57

Свободен българин

преди 5 години

Така ще е, ББ ще си разиграва коня, защото БСП направиха всичко възможно да се компрометират безвъзвратно в очите на народа, единствените им поддържници останаха пенсионери и няколко млади кариеристи, които гледат да се облажат с остатъците. Лява партия ли!? Плоският данък кой го въведе? А къде учат децата ви? В коя партия има най-много милионери? Отвращавате ме с популизма си.

56

Да

преди 5 години

ПОЖАРНИКАР Е ЕДНА ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ ПРОФЕСИИ !!!! Противопожарната служба на България е от малкото , които са на световно ниво ...

55

Башка Луд

преди 5 години

Да заменим ГЕРБ с БСП, е все едно да се полеем с пик.ня, за да се измием от ла,й ната!Възмездие трябва, не просто смяна на едните лапачи с други! Бесепарите са сложили лигавниците и само чакат да докопат кокала. Алтернатива на статуквото трябва, толкова ли няма читави хора в България, че само за смяна на кражбарите приказваме?

54

Това е

преди 5 години

ГЕРБ ще управлява България ОЩЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ !!!!! След това ще видим кой. Такава е действителноста. ....

53

до българон

преди 5 години

Спокойно може да си теглиш куршума. Ти си безнадежден случай, ***. ..

52

ПЕНКО

преди 5 години

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ : " ПЛЕШИВ , ОЧИЛАТ , Р А И Р А Н ...-ЩО Е ТО ???"... МИ ПАНДИЗЧИЯ БЕ - ...СОЦИОЛОГ-...-СОЦИО-ПАД !!! РОЗОВО- ЧЕРВЕО-ЧЕРВЕНИЯ "ПРОТЕКТОР " НА ДЕЦАТА НА БИВШАТА БКП -НОМЕНКЛАТУРА / НЕКОМУНИСТИ /...И СИ Е "ГУШО-ГУШО-ГУШИ" ---ПРЕТЕНДЕНТ ЗА ПАНДЕЛАТА !!! АЗ ПРОСТО БИХ ЛИКВИДИРАЛ ПОКОЛЕНИЕТО МУ !!!

51

Българин

преди 5 години

ГЕРБ се провалиха, народът ще гласува за БСП защото БСП повече няма да крадат, преди БСП много крадяха, но сега вече няма да крадат, този път ще бъде по-различно, БСП ще работят за народа, за това българите ще гласуваме за БСП.

50

Анонимен

преди 5 години

До Предложение: Иска ти се или не, така или иначе, битката на следващите избори ще е БСП-ГЕРБ. Но мисля че повечето хора вече са разбрали, че от ГЕРБ освен тотално разграбване и разпродаване на държавата друго не може да се очаква.

49

Анонимен

преди 5 години

как така ще си играе с хората....ще ги гони.....после ще ги връща...че кой е той ,че ще си играе със съдбата на хората...и защо този министър се подлага на такова унижение....ако се случеше с мен ,не бих понесъл подобно разиграване....че кой е той...че да се отнася така с хората...и как въобще си го позволява....отврат...това означава ,че и отношението му към останалите българи е такова...това е унизително и за нас самите като народ такъв човек да ни управлява и ние да си мълчим...

48

Гробокопач

преди 5 години

До ДемократИ аз така мисля, Демократ;))) Демокрацията е краят на историята, именно,з ащото след нея, няма да останат живи хора;)))

47

Гробокопач

преди 5 години

До анонименЗатова го наричам "селският цар" на България - евроатлантическата Бърдоква. Но дните му са преброени, като тези на Ивайло. В крайна сметка, той е евреин, а това никак не е полезно за България. Полезно е само за прецъфтели гербери като "Тонката".

46

До 54 шабшал

преди 5 години

Що си мислиш че 5-10 червени трола пишещи за някоя копейка сте българския народ бе йовчарино

45

Анонимен

преди 5 години

Вече започвам да си мисля, че изборите се фалшифицират. Не може болшинството българи да са на толкова ниско ниво, че да избират пожарникар за премиер.

44

мнеее

преди 5 години

До тонката 45В грешка си , народът не избира ББ , той си купува изборите

43

Анонимен

преди 5 години

не разбирам как един премиер ще прави твърдения от рода....."да ми се махнат от главата"....че нали е сложен там да служи на народа и да рашава проблемите ,а не да държи като другарят Сталин...само за тези си думи той е недостоен за премиер....то да му беше за пръв път....и се продължава да се гласува за него...ако и 5-т5 път го преизберат,наистина си заслужаваме съдбата...ако не е късно вече....

42

Анонимен

преди 5 години

Само В. Радев не е за махане има още един куп , външният министър, здравният министър или по добре всичките.

41

Гробокопач

преди 5 години

До тонкатаПроблема на Бойко вече е голям. "Колкото си иска" остана в миналото. Падането на "Борисов 2" сложи край на това. Това е вашият край.

40

Анонимен

преди 5 години

Едно общество си заслужава бедствието.

39

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименА безизходицата на Бойко, откъде идва? Значи, оставката на Бойко, не е само негово, лично бягство, има си външни фактори,з а да падне. Огънят срещу Бойко от наша страна е всеки божи ден. Залп след залп. Канонада с всички оръдия. Бойко трябв ада падне, не само, но и никога д ане се върне отново!

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40Сега след 1989 г/ са самотни майки с по няколко мъже и прибират социална помощ.