27

Анонимен

преди 5 години

Тоя няма шанс в нито една демократична държава да бъде избран. Няма визия. Страшно е дебел и изглежда ужасно, отделно е грозен. Всички комунистически "лидери" са грозни, като се започне от гея Ленин и се продължи нататък.

26

Анонимен

преди 5 години

Ким е юдео-масон, въобще "комунизма" е измислица на юдео-масоните, и те ръководят комунистическите държави. Ленин е бил юдео-масон 33-та степен.Всички крясъци на юдео-болшевиките срещу "Сорос" са просто една лъжа. Те са в един отбор.Първата държава признала Израел е СССР.95 % от всички ръководители на юдео-болшевишката "революция" (кървав преврат) са юдеи.Комунизмът е план на юдео-масоните за завладяване на Света.Провали се, и сега само платени юдео-болшевишки *** тролят в нета.

25

Жалък цирк

преди 5 години

Няма нищо историческо в тази среща на две марионетки, но простите хора ще повярват на всичко, което видят по медиите!

24

Лорд Минчев

преди 5 години

Много ми харесва панталонът на Ким Чен Ун.Изключителен дизайнерски усет е превъплътен в този моден шедьовър.

23

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

22

batmario

преди 5 години

Тръмп е на път да реши проблем който не можеше да се реши дълго време...Правилото-Само болната мида ражда перли-май работи...

21

Анонимен

преди 5 години

От снимките си личи че лидерът на "великите" САЩ в подчинено и примирено положение. Егати резила.

20

Анонимен

преди 5 години

Австралийският абориген вече го е срам да си пише името и сега е анонимен. Зер много критики и негативизъм отнася.

19

Анонимен

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР... и само да добавя, нали знаеш, че който не го може.... преподава. Ахахах, затова остави нещата на професионалистите да ги вършат, а ти си гледай преподаването там и си развивай стокхоумския синдром. поздрави от сиднейAu$tralia

18

Анонимен

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРИТ "щуротиите" дето правя е малко трудно да ги обесня на ориенталец кат теб, защото ти такова животно не си виждал в твое cело, тук му казваме електроно правителство, сложна система от леъри на достъп, цифрови сертификати, правителствени секретни мрежи и сървъри работещи като една цяла виртуална държава. Мойте "щуротии" са част от това, в финансовия сегмент където е инвойсинга и дигитализацията на приходите $$$$ и борба с финансовите злоупотреби. Заплатата ми е 6 цифри

17

Ала-Бала

преди 5 години

Както писах в този форум през зимата: "Бомбите и ракетите са за повишаване на цената при едни бъдещи преговори. Двете Кореи нама да се обединят. Северна Кореа ше тръгне по пътя на Китай. Северна Кореа е фтерланда на Китай. Тръм и Ким си приличат. Тръм няма да се конфронтира с Китай. Най-лесно му е да смотолеви слабата и подчинена Европа."

16

Анонимен

преди 5 години

Хиени са и двамата то си личи.

15

Анонимен

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРне разбирам кое ти е трудно да проумееш, но щом водиш лекции значи си някой издуухал даскал за 500 лева "заплатка", явно затова ти е трудно да проумееш и половината от нещата за мен които ти споделих, но това се дължи се на ориенталския ти бит и култура. Сигурно на лекции разказваш за 13тия флаг на процесора който си запоил на младини в цеха на Правец когато си копирал(крал) компоти(компютри).А от Канбера вече дойдоха, от говърмънта екип, имахме брифинг и всичко е ОК.

14

индианец

преди 5 години

Много жалко че ще се съсипе Северна Корея и една велика култура съхранена още от династиите,една от малките държави с морал,ред и спокойствие,при това силна ядрена държава която пречи на агресора зад океана.Сега ще налазят във Пхенян проституцията,наркотиците,простотията,американските фирми и край.Дано природата унищожи тия американски болни мозъци които съсипаха маса държави по света !

13

Ал Игиери

преди 5 години

Кравари, надежда тука всяка оставете! Това е написано пред вратата на Ада, пред която вие сега сте се изправили.

12

Анонимен

преди 5 години

И ко стана сега... пак не унищожиха САЩ :(((

11

Анонимен

преди 5 години

До 10Кой е тоз австралийски госпдар бе психо? :)

10

Анонимен

преди 5 години

До 7Едно е да имаш бомби друго е да имаш как да ги доставиш и да гарантираш пристигането. Все неща от които си нямаш идея :)

9

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБегай да миеш кенефите на австралийският си господар бе...

8

Анонимен

преди 5 години

Да разбирам ли, че Крайното и велико унищожение на САЩ пак се отлага?