51

Анонимен

преди 6 години

Сложете си Русия на на нааааааайзи!

50

Анонимен

преди 6 години

До 45Напротив, Руснаците не мразят Българи те мразят тези които управляват България !Това ти го пише руснак!

49

Тровят с наркотици

преди 6 години

Потвърди се ,че с увреждане на Балканите с автомагистрали режима в Белград е позволил декодиране и манипулиране на милиони граждани.Може да огледате какви спец наркотици са ползвали з а обсебване на ръководители подставяни на власт в Белград с цел остра конфронтация със СССР и подкрепа за Запада.Последните години всички там са презобени с спец наркотици ЗАЛЮБВАЩИ ЕВРОПЕЙСКИЯ НАРКО СЪЮЗ..С подобни са отравяни повечето лидери вкл на Македония,Хърватия,Украйна, Полша.

48

Анонимен

преди 6 години

Пиша от телефон, по погрешка написах "иЗторически". Къпан сърбин е чист българин и обратното. Торкова близки народи сме а се мразим

47

Анонимен

преди 6 години

Попринцип руснаци, поляци, украинци, беларусци, българи, сърби, чехи всичките сме славяни и наши си хора но заради войни и изторически конфликти се мразим помежду си и се караме като децата, а през това време малцинствата и мюсюлманите ни унищожават.

46

Анонимен

преди 6 години

Като не искате турски филми сменете канала. Ако имате само един канал - то изключете телевизора и се заемете с размножаване, че народ не остана!

45

Анонимен

преди 6 години

Нормално правят ни да не сме българска славянска еднонационална държава както е записано в конституцията, а държава на турско-индийските /ромски/ малцинства - неслучайно олигархомедиите ни пескат турски и ромски филмчета. Да възприемем "ценностите" НА ТИЯ ДВА НАРОДА - ЛЪЖА, ЛИЦЕМЕРИЕ, ДВУЛИЧИЕ, ПРЕСТЪПНОСТ, СЕРВИЛНОСТ, ПОДЛИЗУРСТВО, БРАКОВЕ ПО СМЕТКА И НЯКОИ ДРУГИ.

44

Анонимен

преди 6 години

Между сърбите и руснаците има истинска братска любов. Руснаците най-много мразят украинци, поляци, балти, румънци и българи. Като чуят за България лицата им се зачервяват и придобиват различен вид.

43

Анонимен

преди 6 години

В Русия се води антибългарска кампания от со ро сои дните медии там като Независимая газета - газета която никой не чете.

42

Анонимен

преди 6 години

А топгаврата с историята не е ли троленето по тезата - Турция е съжителствала с нас, не сме и били рая, роби, ***, а Русия не ни е освободила, защото нямало турско робство а присъствие, а ни поробила. С какво ни пороби - с немските династии - шпиони Батенберг и Кобург ли ????? В Съюз с Русия нямаме национална катастрофа, но с немците имаме няколко щото немците не ни поробват и умират от любов по нас.

41

Анонимен

преди 6 години

Единствените хора, от които руснаците се възхищават са гърците!

40

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли какво означава Православие? Тука явно има някакви платени писарушки на Атака! Звучи ми много патологично!

39

Анонимен

преди 6 години

Ходил съм много пъти в Русия! Мразят българите! Смятат ни за някакви втора ръка хора!

38

Анонимен

преди 6 години

Русия и Сърбия са православни братя

37

Анонимен

преди 6 години

Някакъв пиян английски ппилот се хвалел как е бомбил сръбските градове през войната в някакъв швейцарски ресторант. Там се оказал един сърбин, той учтиво го попитал вярно ли е това което казва за мръсните сърби. Натряскалия се англодженвдър му се изхилил и потвърдил след което обяснил как бомбил жилищни квартали. Сърбинът тогава му казал че е сърбин и хубово му разкрасил М О Р Д А ТА. Така хубава го наредил че никой в заведението не му се притекъл на помощ. НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СМЕ И ОТ СЪРБИТЕ.

36

Лавров

преди 6 години

Няма да ви мине номера тоя път!

35

Анонимен

преди 6 години

Тито не е сърбин а хърватин. Като троловете се напишете с ник българин иси викам не сте и българи а от някое посолство пействате простотии.

34

Анонимен

преди 6 години

Само който не е бил в Сърбия може да се лъже, че в Сърбия са по-зле от тук колко е зле. Тук е два пъти по-зле от Сърбия. Там хората са отзивчиви и далеч по-добри от *** Банков.

33

Пепа

преди 6 години

*** тва сериозно ли?

32

българин

преди 6 години

НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ (И ПРОПАГАНДА ) е твърдението , че между Сърбия и Русия има традиционни добри връзки , че и любов ! НИКОГА Югославия не е имала каквито и да е отношения с руснаците , дори Тито за тях беше враг номер 1 ! От 5 години пътувам из Сърбия и познавам хиляди хора - никой не твърди , че обича Русия ! Сърбия дори не им благодарна за никакво освобождение , защото са се освободили сами !