114

Анонимен

преди 5 години

MI DA TI DADAT USA PO EVTINI VE KO REVESCH?ZA 30 GODINI KO TI DADE USA I ZLATOTO TI VZE I URANA

113

УУУУ

преди 5 години

ДОЛУ ДЖЕНДЪРИТЕЕЕЕ! ДА НА РУСКИЯ ГАЗ, ТОК И БЕНЗИН - НАЙ - ЯКИТЕ В ЕВРОПАААА! НАЙ - СКЪПИТЕЕЕ! НАЙ - НЕКАЧЕСТВЕНИТЕЕЕ! ДА ЖИВЕТ ВОВА!

112

Анонимен

преди 5 години

БЕНЗИН, ТОК И ГАЗ - ЯКО НАГОРЕ! НА ВИ БРАТСКА ДРУЖБА! НА ВИ АЕЦ! НА ВИ РУСКИ ГАЗ! НА ВИ РУСКИ БЕНЗИН! И НЕ БЯГАЙТЕ ОТ ТЕМАТА ТУКА С ТИЯ ГЛУПОСТИ! НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ! ИНТЕРЕСУВА НИ ОЦЕЛЯВАНЕТО НИ! МЕЧКАРИ ПРОСТИ

111

Анонимен

преди 5 години

ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА МЕЧКАТА 1988 ГОДИНА ТАМ МЕЧОКА ПРАВИ ДЕЦАТА И ЗАРЯЗВА СЕМЕЙСТВОТО А МАМА МЕЦА СЕ ГРИЖИ ЗА ПОКОЛЕНИЕТО!ТОВА НАПЪЛНО АНУЛИРА ПИСАНИЯТА НА КОНСЕРВАТОРА :DКОНСЕРВАТИВНАТА ПАРТИЯ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА НЕ Е ЛИ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО :DТОЙ ША МИ КАЖЕ, ЧЕ НЕ БИЛ КОМУНИСТ :D

110

Анонимен

преди 5 години

Имаше едни други такива в близкото минало, които с директиви искаха да накарат реките да текат на обратно. Нормално, историята ги измете. Всеки социален експеримент - включително "либерализма", мулти-култи проказата, "толерантността" са обречени. Въпрос на време.

109

Анонимен

преди 5 години

Продължение.Така че МОРАЛЪТ не е измислен. Той се е получил. И никакви ИЗМИСЛЕНИ директиви няма да променят това обстоятелство. Може да не ви харесва, че Слънцето е жълто. Може да искате да е зелено. Но светът не се управлява от страстите и желанията ви. Няма нужда да сте обидени, че водата е мокра.

108

Анонимен

преди 5 години

До КонсерваторВЪЗГЛЕДИТЕ ТИ СА КОМУНИСТИЧЕСКИ :DКОЕ Е МОРАЛНО И КОЕ НЕ ГО ОПРЕДЕЛЯ ОБЩЕСТВОТО КАТО ЦЯЛО!НОРМАЛНА ДВОЙКА Е ТОВА КОЕТО ОБЩЕСТВОТО ПРЕЦЕНИ ЗА НОРМАЛНА ДВОЙКА , ЧЕ Е :D

107

Анонимен

преди 5 години

Пак ще го напиша.В 5000-6000 годишна известна история на човечеството е пробвано ВСИЧКО. Амазонски царства, откровени гей общности, канибализъм, анархизъм - каквото се сетите. Към 19век век обаче практически нито едно от горноизброените не съществува. Защо? Защото не са жизнеспособни. Изяж съседа - идват другите, дето не ядат съседа, и са 2 пъти повече. Само хомо-двойки - идват другите, дето са нормални, и са 3-4 пъти повече. Амазонки - вместо деца *** по бойните полета. И тн. и тн.

106

Анонимен

преди 5 години

До АниНяма да играем на сравнения, теб и без това не те бива в тази "игра". Има си определени норми и ако ги прекрачиш, има социални които трябва да си влязат в ролята и да отнемат родителски права. Между другото полигамията е резултат на същата онази деградантска сексулна "революция", която вие гейовете промотирате като върха на човешкото развитие.

105

Консерватор

преди 5 години

До Ани: Ехаааа!...Консерваторка такваС, не тЪ И срам!!;)

104

Консерватор

преди 5 години

До Анонимен:Никога не съм бил комунист.Ново-мисълта Ви доказва моето прозрение за мисловната Ви ефективност.ПП: Спомням си, на последното интервю за работа (все още ртаботя там! ;) ), на поканата да кажа нещо за себе си, заявих: "Ами, където съм бил, вече го няма. Живях в социализъм, бях чавдарче/пионерче/комсомолче - сега няма нито едно от всичките. Не бях в БКП и затова има дори няколко БКП-та!... А Вие ме вземете на работа, белки това "проклятие" вече е разтрогнато...... Разтрогнато е веч

103

Анонимен

преди 5 години

НОРМАЛНО Е ТОВА КОЕТО ОБЩЕСТВОТО СМЯТА ЗА НОРМАЛНО КАТО ЦЯЛО!В ЕДНО ОБЩЕСТВО ПРЕДИМНО ОТ ГЕЙ ДВОЙКИ КОИТО ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦА ИМА ХЕТЕРО ДВОЙКИ С ДЕЦА! 100% ДЕЦАТА НА ХЕТЕРО ДВОЙКАТА ЩЕ ИМА ПОДИГРАВКИ ЗА ТЯХ!

102

Анонимен

преди 5 години

До КонсерваторЧАКАЙ АЗ ДА ТЕ ПОДХВАНА СЕГА :D ТИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯШ ТВОИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ НОРМИ И МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ ЗА ПРАВИЛНИ !!!!И КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е СЪСТАВЕНА ОТ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ И БИБЛИЯТА Е РЕФОРМИРАНА ОТ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ И ДАЛЕЧ ОТ ОРИГИНАЛА НА БИБЛИЯТА ОТ 330-ТА ГОДИНА СЛЕД ХРИСТА!ОБЩЕСТВОТО КАТО ЦЯЛО ОПРЕДЕЛЯ КОЕ Е РЕДНО И КОЕ НЕ!

101

Консерватор

преди 5 години

До АниАми да продължим играта: Кое е по-добро? В моно-двойка, в която нито майката е майка и нито бащата е баща, или в нормална (средностатическа) хетеро-двойка.Доколкот за разгула - с поведението си обратните не са образец за подражение.Пък и всяко стадо си има "черни" овце.====Коментарът Ви е блестящ пример за отклоняване от темата ... и ... може би ... за мисловна помощ!...

100

ОНЗИ

преди 5 години

Както и да се оглеждаме - БИОЛОГИЧЕН *** !!! Тези трябва да се научат да бъдат полезни по някакъв начин на общаството !?

99

Консерватор

преди 5 години

До АнонименТурбо-либерастията е съвършеното Добро, Всемирната любов и края на Историята, нали?Разбивайки обществото унищожавате и човешкото у човека... Киборгът няма да е Човек!

98

Анонимен

преди 5 години

МЕН МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ , ЧЕ НА ХОМО ПАРАДА ИМАШЕ МНОГО ЖЕНИ ПОВЕЧЕ ОТ МЪЖЕТЕ НАПРАВО!!!ЗАБЕЛЯЗВАМ ГОЛЯМА ЖЕНСКА ПОДКРЕПА КЪМ ГЕЙ ДВОЙКИТЕ КОЕТО Е ФРАПИРАЩО :DТЕЗИ ЖЕНИ ГЕЙ ЛИ СА ХЕТЕРО ЛИ СА

97

Анонимен

преди 5 години

Семейство е съюз между мъж и жена, с цел създаване, отглеждане и възпитаване на потомство, следователно мъж и мъж или жена и жена, семейства не могат да формират, а след като няма семейство да им се разрешава да осиновяват деца е престъпно, неморално и гавра с децата и обществото.

96

Анонимен

преди 5 години

Не се борят за равни права- борят се за привилегии за сметка на мнозинството. Винаги има хора да се борят за привилегии и то от логичната позиция на жертвата, на която по дефиниция нещо й се дължи... За равни права тия тарикати няма да станат от леглото сутрин.

95

Анонимен

преди 5 години

До АниИ на какво ще възпита една гей двойка едно дете? Как ще се чувства това дете? Това което пишете е тотална глупости! Децата не са играчка за гейове! Едно дете има нужда от майка и от баща, а не от два броя майки или бащи. Абсолютно недопустимо за мен е гей двойка да отглежда деца, това разбива семейството като инстуция, това е тотален морален разпад. По-добре в сиропиталище отколкото при сбърканяци - дай по твоята логика да даваме деца и на любящи педофили по твоята логика!?