92

Анонимен

преди 6 години

само каракачанската казарма ще спре тива безумие.

91

Ти да видиш...

преди 6 години

Така ще изпадат и самолетите дето ще ги купуваме. И после ни самолети , ни пари. За това само наземна военна техника.

90

водач на МПС

преди 6 години

След 30 години служба по летища все имам някаква представа от въздухоплавателни средства. Завъртането на 180 градуса означава скъсана предавка към опашната част ! Ето защо и машината е станала неуправляема и внезапно е пропаднала. А 50 метра височина на полета е едно нищо! Даже няма време за реакция . Няма значение марката, при всеки хеликоптер се подхожда еднакво.

89

gele

преди 6 години

кой е виновен? министърът или началника му за техническото състояние на техниката.

88

Анонимен

преди 6 години

Не е виновен министърът, а изкукалите генерали зад него, които издават лоши заповеди. Генерале нямаме гориво !Вие излитайте, ние ще докараме.

87

Въпроси

преди 6 години

Каракачанов, на колко години е този хеликоптер /летящ ковчег/. Кога е минал на основен ремонт, кой е проверил техническата изправност, кой е поставил задача военния хеликоптер да лети близо до гражданско летище?

86

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов на съд пред Трибунала в Хага за умишлено убийство на 2-*** Военни

85

Боби

преди 6 години

До 72Колега в момента в който влязохме в НАТОРедник(Сухопътни Войски)Старшина(СВ)Офицерски кандидатЛейтенантСтарши ЛейтенантКапитанМайорПод ПолковникПолковник1 звезден Генерал(Генерал Бригаден)2 звезден Генерал(Генерал Майор)3 звезден Генерал(Генерал Лейтенант)4 звезден Генерал(Генерал )5 звезден Генерал(Генерал Армейски) любимеца на БГ соц ръководители :-)и любимеца на съветските ръководители ГЕНЕРАЛИСИМУС :-)

84

Анонимен

преди 6 години

Хеликоптерът е паднал защото е по-тежък от въздуха. Иначе всяко живо същество знае че съветската техника не се поврежда и най-вече руския фен Каракачанов.

83

Сержант

преди 6 години

Хубаво , че итанковете, и звуковете, и бойните машини не летят, че тогава какво падане ще е. До преди 10г. проблема беше с парите, а сега вече е и с хората не само в армията. Сега и да наливат пари няма за кой. Не остана нищо на тази територия, ама нищо. А армията в момента се крепи на не повече от 6-4к личен състав, останалото е пълнеж, консуматори на средства.

82

Анонимен

преди 6 години

ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА МЯСТОТО НА МАВЗОЛЕЯ ДА СЕ НАПРАВИ МУЗЕЙ НА РУСКАТА ТЕХНИКА. ЩЕ ВКАРАТ ТАМ РЕАКТОРА И ОТВЪН - НАДПИС НА АНГЛИЙСКИ : НЕПРОДАВАЕМ! СТРАХОТНА РЕКЛАМА ЩЕ ИМ НАПРАВИМ, ЗАКРИВАМЕ ИМ ОТРАСЪЛА НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ!

81

БАЗИК

преди 6 години

АБЕ КЪВ Е ТОЯ ВЕРТОЛЕТ? ЧИЕ ПРОИЗВОДСТВО? ЧЕ НА ТЯХ ММНОГО ИМ ПАДАТ ВЕРТОЛЕТИТЕ, САМОЛЕТИТЕ, ЛАЙНЕРИТЕ, ГЪРМЯТ ИМ АЕЦОВЕТЕ... КАТО ГРЪМНЕ БЕЛЕНЕ, ПАК ЩЕ ПИШЕМ, ЧЕ Е БИЛО ПОРАДИ НЕИЗПРАВНОСТ. АКО ИМА КОЙ ДА ПИШЕ ДЕ))):

80

ВС

преди 6 години

Направо не ми се мисли ако си прав. Трябва да се разследва какво е довело до падането на машината. Бог да ги прости пилотите и да даде сили на семействата им, да преодолеят мъката.

79

КРАВАТА ПЕНКА

преди 6 години

Е има си хас да е паднал поради изправност ...

78

Боби

преди 6 години

До Бате Гойко2% е изисканетоТака добре с ме с Бонемашините, Артилерия, Частично танкове (ако се борим срещу паравоенни групировки.Но липсват Флот, Авиация и ПВО - в тези 3 области положението е ТРАГИЧНО.Понеже от нас се изисква контингент за мисии ще се поръчва нови Броне машини - евала НО ЗАЩО ЗА БОГА ИЗИСКВАНЕТО Е ДА СА КОЛЕСНИКОЛЕСНА БРОНЕМАШИНА КАК ЗИМНО ВРЕМЕ ЩЕ Я КАЧИШ ПРИМЕРНО НА ЧЕРНИ ВРЪХ НА ВИТОША ИЛИ НЯКЪДЕ В РОДОПИТЕ - НА ПЛАНИНСКИ ПЪТ ИЛИ ПРОСЕКА КАК ЩЕ ОБЪРНЕ ТОВА ЧУДО?

77

Анонимен

преди 6 години

Прекръстването на машината от Въртолет на Хеликоптер е причината да се разбие.Потурчиха се нашите деятели, забравиха си родния език, а по причина, че станахме по-католици от Папата, нещата не вървят.Напълниха родния език, който е на повече от 1000 години с глупостите отезика на световния поробител и стандартите на държава, която съществува от 250 г станаха водещи.На ви сега "стандартите на НАТО" и в резултат - скапана поддръжка на техниката и за жалост - човешки жертви.А ако беше война?

76

Активист на БКП

преди 6 години

Убихте момчетата,за да докажете ,,необходимостта от модернизация,, ...Сега ще има 10 % комисионни ,нали ???

75

Бате Гойко

преди 6 години

"според стандартите на ЕС и НАТо всяка държава трябав да отделя поне 5 процента от БВП за армия"- не бяха ли 2? То първо имаме нужда от армия и тогава от нейната модернизация. С тези управляващи голямата част от средствата за отбрана(и не само) потъват в нечии бездънни джобове. Нашата "армия" е толкова окаяна, че не би могла да се противопостави дори на паравоенна групировка, камо ли на някоя друга армия.

74

До Каракачанов

преди 6 години

То и ти си станал министър поради неизправност.

73

Анонимен

преди 6 години

Всичко това доказва, че АРмията ума нужда от пари. според стандартите на ЕС и НАТо всяка държава трябав да отделя поне 5 процента от БВП за армия, а ние отделяме 0,9 - до миналагта година отделяхме 0,8 процента. Какво ви говори тома? десетелетия трябва да минат преди да се модернизира армията!