vi i vyarata byaha opazeni.....

68

123

преди 5 години

До Анонимен 74Не не трябва като отидеш в нормална държава им говориш на техният език, защо тука да е различно. На който му е труден българският... Има много други държави, там да им аговорят на майчин език. Ама едва ли.

67

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБългарски се учи трудно, особено ако си на някаква възраст, ако искаме да развием технологичен сектор, да поканим преподаватели от чужбина, да наемем сезонни работници, не трябва ли да улесним това? а ЕС е най-доброто, което ти се е случило от много време насам

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 71Тези кадри, закоито говориш в по-голямата си част никакъв смислен език не говорят. А за писане не може да става и дума. тъй че какъв гръбнак на икономиката могат да бъдат.

65

123

преди 5 години

До OTOMAN LEGACY..ХАХАХАХАХА знаел той. И аз не съм роб има си и причина да е така. Прочучил съм си семейната история. а ти като знаеш какъв си тогава, защо не ни отговориш. А колкото до помощта на разните дето не знаели български, я отиди в някоя държава ит ЕС да видиш администрацията на какъв език ти говори. А не е да не го знаят. Особенно в германия например ти им говориш на английски, те на немски ти отговарят. И те разбират, просто не им се говори. Защо ние да сме по-различни.

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 75Да се научат на български. Администрациите в Англия не се съобразяват с тези, които не говорят английски.... И Френските така... И германските.Така че у лево с ЕС

63

Анонимен

преди 5 години

До OTOMAN LEGACY..500 години империя и сега сглобявате колите на другите и гастарбайтествате из европа. спихни си самочувствието, нямаш основания. за 600 години не построихте едно нещо, дето да е останало, пър дете си в потурите и си гледайте вашата си работа

62

Анонимен

преди 5 години

До 123тоест, БГ администрация не трябва да оказва никакво съдействие на гражданите на ЕС, които не говорят български? какво ще правим на тема разрастващи се сектори от икономиката, които изискат кадри и тези кадри едва ли ще говорят български?

61

123

преди 5 години

До OTOMAN LEGACY..Абе я напиши нещо на турски, ама ме можеш нали. Да не говорим, че в турция не ви броят за хора... Само тука се правите на интересни, засега. А не ви искат никъде не за друго, а защото сами не знаете какви сте. В действителност става дума за помохамеданчени българи, но тъй като са приели ислямът на сила предците ви и затова нещо не ви тачат никъде. А да и княз Борис 1 е един от нашите и насила да е било наложено христианството (а то не е), това си е вътрешен въпрос.

60

123

преди 5 години

Държавата е България, езикът е български, на който не му харесва да се маха.

59

Анонимен

преди 5 години

с толкова неграмотен народ - трудна работа :)

58

Do51

преди 5 години

Викаш търпи се до 500 години после ставало страшно. Абе как толкова рано сътворявате такива бисери. Нали се сещаш, че ако е било чаак толкова зле нямало е да сме роби цели 5-6 века или най-малкото е щело да има някакви съпротивителни движения. Напълнили са ви главите с големи тъпотии.

57

Анонимен

преди 5 години

Не мога да приема нищо сериозно, когато то идва от Волен Сидеров, независимо как звучи предложението му.

56

123

преди 5 години

Добре измислено. Трябва да се приеме.

55

Анонимен

преди 5 години

Аман от глупостите на "патриотите".

54

Анонимен

преди 5 години

"Патриотите" да се стремят да вдигат заплатите, че с тези мизерни доходи никой няма да остане в България, а без хора, няма държава.

53

OO

преди 5 години

Този закон звучи сякаш е преработван в търбужа на Какачанов !