24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Всички ти казват, че болниците са много и качество липсва. Пак си знаеш твоето. Да те светна. Почти всички болници са обслужвани от фирми свързани с БСП. Трябва реформа, но пиандето пръв рипна за болницата в Брегово. Няма да има реформа, защото много хора лапат, а вие се ловите на гола въдица!

23

Анонимен

преди 5 години

Американците кога най-после ще ни кажат, колко милиарда открадна Борисов и на коя офшорка ги държи. Или някой си мисли, че имал само една къща в Банкя и 50000 лева както е по документи. Този ще влезне в затвора рано или късно, по-голям крадец не сме имали никога.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Ще го изберем и за 4-ти мандат.

21

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА НАПЪЛНО ЩОМ ПРЕИЗБРА ДОКАЗАНИЯ ФИНАНСОВ ИЗЕДНИК НА БЪЛГАРИЯ БУДА ЗА 3-ТИ ПЪТ!

20

Анонимен

преди 5 години

Подкрепям напълно тези достойни майки и ако има протст ще се включа. Това което мутрафона направи е поредената подигравка с народа.

19

Анонимен

преди 5 години

БСП САМО ЗА 1 ГОДИНА СЪСИПА 2 БОЛНИЦИ КОИТО ГЕРБ ПОСТРОИ!БСП НЕ СА СТОКА НО ГЕРБ СА ДОБРЕ 10 000 ПЪТИ ПО-ДОБРЕ СА ОТ БСП!

18

Анонимен

преди 5 години

До Киро кофражиста350 ЛЕВА Е МЕСЕЧНАТА ПОМОЩ ЗА ДО 70% УВРЕДЕНИСАМО ЗА НАД 90% Е 930 ЛЕВА

17

Луд

преди 5 години

АКО БЯХТЕ МАЛКО ПО УМНИ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП СЕГА НЯМАШЕ ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ ЧЕ БУДА КРАДЕ ПАРИТЕ И ХОРАТА УМИРАТТи си силно изтрщял

16

Анонимен

преди 5 години

До ИскалаторДо някоя от тези "майки"да си видял съпруг? Безотговорно поведение. Увредила плода. И сега.... Издържайте ме! Хора отворете си очите!!! Не се хващайте когато Ви танцуват по тънката струна. Служителки в социалното са ми разказвали за наглостта и арогантното им поведение на тези "майки". Служителката получава 700 лв, а тази тряска по бюрото и иска 1000, и да й се признава за осигурителен стаж. Сигурно за приноса към обществото? Да не говорим за щампованите тениски и черните балони!

15

Анонимен

преди 5 години

Нали протестираха, че не ги е пуснал и не го искат. Тези случайно да не са с някакви ментални проблеми?

14

Анонимен

преди 5 години

БСП САМО ЗА 1 ГОДИНА ВЪЗСТАНОВИ 2 БОЛНИЦИ КОИТО БУДА СЪСИПА!БСП НЕ СА СТОКА НО ГЕРБ СА ЧИСТО ЗЛО 10 000 ПЪТИ ПО-ЛОШИ СА ОТ БСП!

13

Киро кофражиста

преди 5 години

Майките на децата с увреждания взимат помощи по 960 лв/месецкакво повече искат не знамЕдно време баба Тонка 6 деца е отгледала без помощи, без закони за лична помощ, без да опъва палатки пред парламента /или пред палата на Султана/

12

Анонимен

преди 5 години

Дреме му на Буда, че 15 майки му поискали оставката. Преместил си го е в другия крачол.

11

Анонимен

преди 5 години

АКО БЯХТЕ МАЛКО ПО УМНИ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП СЕГА НЯМАШЕ ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ ЧЕ БУДА КРАДЕ ПАРИТЕ И ХОРАТА УМИРАТ

10

Искалатор

преди 5 години

Хайде сега пък майките искали не знам си каквоа бащите какво искат никой не ги пита, нали?

9

Анонимен

преди 5 години

Поклон пред тези майки и справедливата им кауза! За облепяненто на панелките има пари, които се крадат от такива като Делян Добрев но за децата с увреждания няма!Мутрафона колга ще си подаде оставката най-после????

8

До 4

преди 5 години

Ами точно както Бойко Борисов си даде оставката като имаше съмнения и хората пак го избраха щото е свестен

7

Анонимен

преди 5 години

ПАРИТЕ ОТ ЗДРАВНИТЕ ОТИВАТ В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ КЪДЕТО БУДА ГИ СЛОЖИ ПРЕЗ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ! ТЕ ПОВЕЧЕТО СА ЗА ЗАПЪЛВАНЕ НА ДУПКИ В БЮДЖЕТА А НЕ ЗА ЗДРАВЕ!БУДА ПАРИ ЗА БОЛНИЦИ И БОЛНИ ДЕЦА НЕ ДАВА!ДА СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ДРУГ ТЪЙ ,ЧЕ ВИНАТА СИ Е ВАША, ЧЕ ГО ПРЕИЗБРАХТЕ ТОВА ЧИСТО ЗЛО!

6

Анонимен

преди 5 години

"Така се случва със свестните хора, за съжаление - подават си оставката, когато имат съмнения"Това се случва със страхливите хора на подчинение на диктатори. Щом министър не може да си върши министерската работа нормално, кой да му се опре тогава на нашия пожарникар?

5

Анонимен

преди 5 години

Евалата на майките. Време е и ние да ги последваме. Радикална промяна трябва, за да тръгнат нещата на добре. Стига сме ги търпели тия търтеи.